BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

При нас ще намерите многообразие от режещи, пробивни, шлифоващи и измервателни инструменти, клещи и поялници. Викиват ЕООД разполага с богата гама гаечни и имбусни ключове, свредла и накрайници за бормашини и винтоверти, комплекти фини отвертки, увеличителни стъкла и лупи, шублери, микромери и ролетки. В тази категория, ще откриете разнообразие на шкурки и абразиви за зачистване и заглаждане на различни повърхности, технически пинсети, поялници, триони, циркуляри за дърва за огрев, чукове и др.

ВИКИВАТ Ви пожелава приятно пазаруване!

Подкатегории

Отвертки

Викиват ЕООД предлага прави и кръстати отвертки, които намират широко приложение за сервизна дейност, монтажни и ремонтни работи в електрониката и електротехниката. Часовникарски комплекти отвертки и отвертки със сменяеми накрайници. При нас ще намерите и PVC отверки за регулиране на елементи по платки.

Желаем Ви приятно пазаруване!

прочети още Отвертки

Ключове, имбусни, torx

Шестограмни ключове, шестостенни накрайници за винтоверти и ръчни отверки. Комплекти от хексагонални и звездогаечни ключове необходими за шлосерска работа и ремонтни работи.Викиват предлага висококачествени инструменти на водещи световни производители на най-добри цени.

прочети още Ключове, имбусни, torx

Пинсети, технически

Голямо разнообразие от пинсети за технически цели с прави, извити, лопаткови остриета, изолирани и неизолирани, намагнитезирани и немагнитни, комплекти и единични артикули.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Пинсети, технически

Лупи

Лупите представляват оптични инструменти, които имат двойно изпъкнала леща, предназначена за наблюдение на малки предмети. Викиват ЕООД разполага с многообразие от лупи за различни цели, като ръчни лупи, бижутерски сгъваеми лупи, монокъл с лупа за глава с LED подсветка и други.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Лупи

Микрометри и шублери

В тази категория ще откриете микрометри и шублери, които са широко използвани измервателни инструменти в машиностроенето. Шублерите се използват за измерване на външни и вътрешни размери, дълбочини на отвори и дължини на детайли. А микрометрите представляват измервателни устройства с вграден калибриран винт и са широко използвани за точно измерване на малки разстояния в областта на машиностроенето и обработката.

Викиват Ви желае приятно пазаруване!

прочети още Микрометри и шублери

Резци

Зеге ножчета за метал, бор-корони за дърво, резци за електроника, макетни ножове.

прочети още Резци

Гаечни ключове

Комплекти звездогаечни ключове, гаечни ключове за соларни панели, регулируеми (френски) ключове. Викиват предлага пълна гама от размери висококачествени гаечни ключове на утвърдени световни производители на шлосерски инструменти на конкурентни цени. 

прочети още Гаечни ключове

Свредла

Викиват ЕООД предлага широка гама от свредла, бургии, свредели - за пробивна техника. При над ще намерите свредла за желязо, стомана, месинг, чугун, скални и др. материали, както и спираловидни свредла, под формата на секач и много др.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Свредла

Куфари и колички за инструменти

Куфари за инструменти от здрава пластмаса с различни габарити и цветове.

прочети още Куфари и колички за инструменти

Аксесоари за шлифовка

Комплекти аксесоари за шлифовка и шлифовъчни машини.

прочети още Аксесоари за шлифовка

Чукове

Чукът е инструмент, предназначен за удари върху даден обект с цел преместване или деформиране и наместване. Обичайните употреби са забиване на пирони, наместване на части и разрушаване на обекти. Често чуковете са направени със специално предназначение, поради което формата им се различава. Обикновено чуковете имат дръжка и глава, като центърът на тежестта е близо до главата.

прочети още Чукове

Триони

Сгъваеми триони, ножовки и листове за ножовки.

прочети още Триони

Циркуляри за дърва

Циркуляри, монофазни и трифазни за рязане на дърва за огрев

прочети още Циркуляри за дърва

Други инструменти

Накрайници и пистолети за горещ въздух, пистолети за топъл силикон, менгемета, кернер, винтови обтегачи, ролетки, технически и ключарски пилички, резбомерни пластинки, метални щипки (маса).

прочети още Други инструменти

Клещи

Викиват ЕООД предлага разнообразие от универсални и комбинирани клещи, клещи за кримпване на кабелни накрайници, клещи за заголване на кабели, зегер клещи, резачки - големи и малки, плоскоусти клещи, с прави и криви накрайници, клещи за работа с напрежение до 1000 V и много др.

Заповядайте при нас или пазарувайте удобно в нашия онлайн магазин с бърза и евтина доставка!

