BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Пълна гама антени и антенни устройства, сплитери и антенни усилватели за цифрова и аналогова телевизия, активни и пасивни стайни и външни антени, видеосплитери, сателитни ключове и декодери за дигитална телевизия. Цифрови приемници и декодери за преминаване към цифровизация.

Ресийвъри за цифрова ефирна телевизия, както и вътрешни и външни антени, съвместими със стандартите на цифровизация в Република България. Компактни размери, гарантирано високо качество на картината и звука, лесна и бърза настройка.

При нас ще намерите както самите цифрови приемници, така и всички необходими кабели и аксесоари за безпроблемното свързване на цифровата Ви антена или декодер към Вашия телевизор. Всички продукти от тази серия са доставяни директно от реномиран немски производител. Качеството на изображението е HD TV, а звукът е Dolby Digital+.

ВИКИВАТ ЕООД - конкурентни цени и високо качество. Доведете цифровизацията у дома си!

Подкатегории

Цифрови ефирни антени и усилватели

Цифрови ефирни антени за вътрешен и външен монтаж със и без усилвател, мощни антенни усилватели с висок коефициент на усилване на сигнала. Антените са подходящи за цифров сигнал. При слаб сигнал може да изберете от богатата гама външни антени, които трябва да ориентирате към най-силния сигнал в района. Ако сигналът продължава да е слаб, трябва да поставите качествен коаксиален кабел, който може да изберете от категория "Кабели и проводници" в сайта, защото при стар и увреден кабел, сигналът няма да бъде качествен независимо от характеристиките на антената. Ако сигналът продължава да е слаб може да поставите и антенен усилвател, който трябва да се монтира в близост до антената, извън помещението с телевизора. В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри. Викиват предлага всички устройства за гледане на качествена цифрова ефирна телевизия на изгодни цени.

прочети още Продукти

Сателитни чинии и сателитни конвертори

Сателитните конвертори преобразуват уловеният от сателитната чиния сателитният сигнал в електрически, дъпълнителен усилвател в него усилва този сигнал и го изпраща към изходящия коаксиален кабел. Съвременните конвертори предлагани от Викиват имат много ниско шумово число - 0.1 dB и са на отлични цени. Позиционерите за контрол и движение на сателитни чинии са с възможност за запаметяване на различни спътникови позиции, дистанционни и вградени защити. Сателитните приемници имат голям честотен обхват, ергономичен графичен потребителски интерфейс, възможност за запаметяване на хиляди сателитни канала и множество списъци с любими канали, ниска консумирана мощност и компактен дизайн. Видео сендерите са устройства за безжичен пренос на аудио и видео сигнал. Приетият от ресийвъра сигнал, сендерът предава на различни телевизионни приемници в дома ви по безкабелен начин. Снабден е с удобно дистанционно, вградена антена, ресийвър и поддържа NTSC и PAL видео формати.

Изберете вашите сателитни антени, конвертори, позиционери за сателитни антени, сателитни усилватели, сателитни приемници и видео сендери от Викиват.

прочети още Продукти
«1»

Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

26 Яну 2017
прочети още
Новини

ПРОМОЦИЯ - Безплатна доставка!!

Уважаеми клиенти, "Викиват" стартира дни на големи намаления и безплатни доставки, специално за всички клиенти на дребно! Ето ги и тях:

- при поръчка над 100лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА със Спиди за цялата страна.

- при поръчка над 50лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА (до два работни дни) със Спиди за цялата страна.

Екипът на "Викиват" Ви желае спорна и успешна 2017 година, и разбира се - приятно пазаруване!

23 Яну 2017
прочети още
Новини

Важно съобщение!

Уважаеми клиенти, 

поради усложнената пътна обстановка и обилния снеговалеж, в някои райони на страната са затворени основни пътища и проходи, което възпрепятства транспортирането на пратките в срок и може да доведе до закъснения в доставките  в областите: Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Плевен, Варна, Русе и Враца. За повече информация относно конкретна доставка, може да се обърнете към екипите на Спиди или на техните телефони за връзка.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Екипът на Викиват

20 Яну 2017
прочети още
Новини

ВАЖНО: ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКИ - онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че от 06.01.2017 до 31.01.2017., поради лошите атмосферни условия и труднодостъпност до много населени места в България, всички онлайн пратки, постъпили на сайта на Викиват могат да бъдат доставени от куриерските фирми: Спиди и Еконт с известно забавяне. Извиняваме се за причиненото неудобство!
 
 
С уважение,
Екипът на Викиват
18 Яну 2017
прочети още
Новини