BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Електроматериали и електроапаратура, електрически ключове и контакти, лустер и нулеви клеми, четки за електромотори, ферити, макари за ферити, туристически адаптери, контактори, високоволтови изолатори. При нас можете да намерите всичко за електрообзавеждането и електроразпределението, материали и консумативи за изграждане на електроинсталации за ниско и средно напрежение, ремонт и подмяна на стари съществуващи мрежи.

Фирма ВИКИВАТ е директен вносител на широк спектър от електроматериали за индикация, защита, контрол и управление на промишлени и производствени мощности, както и за редица битови нужди. Нашите продукти са ефективни и се стремим да съблюдаваме международните принципи за енергийна ефективност, икономичност и най-вече високо качество и надеждност. Моля, посетете нашия магазин или поръчайте доставка по интернет!

Подкатегории

Електрически ключове, контакти и щепсели

Електрически ключове, контакти, щепсели за бита и офиса. Висококачествени изделия на утвърдени фирми на конкурентни цени.

При нас ще намерите елегантно решение на повредения или изгорял ключ на лампата или стопения от неправилна употреба контакт на готварската Ви печка.

Обикновено, контактите и ключовете в българските домакинства са проектирани да издържат продължителен товар до 10 А, но има и по-мощни, които са до 16 А. Това ориентировъчно означава, че бихте могли да включите към подобен контакт консуматор с мощност до 2500 W - 3000 W.

Разбира се, с течение на времето и продължителната експлоатация, контактите и ключовете се амортизират, което може да се окаже изключително опасно! Обърнете внимание на разхлабен, стопен или неправилно закрепен ключ или електрически контакт!

Контактите обикновено се монтират над разпределителни кутии, вградени в мазилката или стенната облицовка (гипсокартон, изолация, кнауф). По стандарт всички контакти в домакинството трябва задължително да бъдат занулени. Това предотвратява риска от нежелан токов удар.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД предупреждава всички свои клиенти да се обърнат за консултация и техническа помощ към правоспособен електотехник или оторизиран сервиз при необходимост от подмяна или ремонт на електрически ключ или контакт.

прочети още Продукти

Четки за електромотори и електродвигатели

Четки за електрически машини. Графитни и медни четки, въгленографитни и меднографитни четки, както и четкодържатели и комутатори. В принципа на работа на някои типове електромотори за преобразуване на електрическата енергия са включени графитните и медни четки, системите от четкодържатели и комутаторите. Четките намират приложение за електромотори (електродвигатели) в перални машини, прахосмукачки, кухненски уреди, сешоари, апарати за бръснене, играчки, както и ръчни електроинструменти (бормашини, дрелки, флексове, ъглошлайфи, шлифовъчни машини, прободни триони, отрезни машини, винтоверти, гайковерти, перфоратори, отвертки) ползвани от професионалисти и любители.

Когато забележите необичаен шум на уреда (машината) и/или кръгов огън – сменете износените четки задължително целия комплект четки с подходящи по размер, твърдост и особености.

Самоизключващи четки (Auto-stop) - самоизключват се с вградена пружина при достигане на определена степен на износване и така колекторът се предпазва от ускорено износване. 

прочети още Продукти
«1»

Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

24 Мар 2017
прочети още
Новини

Важна информация за доставка на онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, във връзка с Националния празник на България 3 март и промените в работното време на куриерските фирми, поръчките, направени на нашия сайт на 03.03.2017 с експресна доставка на Спиди, ще бъдат доставени в понеделник (06.03.2017г). Тeзи, които са поръчани с икономична доставка на Спиди ще бъдат доставени до получателите си във вторник (07.03.2017г). Извиняваме се за причиненото неудобство!

 

С уважение,

екипът на Викиват

02 Мар 2017
прочети още
Новини

Работно време на 3-ти март!

Уважаеми клиенти,

 

Бихме искали да Ви уведомим, че във връзка с предстоящия Национален празник на България на 3-ти Март, магазин ВИКИВАТ ще работи с намалено работно време както следва: 

3-ти Март (Петък)   10:00-14:00ч

4-ти Март (Събота) 10:00-13:00ч

От името на целия екип на Викиват, бихме искали да ви поздравим по повод 139 години от Освобождението на България!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

27 Фев 2017
прочети още
Новини

Уважаеми клиенти,

Във връзка с идването на Баба Марта, Викиват Ви дава 10% отстъпка при онлайн пазаруване на 1 март, чрез поставяне в поръчката на следния промо код: mart10. Можете да пазарувате неограничен брой пъти с промо кода на 1 март.

Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави!

 

Екипът на Викиват Ви желае

                     успешно пазаруване!

27 Фев 2017
прочети още
Новини