BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Пълна гама антени и антенни устройства, сплитери и антенни усилватели за цифрова и аналогова телевизия, активни и пасивни стайни и външни антени, видеосплитери, сателитни ключове и декодери за дигитална телевизия. Цифрови приемници и декодери за преминаване към цифровизация.

Ресийвъри за цифрова ефирна телевизия, както и вътрешни и външни антени, съвместими със стандартите на цифровизация в Република България. Компактни размери, гарантирано високо качество на картината и звука, лесна и бърза настройка.

При нас ще намерите както самите цифрови приемници, така и всички необходими кабели и аксесоари за безпроблемното свързване на цифровата Ви антена или декодер към Вашия телевизор. Всички продукти от тази серия са доставяни директно от реномиран немски производител. Качеството на изображението е HD TV, а звукът е Dolby Digital+.

ВИКИВАТ ЕООД - конкурентни цени и високо качество. Доведете цифровизацията у дома си!

Подкатегории

Цифрови ефирни антени и усилватели

Цифрови ефирни антени за вътрешен и външен монтаж със и без усилвател, мощни антенни усилватели с висок коефициент на усилване на сигнала. Антените са подходящи за цифров сигнал. При слаб сигнал може да изберете от богатата гама външни антени, които трябва да ориентирате към най-силния сигнал в района. Ако сигналът продължава да е слаб, трябва да поставите качествен коаксиален кабел, който може да изберете от категория "Кабели и проводници" в сайта, защото при стар и увреден кабел, сигналът няма да бъде качествен независимо от характеристиките на антената. Ако сигналът продължава да е слаб може да поставите и антенен усилвател, който трябва да се монтира в близост до антената, извън помещението с телевизора. В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри. Викиват предлага всички устройства за гледане на качествена цифрова ефирна телевизия на изгодни цени.

прочети още Продукти

Сателитни чинии и сателитни конвертори

Сателитните конвертори преобразуват уловеният от сателитната чиния сателитният сигнал в електрически, дъпълнителен усилвател в него усилва този сигнал и го изпраща към изходящия коаксиален кабел. Съвременните конвертори предлагани от Викиват имат много ниско шумово число - 0.1 dB и са на отлични цени. Позиционерите за контрол и движение на сателитни чинии са с възможност за запаметяване на различни спътникови позиции, дистанционни и вградени защити. Сателитните приемници имат голям честотен обхват, ергономичен графичен потребителски интерфейс, възможност за запаметяване на хиляди сателитни канала и множество списъци с любими канали, ниска консумирана мощност и компактен дизайн. Видео сендерите са устройства за безжичен пренос на аудио и видео сигнал. Приетият от ресийвъра сигнал, сендерът предава на различни телевизионни приемници в дома ви по безкабелен начин. Снабден е с удобно дистанционно, вградена антена, ресийвър и поддържа NTSC и PAL видео формати.

Изберете вашите сателитни антени, конвертори, позиционери за сателитни антени, сателитни усилватели, сателитни приемници и видео сендери от Викиват.

прочети още Продукти
«1»

Скрий изображенията Продукт
символ и описание
Кратност Складово състояние

Радио антена, Sonus, FM UKF

Стайна антена за радио тунер. Стилен дизайн и перфектна работа на антената, за едно приятно и безпроблемно слушане на любимата музика.


Каталожен номер: 16638
Производител:
Вижте детайли
Брой:
Цена: 15.90лв. с ДДС
«1» Страница 1 от 1

Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

24 Мар 2017
прочети още
Новини

Важна информация за доставка на онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, във връзка с Националния празник на България 3 март и промените в работното време на куриерските фирми, поръчките, направени на нашия сайт на 03.03.2017 с експресна доставка на Спиди, ще бъдат доставени в понеделник (06.03.2017г). Тeзи, които са поръчани с икономична доставка на Спиди ще бъдат доставени до получателите си във вторник (07.03.2017г). Извиняваме се за причиненото неудобство!

 

С уважение,

екипът на Викиват

02 Мар 2017
прочети още
Новини

Работно време на 3-ти март!

Уважаеми клиенти,

 

Бихме искали да Ви уведомим, че във връзка с предстоящия Национален празник на България на 3-ти Март, магазин ВИКИВАТ ще работи с намалено работно време както следва: 

3-ти Март (Петък)   10:00-14:00ч

4-ти Март (Събота) 10:00-13:00ч

От името на целия екип на Викиват, бихме искали да ви поздравим по повод 139 години от Освобождението на България!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

27 Фев 2017
прочети още
Новини

Уважаеми клиенти,

Във връзка с идването на Баба Марта, Викиват Ви дава 10% отстъпка при онлайн пазаруване на 1 март, чрез поставяне в поръчката на следния промо код: mart10. Можете да пазарувате неограничен брой пъти с промо кода на 1 март.

Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави!

 

Екипът на Викиват Ви желае

                     успешно пазаруване!

27 Фев 2017
прочети още
Новини