BG
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • GBP
  • RON
  • RUB
0.00 BGN

 

   

Намери продукти по

Вентилатори и вентилационни устройства за промишлени и битови цели. Ние предлагаме на нашите клиенти многообразие от мощни вентилатори за вентилиране на големи индустриални и заводски помещения ; вентилатори за баня и монтаж на прозорци; тръбни вентилатори; компактни вентилатори за електронни уреди, компютърни дъна и процесори; аксиални и центробежни вентилатори тип "охлюв" с метален или PVC корпус, с търкалящи се лагери и втулки. В магазин Викиват ще намерите също аксесоари за вентилатори.

Заповядайте в нашия интернет магазин  и ще получите продукти с доказно качество и на най-добрата цена. Викиват - когато става въпрос за електроника!

 

Подкатегории

Вентилатори битови

Вентилаторите са основно средство в автоматиката, предназначени за охлаждане, отвеждане на въздух и/или други газове или за тяхното нагнетяване в определен обем.

Голямо разнообразие от битови вентилатори за различни приложения в дома и офиса на конкурентни цени. Нашите вентилатори са подходящи за всякакви жилищни помещения, разполагат с модерен и изчистен дизайн и са икономични, тихи и надеждни.

Посредством дискретно монтиран вентилатор можете да проветрявате и вентилирате различни помещения във Вашия дом, офис или работилница.

Специално проектираните битови вентилатори с висока степен на водозащита са идеалното решение за отвеждане на парата от Вашата баня. Така предотвратявате образуването на конденз и досадно отворените прозорци.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е основен търговски представител на редица утвърдени марки и производители и може да предложи нестандартни решения с доставка на неналични модели.

прочети още Продукти

Вентилатори промишлени

Високомощни и средномощни промишлени осови и радиални вентилатори с различен дебит можете да закупите на едро и дребно от Викиват. При нас ще откриете разнообразие от аксиални (осеви) вентилатори с решетка и лагери и дълъг живот, центробежни (радиални) вентилатори тип "охлюв" за всмукване и нагнетяване на въздух и/или прахообразни вещества, тръбни вентилатори, канални вентилатори и различни аксесоари за тях. Дебитът на вентилаторите може да се регулира с подходящ електронен регулатор.
Фирма ВИКИВАТ препоръчва за вентилатори със захранва не  220 VAC  
електронен регулатор на оборотите на вентилатории и електродвигатели до 500W,      за вентилатори със захранване 380 VAC     Честотен инвертор CDI9000-GR75T4, 220VAC, управление на трифазен електродвигател 750W  . 

Заповядайте в нашия сайт и ще получите най-добрата цена!

прочети още Продукти
«1»

Новини

Нова доставка измервателни инструменти от MASTECH

Уважаеми клиенти, 

Викиват осъществи нова доставка на електронни измервателни инструменти от  като: мултицети, тестери на изолация, инфрачервени термометри, луксметри, амперклещи, кабелдетектори, влагомери, калибратори за термодвойки и др. Викиват е оторизиран дистибутор на световноизвестната марка MASTECH и разполага на склад с пълната гама висококачествена измервателна апаратура на фирмата. Всички продукти на MASTECH отговарят на съответните международни стандарти и имат сертификати за съответствие. Имате възможност да избирате от уредите на MASTECH, на най-добрата цена, в България единствено във Викиват.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

24 Мар 2017
прочети още
Новини

Важна информация за доставка на онлайн поръчки!

Уважаеми клиенти, във връзка с Националния празник на България 3 март и промените в работното време на куриерските фирми, поръчките, направени на нашия сайт на 03.03.2017 с експресна доставка на Спиди, ще бъдат доставени в понеделник (06.03.2017г). Тeзи, които са поръчани с икономична доставка на Спиди ще бъдат доставени до получателите си във вторник (07.03.2017г). Извиняваме се за причиненото неудобство!

 

С уважение,

екипът на Викиват

02 Мар 2017
прочети още
Новини

Работно време на 3-ти март!

Уважаеми клиенти,

 

Бихме искали да Ви уведомим, че във връзка с предстоящия Национален празник на България на 3-ти Март, магазин ВИКИВАТ ще работи с намалено работно време както следва: 

3-ти Март (Петък)   10:00-14:00ч

4-ти Март (Събота) 10:00-13:00ч

От името на целия екип на Викиват, бихме искали да ви поздравим по повод 139 години от Освобождението на България!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

27 Фев 2017
прочети още
Новини

Уважаеми клиенти,

Във връзка с идването на Баба Марта, Викиват Ви дава 10% отстъпка при онлайн пазаруване на 1 март, чрез поставяне в поръчката на следния промо код: mart10. Можете да пазарувате неограничен брой пъти с промо кода на 1 март.

Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави!

 

Екипът на Викиват Ви желае

                     успешно пазаруване!

27 Фев 2017
прочети още
Новини