BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Вентилатори и вентилационни устройства за промишлени и битови цели. Ние предлагаме на нашите клиенти многообразие от мощни вентилатори за вентилиране на големи индустриални и заводски помещения ; вентилатори за баня и монтаж на прозорци; тръбни вентилатори; компактни вентилатори за електронни уреди, компютърни дъна и процесори; аксиални и центробежни вентилатори тип "охлюв" с метален или PVC корпус, с търкалящи се лагери и втулки. В магазин Викиват ще намерите също аксесоари за вентилатори.

Заповядайте в нашия интернет магазин  и ще получите продукти с доказно качество и на най-добрата цена. Викиват - когато става въпрос за електроника!

 

Подкатегории

Вентилатори битови

Вентилаторите са основно средство в автоматиката, предназначени за охлаждане, отвеждане на въздух и/или други газове или за тяхното нагнетяване в определен обем.

Голямо разнообразие от битови вентилатори за различни приложения в дома и офиса на конкурентни цени. Нашите вентилатори са подходящи за всякакви жилищни помещения, разполагат с модерен и изчистен дизайн и са икономични, тихи и надеждни.

Посредством дискретно монтиран вентилатор можете да проветрявате и вентилирате различни помещения във Вашия дом, офис или работилница.

Специално проектираните битови вентилатори с висока степен на водозащита са идеалното решение за отвеждане на парата от Вашата баня. Така предотвратявате образуването на конденз и досадно отворените прозорци.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е основен търговски представител на редица утвърдени марки и производители и може да предложи нестандартни решения с доставка на неналични модели.

прочети още Продукти

Вентилатори промишлени

Високомощни и средномощни промишлени осови и радиални вентилатори с различен дебит можете да закупите на едро и дребно от Викиват. При нас ще откриете разнообразие от аксиални (осеви) вентилатори с решетка и лагери и дълъг живот, центробежни (радиални) вентилатори тип "охлюв" за всмукване и нагнетяване на въздух и/или прахообразни вещества, тръбни вентилатори, канални вентилатори и различни аксесоари за тях. Дебитът на вентилаторите може да се регулира с подходящ електронен регулатор.
Фирма ВИКИВАТ препоръчва за вентилатори със захранва не  220 VAC  
електронен регулатор на оборотите на вентилатории и електродвигатели до 500W,      за вентилатори със захранване 380 VAC     Честотен инвертор CDI9000-GR75T4, 220VAC, управление на трифазен електродвигател 750W  . 

Заповядайте в нашия сайт и ще получите най-добрата цена!

прочети още Продукти
«1»

Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

26 Яну 2017
прочети още
Новини

ПРОМОЦИЯ - Безплатна доставка!!

Уважаеми клиенти, "Викиват" стартира дни на големи намаления и безплатни доставки, специално за всички клиенти на дребно! Ето ги и тях:

- при поръчка над 100лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА със Спиди за цялата страна.

- при поръчка над 50лв. от нашия сайт - получавате БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА (до два работни дни) със Спиди за цялата страна.

Екипът на "Викиват" Ви желае спорна и успешна 2017 година, и разбира се - приятно пазаруване!

23 Яну 2017
прочети още
Новини

Важно съобщение!

Уважаеми клиенти, 

поради усложнената пътна обстановка и обилния снеговалеж, в някои райони на страната са затворени основни пътища и проходи, което възпрепятства транспортирането на пратките в срок и може да доведе до закъснения в доставките  в областите: Пловдив, Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Плевен, Варна, Русе и Враца. За повече информация относно конкретна доставка, може да се обърнете към екипите на Спиди или на техните телефони за връзка.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Екипът на Викиват

20 Яну 2017
прочети още
Новини

ВАЖНО: ЗАБАВЯНЕ НА ДОСТАВКИ - онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че от 06.01.2017 до 31.01.2017., поради лошите атмосферни условия и труднодостъпност до много населени места в България, всички онлайн пратки, постъпили на сайта на Викиват могат да бъдат доставени от куриерските фирми: Спиди и Еконт с известно забавяне. Извиняваме се за причиненото неудобство!
 
 
С уважение,
Екипът на Викиват
18 Яну 2017
прочети още
Новини