BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Циркуляри, монофазни и трифазни за рязане на дърва за огрев

«1»

Скрий изображенията Продукт
символ и описание
Кратност Складово състояние

Каталожен номер: 3688
Производител:
Вижте детайли
Цена: 550.00лв. с ДДС
Няма наличност

Каталожен номер: 3675
Производител:
Вижте детайли
Брой:
Цена: 799.00лв. с ДДС
«1» Страница 1 от 1

Новини

Нова доставка акумулатори от OUTDO.

Уважаеми Клиенти,

 

Викиват осъществи нова доставка на висококачествени акумулатори на достъпни цени от OUTDO - един от най-големите производители на необслужваеми акумулатори в света. Фирмата е сертифицирана по следните стандарти: UL, CE, ISO 9001, National TL, Export Products Quality License, Solar Power PV Products Golden Sun Certificate, GMC Genuine Manufacture Certificate и др. и продукцията и намира своите клиенти в цялия свят. Заповядайте в нашия магазин и изберете нужния ви акумулатор или си го поръчайте чрез нашия сайт, бързо и лесно. Продуктите на фирма OUTDO предлагани от Викиват може да разгледате тук.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение:

Екипът на Викиват ЕООД

01 Яну 2015
прочети още
Новини

Импулсни и LED захранвания

Уважаеми Клиенти,

Бихме искали да ви уведомим, че имаме нов внос на импулсни и LED захранвания под марката Vemark с високо качество и отлични цени. При нас ще намерите ранообразие от мощности и вторични напрежения. Високоефективни, компактни и съвременни импулсни захранващи блокове, включително и за DIN шина.

Заповядайте при нас или пазарувайте удобно в нашия онлайн магазин!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

01 Яну 2015
прочети още
Новини

Нова доставка на инвертори от Микроконтрол

Уважаеми Клиенти,

Викиват реализира нов внос на висококачествени инвертори с UPS с модифицирана и истинска синусоида от тайванската фирма Microcontrol - лидер сред производителите на инвертори. Инверторите с UPS са подходящи за осигуряване на непрекъсваемост на захранването на помпи на камини с водни ризи, локално парно и други съоръжения, прекъсването на захранването към които, може да доведе до замръзване на инсталацията и скъпоструващи ремонти. Инвертори с висока мощност и високо качество на отлични цени единствено от Викиват. 

Заповядайте при нас или посетете нашия онлайн магазин с бърза доставка директно до дома или офиса Ви!

 

 

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

01 Яну 2015
прочети още
Новини

Разпродажба на кондензатори!

Уважаеми клиенти, и през целия месец февруари, електролитни кондензатори с марка КЕА могат да бъдат закупени с 50% отстъпка от цената, обявена в сайта за съответния артикул.

 

Забележка: Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че промоционалните предложения и отстъпки важат единствено и само за потребителите, които са направили своите заявки на нашия уеб сайт.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

 
01 Яну 2015
прочети още
Новини