BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

При нас ще намерите многообразие от режещи, пробивни, шлифоващи и измервателни инструменти, клещи и поялници. Викиват ЕООД разполага с богата гама гаечни и имбусни ключове, свредла и накрайници за бормашини и винтоверти, комплекти фини отвертки, увеличителни стъкла и лупи, шублери, микромери и ролетки. В тази категория, ще откриете разнообразие на шкурки и абразиви за зачистване и заглаждане на различни повърхности, технически пинсети, поялници, триони, циркуляри за дърва за огрев, чукове и др.

ВИКИВАТ Ви пожелава приятно пазаруване!

Подкатегории

Отвертки

Викиват ЕООД предлага прави и кръстати отвертки, които намират широко приложение за сервизна дейност, монтажни и ремонтни работи в електрониката и електротехниката. Часовникарски комплекти отвертки и отвертки със сменяеми накрайници. При нас ще намерите и PVC отверки за регулиране на елементи по платки.

Желаем Ви приятно пазаруване!

прочети още Отвертки

Ключове, имбусни, torx

Шестограмни ключове, шестостенни накрайници за винтоверти и ръчни отверки. Комплекти от хексагонални и звездогаечни ключове необходими за шлосерска работа и ремонтни работи.Викиват предлага висококачествени инструменти на водещи световни производители на най-добри цени.

прочети още Ключове, имбусни, torx

Пинсети, технически

Голямо разнообразие от пинсети за технически цели с прави, извити, лопаткови остриета, изолирани и неизолирани, намагнитезирани и немагнитни, комплекти и единични артикули.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Пинсети, технически

Лупи

Лупите представляват оптични инструменти, които имат двойно изпъкнала леща, предназначена за наблюдение на малки предмети. Викиват ЕООД разполага с многообразие от лупи за различни цели, като ръчни лупи, бижутерски сгъваеми лупи, монокъл с лупа за глава с LED подсветка и други.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Лупи

Микрометри и шублери

В тази категория ще откриете микрометри и шублери, които са широко използвани измервателни инструменти в машиностроенето. Шублерите се използват за измерване на външни и вътрешни размери, дълбочини на отвори и дължини на детайли. А микрометрите представляват измервателни устройства с вграден калибриран винт и са широко използвани за точно измерване на малки разстояния в областта на машиностроенето и обработката.

Викиват Ви желае приятно пазаруване!

прочети още Микрометри и шублери

Резци

Зеге ножчета за метал, бор-корони за дърво, резци за електроника, макетни ножове.

прочети още Резци

Гаечни ключове

Комплекти звездогаечни ключове, гаечни ключове за соларни панели, регулируеми (френски) ключове. Викиват предлага пълна гама от размери висококачествени гаечни ключове на утвърдени световни производители на шлосерски инструменти на конкурентни цени. 

прочети още Гаечни ключове

Свредла

Викиват ЕООД предлага широка гама от свредла, бургии, свредели - за пробивна техника. При над ще намерите свредла за желязо, стомана, месинг, чугун, скални и др. материали, както и спираловидни свредла, под формата на секач и много др.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

прочети още Свредла

Куфари и колички за инструменти

Куфари за инструменти от здрава пластмаса с различни габарити и цветове.

прочети още Куфари и колички за инструменти

Аксесоари за шлифовка

Комплекти аксесоари за шлифовка и шлифовъчни машини.

прочети още Аксесоари за шлифовка

Чукове

Чукът е инструмент, предназначен за удари върху даден обект с цел преместване или деформиране и наместване. Обичайните употреби са забиване на пирони, наместване на части и разрушаване на обекти. Често чуковете са направени със специално предназначение, поради което формата им се различава. Обикновено чуковете имат дръжка и глава, като центърът на тежестта е близо до главата.

прочети още Чукове

Триони

Сгъваеми триони, ножовки и листове за ножовки.

прочети още Триони

Циркуляри за дърва

Циркуляри, монофазни и трифазни за рязане на дърва за огрев

прочети още Циркуляри за дърва

Други инструменти

Накрайници и пистолети за горещ въздух, пистолети за топъл силикон, менгемета, кернер, винтови обтегачи, ролетки, технически и ключарски пилички, резбомерни пластинки, метални щипки (маса).

