BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Ефирни приемници за цифрова телевизия. Цифровите приемници могат да работят с HD резолюция, поддържат меню на различни езици, включително на български, имат функционално дистанционно. Могат да запаметяват до 1000 програми, имат TV изход за кабел HDMI и SCART. Имат ръчно и автоматично търсене на каналите и ще открият и излъчат към приемника всички некодирани ефирни цифрови програми. Декодерите отговарят на стандартите за цифровизация в България. 

«1»

Скрий изображенията Продукт
символ и описание
Кратност Складово състояние

AV/RF модулатор Star audio

AV/RF модулатор (транспондер) преобразува нискочестотния сигнал от 3 RCA чинчове към високочестотен RF (телевизионна букса).

Каталожен номер: 12719
Производител:
Вижте детайли
Брой: 1+ 2+ 3+
Цена: 8.90 лв. 8.45 лв. 8.01 лв.
Брой:
Цена: 8.90лв. с ДДС

HDMI switch с 3 входа и 1 изход, дистанционно управление и кабел

HDMI суич с 3 входа и 1 изход. Така вие можете да включите към него 3 устройства с входен сигнал и 1 устройство на изхода и да превключвате чрез дистанционното управление всяко от входните устройства.

Каталожен номер: 95948
Производител:
Вижте детайли
Брой: 1+
Цена: 20.90 лв.
Брой:
Цена: 20.90лв. с ДДС

Цифров тунер за HD телевизия DVB-T USB DELUXE

Цифров тунер за преносим или настолен компютър с високо качество на сигнала. С помощта на този тунер става възможно гледането на DVB-T цифрова телевизия през вашият настолен компютър или лаптоп.

Каталожен номер: 40366
Производител:
Вижте детайли
Брой: 1+
Цена: 43.90 лв.
Брой:
Цена: 43.90лв. с ДДС

Ефирен HD приемник mini DVB T2 за ефирна цифрова телевизия за автомобили и камиони

Цифровият декодер е пригоден да работи с входно напрежение 220V / 12V / 24VDC, което го прави подходящ и за използване в леки коли, камиони, бусове, автобуси, каравани и др.

Каталожен номер: 13969
Производител:
Вижте детайли
Брой: 1+ 2+
Цена: 55.90 лв. 53.10 лв.
Брой:
Цена: 55.90лв. с ДДС

Ефирен HD приемник PRIMA VIII за ефирна цифрова телевизия

С телевизионният приемник STRONG PRIMA VIII. Вие можете да гледате всяка цифрова, некодирана ефирна телевизия. Приемникът се свързва лесно и бързо към Вашия телевизор. Устройството е много функционално и с меню на български. Продуктът отговаря на стандарта за цифровизация в България.

Каталожен номер: 94589
Производител:STRONG
Вижте детайли
Брой: 1+ 2+ 3+
Цена: 49.90 лв. 47.40 лв. 44.91 лв.
Брой:
Цена: 49.90лв. с ДДС

Цифров HD сателитен приемник SRT 7004

HDTV приемник STRONG SRT 7004 за цифрова телевизия и радио програми през сателит. Поддържа SatCR. Капацитет 4000 канала памет за 64 сателита. Приемникът се свързва лесно и бързо към Вашия телевизор. Устройството е много функционално и има възможност за възпроизвеждане на мултимедийни файлове на екрана на телевизора. Когато свържете приемника към интернет ще имате и допълнителни функции, като RSS емисии и прогнози за времето.

Каталожен номер: 38804
Производител:STRONG
Вижте детайли
Брой: 1+
Цена: 56.90 лв.
Брой:
Цена: 56.90лв. с ДДС
«1» Страница 1 от 1

Новини

Важно съобщение!

Уважаеми клиенти, 

поради усложнената пътна обстановка и обилния снеговалеж, в някои райони на страната са затворени основни пътища и проходи, което възпрепятства транспортирането на пратките в срок и може да доведе до закъснения в доставките  в областите: Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Плевен, Варна, Русе и Враца. За повече информация относно конкретна доставка, може да се обърнете към екипите на Спиди или на техните телефони за връзка.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Екипът на Викиват

20 Яну 2017
прочети още
Новини

ВАЖНО: ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКИ - онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че от 06.01.2017 до 31.01.2017., поради лошите атмосферни условия и труднодостъпност до много населени места в България, всички онлайн пратки, постъпили на сайта на Викиват могат да бъдат доставени от куриерските фирми: Спиди и Еконт с известно забавяне. Извиняваме се за причиненото неудобство!
 
 
С уважение,
Екипът на Викиват
18 Яну 2017
прочети още
Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

16 Яну 2017
прочети още
Новини

ПРОМОЦИЯ - Безплатна доставка!!

Уважаеми клиенти, "Викиват" стартира дни на големи намаления и безплатни доставки, специално за всички клиенти на дребно! Ето ги и тях:

- при поръчка над 100лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА със Спиди за цялата страна.

- при поръчка над 50лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА (до два работни дни) със Спиди за цялата страна.

Екипът на "Викиват" Ви желае спорна и успешна 2017 година, и разбира се - приятно пазаруване!

03 Яну 2017
прочети още
Новини