прочети още Клещи

Гедорета и консумативи

Комплекти ръчни инструменти органинизирани в специални удароустойчиви кутии, улесняващи намирането на нужния инструмент и транспортирането им на различни работни площадки. Комплектите включват, както инструменти от един вид, но с различни размери, като например, гаечни и звездогаечни ключове, отвертки, имбуси и др., така и инструменти и пособия подбрани според типа работа, която се върши с тях. Гедоре (Gedore tool group) е немска фирма за ръчни инструменти основана през 1919г., чието име е образувано от първите три срички на имената на собственика на фирмата. С течение на годините се е превърнала в нарицателно за качествени комплекти ръчни инструменти. Викиват предлага в своя магазин и онлайн богато разнообразие от качествени инструменти и консумативи на утвърдени в този бранш фирми-производители.

прочети още Гедорета и консумативи
«1»

Скрий изображенията Продукт
символ и описание
Кратност Складово състояние

Удължител за вложки, гъвкав, 1/4"х145 mm

Гъвкав удължител за вложки 1/4"х145 mm от хром-ванадиева стомана

Каталожен номер: 5994
Производител:
Вижте детайли
Брой:
Цена: 3.90лв. с ДДС
«1» Страница 1 от 1

Новини

Нова доставка на термоконтролери VEMARK

Уважаеми Клиенти,

 

Викиват реализира нова доставка термоконтролери от висок клас, на нови - още по-добри цени. Контролерите на температура от серията VTR (аналог Е5С4) под марката VEMARK са високоефективни и надеждни микропроцесорни електронни устройства за измерване и поддържане на температурата, използвани за автоматизиране на производствени процеси, поддържане и отчитане на температурата в твърди тела, течности и газове в машиностроителната, химическата и други индустрии, при производство на керамика, осветителни тела и др.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение:

Екипът на Викиват ЕООД

23 Сеп 2014
прочети още
Новини

Нова доставка осветителни тела BEGHLER

Уважаеми Клиенти,

 

Викиват осъществи нова доставка енергоспестяващи осветителни тела от най-висок клас на конкурентни цени от BEGLER - световноизвестен производител на висококачествени осветителни тела със съвременен дизайн, иновативни конструкции и дълъг живот. Осветителните тела на BEGLER ще намерите тук.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

24 Юли 2014
прочети още
Новини

GW INSTEK на най-ниска цена от Викиват ЕООД - оторизиран представител!

Със заслужена гордост можем да съобщим, че Викиват ЕООД е оторизиран представител на GW INSTEK за България! GW INSTEK предлага висококачествени електронни измервателни уреди, осцилоскопи, програмируеми захранващи блокове, лабораторни спектрални анализатори и други прецизни дигитални инструменти, които вече можете да намерите във Викиват, на гарантирано, най-ниската цена в България.

Огромното разнообразие от устройства за изпитване и измерване, както и генераторите на сигнал са налични на склад и могат да бъдат поръчани чрез формата за поръчка на сайта! Разгледайте богатата номенклатура от артикули на GW INSTEK, поръчайте онлайн и продуктът ще ви бъде доставен веднага!

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

27 Май 2014
прочети още
Новини

Продуктов каталог

Уважаеми Клиенти,

Представяме Ви лесен и елегантен начин за сърфиране в нашия интернет магазин. Вие бихте могли да разгледате нашия каталог, като натиснете бутона "Продукти" от хоризонталното меню или да ползвате вертикалното меню вляво.

В продуктовият каталог всички продукти са разпределени в категории според техния вид и начин на приложение. Всяка категория има подкатегории, чрез които артикулите са специфицирани по-детайлно. Често подкатегориите имат свои отделни подкатегории, така че клиентът само с няколко клика да стигне до желания продукт. Всеки продукт има снимка и детайлно описание, включващо физически размери като височина, дължина, диаметър - ако е кръгъл, тегло, цвят; както и технически характеристики като номинален ток, номинално напрежение, мощност, дали е за постоянно (VDC) или променливо (VAC) напрежение и др. Когато експлоатацията на артикула е по-сложна, в прикрепен файл е приложена инструкция за експлоатация, а при продукти със сложна конфигурация, където е необходимо сме добавили и чертеж. При продукти, които могат при употреба да бъдат свързани с други наши продукти, чрез опцията "свързани продукти" вдясно от изображението е показан продукта и неговият уникален код, с който може да бъде свързан.

За улеснение на клиентите ни, ползващи английски език, сайтът е вече изцяло преведен и удобен за употреба. Смяната на езика се извършва чрез натискане на флагчето, разположено в горната част на сайта. Същото се отнася и за валутата, в която може да бъде направена поръчката от сайта. Предлагаме възможности за плащане във евро, щатски долари, английски лири, рубли и левове, като цената на всеки продукт автоматично се променя чрез натискане върху съкращението на всяка валута, също в горната част на сайта в близост до името VIKIWAT.

Нашите клиенти са допълнително улеснени и от информацията от която имат нужда за актуални разпродажби, най-нови продукти, специални промоции и най-новите продукти продавани в магазина и чрез сайта.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение:

Екипът на Викиват ЕООД

21 Мар 2014
прочети още
Новини