прочети още Други инструменти

Клещи

Викиват ЕООД предлага разнообразие от универсални и комбинирани клещи, клещи за кримпване на кабелни накрайници, клещи за заголване на кабели, зегер клещи, резачки - големи и малки, плоскоусти клещи, с прави и криви накрайници, клещи за работа с напрежение до 1000 V и много др.

Заповядайте при нас или пазарувайте удобно в нашия онлайн магазин с бърза и евтина доставка!

прочети още Клещи

Гедорета и консумативи

Комплекти ръчни инструменти органинизирани в специални удароустойчиви кутии, улесняващи намирането на нужния инструмент и транспортирането им на различни работни площадки. Комплектите включват, както инструменти от един вид, но с различни размери, като например, гаечни и звездогаечни ключове, отвертки, имбуси и др., така и инструменти и пособия подбрани според типа работа, която се върши с тях. Гедоре (Gedore tool group) е немска фирма за ръчни инструменти основана през 1919г., чието име е образувано от първите три срички на имената на собственика на фирмата. С течение на годините се е превърнала в нарицателно за качествени комплекти ръчни инструменти. Викиват предлага в своя магазин и онлайн богато разнообразие от качествени инструменти и консумативи на утвърдени в този бранш фирми-производители.

прочети още Гедорета и консумативи
«1»

Скрий изображенията Продукт
символ и описание
Кратност Складово състояние

Удължител за вложки, гъвкав, 1/4"х145 mm

Гъвкав удължител за вложки 1/4"х145 mm от хром-ванадиева стомана

Каталожен номер: 5994
Производител:
Вижте детайли
Брой:
Цена: 3.90лв.
«1» Страница 1 от 1

Новини

ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ!!! Безплатна доставка за последните два уикенда на юли!

Уважаеми клиенти, за дните 19 и 20-ти (събота и неделя), както и за 26 и 27-ми (събота и неделя) на юли, всички поръчки направени чрез формата за поръчки на сайта Викиват ще бъдат доставени безплатно за клиента до всяка точка на България чрез услугата Спиди икономична (доставка до два работни дни).

Времето е ограничено! Възползвайте се от удоволствието да пазарувате качествените продукти на Викиват с безплатна доставка!

20 Юни 2014
прочети още
Новини

Нова доставка акумулатори от OUTDO.

Уважаеми Клиенти,

 

Викиват осъществи нова доставка на висококачествени акумулатори на достъпни цени от OUTDO - един от най-големите производители на необслужваеми акумулатори в света. Фирмата е сертифицирана по следните стандарти: UL, CE, ISO 9001, National TL, Export Products Quality License, Solar Power PV Products Golden Sun Certificate, GMC Genuine Manufacture Certificate и др. и продукцията и намира своите клиенти в цялия свят. Заповядайте в нашия магазин и изберете нужния ви акумулатор или си го поръчайте чрез нашия сайт, бързо и лесно. Продуктите на фирма OUTDO предлагани от Викиват може да разгледате тук.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение:

Екипът на Викиват ЕООД

29 Май 2014
прочети още
Новини

Електронните уреди на GW INSTEK на най-ниска цена единствено от Викиват!

Висококачествените електронни измервателни уреди, осцилоскопи, програмируеми захранващи блокове, лабораторни спектрални анализатори и други прецизни дигитални инструменти на GW INSTEK вече можете да намерите във Викиват на гарантирано най-ниската цена в България. Огромното разнообразие от устройства за изпитване и измерване, генераторите на сигнал са налични на склад и могат да бъдат поръчани, чрез формата за поръчка на сайта! Разгледайте богатата номенклатура от артикули на GW INSTEK, поръчайте онлайн и продуктът ще ви бъде доставен веднага!

27 Май 2014
прочети още
Новини

Най-ниската цена на AGILENT за Европа!

Измервателните уреди на  марката AGILENT се предлагат от Викиват на гарантирано най-ниската цена в Европа! Прецизната професионална измервателна апаратура на AGILENT може да намерите тук

 

25 Апр 2014
прочети още
Новини