BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

При нас ще намерите многообразие от режещи, пробивни, шлифоващи и измервателни инструменти, клещи и поялници. Викиват ЕООД разполага с богата гама гаечни и имбусни ключове, свредла и накрайници за бормашини и винтоверти, комплекти фини отвертки, увеличителни стъкла и лупи, шублери, микромери и ролетки. В тази категория, ще откриете разнообразие на шкурки и абразиви за зачистване и заглаждане на различни повърхности, технически пинсети, поялници, триони, циркуляри за дърва за огрев, чукове и др.

ВИКИВАТ Ви пожелава приятно пазаруване!

Подкатегории

Отвертки

Викиват ЕООД предлага прави и кръстати отвертки, които намират широко приложение за сервизна дейност, монтажни и ремонтни работи в електрониката и електротехниката. Часовникарски комплекти отвертки и отвертки със сменяеми накрайници. При нас ще намерите и PVC отверки за регулиране на елементи по платки.

Желаем Ви приятно пазаруване!

прочети още Отвертки

Ключове, имбусни, torx

Шестограмни ключове, шестостенни накрайници за винтоверти и ръчни отверки. Комплекти от хексагонални и звездогаечни ключове необходими за шлосерска работа и ремонтни работи.Викиват предлага висококачествени инструменти на водещи световни производители на най-добри цени.

прочети още Ключове, имбусни, torx

Пинсети, технически

Голямо разнообразие от пинсети за технически цели с прави, извити, лопаткови остриета, изолирани и неизолирани, намагнитезирани и немагнитни, комплекти и единични артикули.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Пинсети, технически

Лупи

Лупите представляват оптични инструменти, които имат двойно изпъкнала леща, предназначена за наблюдение на малки предмети. Викиват ЕООД разполага с многообразие от лупи за различни цели, като ръчни лупи, бижутерски сгъваеми лупи, монокъл с лупа за глава с LED подсветка и други.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Лупи

Микрометри и шублери

В тази категория ще откриете микрометри и шублери, които са широко използвани измервателни инструменти в машиностроенето. Шублерите се използват за измерване на външни и вътрешни размери, дълбочини на отвори и дължини на детайли. А микрометрите представляват измервателни устройства с вграден калибриран винт и са широко използвани за точно измерване на малки разстояния в областта на машиностроенето и обработката.

Викиват Ви желае приятно пазаруване!

прочети още Микрометри и шублери

Резци

Зеге ножчета за метал, бор-корони за дърво, резци за електроника, макетни ножове.

прочети още Резци

Гаечни ключове

Комплекти звездогаечни ключове, гаечни ключове за соларни панели, регулируеми (френски) ключове. Викиват предлага пълна гама от размери висококачествени гаечни ключове на утвърдени световни производители на шлосерски инструменти на конкурентни цени. 

прочети още Гаечни ключове

Свредла

Викиват ЕООД предлага широка гама от свредла, бургии, свредели - за пробивна техника. При над ще намерите свредла за желязо, стомана, месинг, чугун, скални и др. материали, както и спираловидни свредла, под формата на секач и много др.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Свредла

Куфари и колички за инструменти

Куфари за инструменти от здрава пластмаса с различни габарити и цветове.

прочети още Куфари и колички за инструменти

Аксесоари за шлифовка

Комплекти аксесоари за шлифовка и шлифовъчни машини.

прочети още Аксесоари за шлифовка

Чукове

Чукът е инструмент, предназначен за удари върху даден обект с цел преместване или деформиране и наместване. Обичайните употреби са забиване на пирони, наместване на части и разрушаване на обекти. Често чуковете са направени със специално предназначение, поради което формата им се различава. Обикновено чуковете имат дръжка и глава, като центърът на тежестта е близо до главата.

прочети още Чукове

Триони

Сгъваеми триони, ножовки и листове за ножовки.

прочети още Триони

Циркуляри за дърва

Циркуляри, монофазни и трифазни за рязане на дърва за огрев

прочети още Циркуляри за дърва

Други инструменти

Накрайници и пистолети за горещ въздух, пистолети за топъл силикон, менгемета, кернер, винтови обтегачи, ролетки, технически и ключарски пилички, резбомерни пластинки, метални щипки (маса).

прочети още Други инструменти

Клещи

Викиват ЕООД предлага разнообразие от универсални и комбинирани клещи, клещи за кримпване на кабелни накрайници, клещи за заголване на кабели, зегер клещи, резачки - големи и малки, плоскоусти клещи, с прави и криви накрайници, клещи за работа с напрежение до 1000 V и много др.

Заповядайте при нас или пазарувайте удобно в нашия онлайн магазин с бърза и евтина доставка!

прочети още Клещи

Гедорета и консумативи

Комплекти ръчни инструменти органинизирани в специални удароустойчиви кутии, улесняващи намирането на нужния инструмент и транспортирането им на различни работни площадки. Комплектите включват, както инструменти от един вид, но с различни размери, като например, гаечни и звездогаечни ключове, отвертки, имбуси и др., така и инструменти и пособия подбрани според типа работа, която се върши с тях. Гедоре (Gedore tool group) е немска фирма за ръчни инструменти основана през 1919г., чието име е образувано от първите три срички на имената на собственика на фирмата. С течение на годините се е превърнала в нарицателно за качествени комплекти ръчни инструменти. Викиват предлага в своя магазин и онлайн богато разнообразие от качествени инструменти и консумативи на утвърдени в този бранш фирми-производители.

прочети още Гедорета и консумативи
«1»

Скрий изображенията Продукт
символ и описание
Кратност Складово състояние

Удължител за вложки, гъвкав, 1/4"х145 mm

Гъвкав удължител за вложки 1/4"х145 mm от хром-ванадиева стомана

Каталожен номер: 5994
Производител:
Вижте детайли
Брой:
Цена: 3.90лв. с ДДС
«1» Страница 1 от 1

Новини

MEGAVOX Промоция!

Уважаеми Клиенти,

 

Само този уикенд  (22 и 23 ноември), имате невероятната възможност да закупите висококачествено автомобилно озвучаване с марка MEGAVOX с 15 % отстъпка за всеки продукт! 

Страхотните усилватели и тонколони за автомобил можете да разгледате тук: MEGAVOX

Възползвайте се само сега от нашата изключителна промоция!

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

20 Ное 2014
прочети още
Новини

Промоция на кондензатори!

Уважаеми Клиенти,

 

През целия месец ноември, всички електролитни кондензатори могат да бъдат закупени с 15% отстъпка от цената, обявена в сайта за съответния артикул.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

27 Окт 2014
прочети още
Новини

Нова доставка на термоконтролери VEMARK!

Уважаеми Клиенти,

 

Викиват реализира нова доставка термоконтролери от висок клас с нови - още по-добри цени. Контролерите на температура от серията VTR (аналог Е5С4) под марката VEMARK са високоефективни и надеждни микропроцесорни електронни устройства за измерване и поддържане на температурата, използвани за автоматизиране на производствени процеси, поддържане и отчитане на температурата в твърди тела, течности и газове в машиностроителната, химическата и други индустрии, при производство на керамика, осветителни тела и др.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

23 Сеп 2014
прочети още
Новини

BEGHLER - За Професионалисти!

Уважаеми Клиенти,

 

Викиват осъществи нова доставка на енергоспестяващи осветителни тела от най-висок клас с конкурентни цени от BEGHLER - доказан производител на висококачествени осветителни тела със съвременен дизайн, иновативни конструкции и дълъг живот. Осветителните тела на BEGHLER ще намерите тук.

 

BEGHLER - For Professionals!

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

24 Юли 2014
прочети още
Новини