BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Електрически ключове, контакти, щепсели за бита и офиса. Висококачествени изделия на утвърдени фирми на конкурентни цени.

При нас ще намерите елегантно решение на повредения или изгорял ключ на лампата или стопения от неправилна употреба контакт на готварската Ви печка.

Обикновено, контактите и ключовете в българските домакинства са проектирани да издържат продължителен товар до 10 А, но има и по-мощни, които са до 16 А. Това ориентировъчно означава, че бихте могли да включите към подобен контакт консуматор с мощност до 2500 W - 3000 W.

Разбира се, с течение на времето и продължителната експлоатация, контактите и ключовете се амортизират, което може да се окаже изключително опасно! Обърнете внимание на разхлабен, стопен или неправилно закрепен ключ или електрически контакт!

Контактите обикновено се монтират над разпределителни кутии, вградени в мазилката или стенната облицовка (гипсокартон, изолация, кнауф). По стандарт всички контакти в домакинството трябва задължително да бъдат занулени. Това предотвратява риска от нежелан токов удар.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД предупреждава всички свои клиенти да се обърнат за консултация и техническа помощ към правоспособен електотехник или оторизиран сервиз при необходимост от подмяна или ремонт на електрически ключ или контакт.

Подкатегории

«1»

Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

26 Яну 2017
прочети още
Новини

ПРОМОЦИЯ - Безплатна доставка!!

Уважаеми клиенти, "Викиват" стартира дни на големи намаления и безплатни доставки, специално за всички клиенти на дребно! Ето ги и тях:

- при поръчка над 100лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА със Спиди за цялата страна.

- при поръчка над 50лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА (до два работни дни) със Спиди за цялата страна.

Екипът на "Викиват" Ви желае спорна и успешна 2017 година, и разбира се - приятно пазаруване!

23 Яну 2017
прочети още
Новини

Важно съобщение!

Уважаеми клиенти, 

поради усложнената пътна обстановка и обилния снеговалеж, в някои райони на страната са затворени основни пътища и проходи, което възпрепятства транспортирането на пратките в срок и може да доведе до закъснения в доставките  в областите: Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Плевен, Варна, Русе и Враца. За повече информация относно конкретна доставка, може да се обърнете към екипите на Спиди или на техните телефони за връзка.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Екипът на Викиват

20 Яну 2017
прочети още
Новини

ВАЖНО: ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКИ - онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че от 06.01.2017 до 31.01.2017., поради лошите атмосферни условия и труднодостъпност до много населени места в България, всички онлайн пратки, постъпили на сайта на Викиват могат да бъдат доставени от куриерските фирми: Спиди и Еконт с известно забавяне. Извиняваме се за причиненото неудобство!
 
 
С уважение,
Екипът на Викиват
18 Яну 2017
прочети още
Новини