BG
BGN
 • BGN
 • EUR
 • USD
 • GBP
 • RON
 • RUB
0.00 BGN

 

   

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Производители

3M

3M

Компанията 3M, известна по-рано като Minesotta Mining and Manifacturing Company e компания за диверсифицирани технологии, която обслужва клиентите и общностите с иновативни стоки и услуги. Oснована през 1902г., днес 3M има световно присъствие на няколко различни сегмента като архитектура и строителство (защитни фолиа, лепила, едностранно и двустранно лепящи ленти, лични предпазни средства); транспортно машиностроене (полиращи и защитни пасти, абразиви и филми за коли, лодки и други транспортни средства, авторепаратурни продукти); производство на електроника (оптични кабели, варианти за слепване, гъвкави клавиатури, кабели, съединители и пачкорди, фолиа за дисплеи) и много други. Фирмата произвежда над 55 000 вида продукта и към днешна дата за 3М работят над 88 000 служители, имат присъствие в повече от 200 държави и са една от 30-те компании, образуващи индекса Dow Jones.

 

3М притежава над 100 000 патента, а някои от по-ранните им иновации включват водоустойчива шкурка (1921г.), самозалепваща лента (1925г.), целофанено "тиксо", както и материали с шумозаглушаващ ефект за автомобили. Седалището на 3M, заедно с корпоративните им изследователски лаборатории и няколко други лаборатории са разположени в Минесота, а отделно оперират чрез 74 производствени съоръжения в 27 щата. С течение на годините, нововъведения на 3М са подобрили чувствително ежедневието на стотици милиони хора по целия свят, като направиха шофиране през нощта по-лесно, строенето на сгради по-безопасно, а потребителската електроника по-лека, енергоспестяваща и по-малко вредна за околната среда. 
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама от каталога на 3М. При нас можете да намерите голямо разнообразие на алумниеви изолационни ленти с акрилно покритие, PVC електроизолационни ленти и други продукти на различни водещи производители в бранша. Викиват предлага складови наличности, гъвкави ценови условия и бързи доставки.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

7

продукти

4CARMEDIA

4CARMEDIA

4CARMEDIA е популярна фирма, основана през 2008г., която е специализирана в производството на висококачествени аксесоари и автомобилна аудио техника. Марката разполага с повече 1200 продукта, а броят им постоянно нараства, което позволява на фирмата да отговоря на очакванията на различните клиенти и тенденции. Сегашното портфолио на 4CarMedia предлага цялостни решения за конкретни модели автомобили, което улеснява закупуването на множество аксесоари на едно място. 4CarMedia предлагат широк спектър авто радио аксесоари, аудио съединители, автомобилни говорители, автомобилни антени, конектори за автомобилни озвучителни системи, авто интерфейси, hands free  устройства, адаптери за авторадиа, навигации за автомобили и мн. др.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага разнобразие от аудио продуктите с марка 4CarMedia. При нас можете да намерите авто букси за BMW, Nissan, Mazda, Volvo, Honda и много други марки автомобили на достъпни цени и с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

45

продукти

A4TECH

A4TECH

Основана през 1987 г. в Тайпе, Тайван, A4TECH® е една от водещите фирми в сферата за проектиране и производство на компютърната периферия. Днес, компанията е призната за световен лидер със собствената си марка продукти, предлагаща безкомпромисно качество и модерен дизайн. A4TECH разполага с отличен екип от R&D специалисти, които непрестанно се стремят да разработват по-новаторски и удобни продукти за потребителския пазар в областта на технологиите. През последните години, A4TECH още веднъж доказаха възможностите си и направиха революция с представянето на технологиите V-Track ™ и Holeless ™, които дадоха решение на всички проблеми при безжични мишки като: продължителността на живота на батерията, муден курсор и изключителна прецизност.

 
С постоянно разширяване на производствените пространства и внедряването на все по-напреднали технологии за управление на качеството фабрика,  A4TECH е проектирала и доставила на пазара през 2010г. над 80 милиона единици на различни периферни устройства. Сертифицирана e по ISO-9001-Система за управаление на качеството и притежава TUV сертификати като обещава премиум качество продукти на достъпни цени.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага разнообразие от различни периферни устройства с марка A4TECH. При нас можете на откриете спортни слушалки, подходящи за тичане и фитнес, оптични мишки с ергономичен дизайн, стерео слушалки, клавиатури за компютър със светодиодна подсветка за работа и в тъмнина, както и много други интересни продукти на атрактивни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

21

продукти

ADVANCED POWER ELECTRONICS

ADVANCED POWER ELECTRONICS

Основана през 1998 г., APEC е първата компания, която успешно интегрира 6-инчов DMOS процес в Тайван с ISO9001 сертификат. APEC осигурява цялостни решения в MOSFET транзисторите, IGBTs и силовите интегрални схеми. Продуктите на компанията са широко прилагани в изчислителните машини, потребителската електроника, дисплеите, комуникациите и промишлените електронни системи. APEC се отличава от конкурентите със своето качество, затова е избрана за стратегически партньор на водещи фирми, полупроводниковата индустрия. АPEC предвижда увеличение на вътрешният си пазарен дял, а така също и разширяване на пазарите си отвъд океана. Приходите на компанията през 2004 г. достигат US $ 65M и обем на доставките от 525M единици.

1

продукти

AGILENT

AGILENT

Agilent Technologies или просто AGILENT е водещ американски производител на прецизни висококачествени измервателни устройства като цифрови осцилоскопи, дигитални мулметри, преносими осцилоскопи и много други. Основана от Hewlett-Packard (HP) през 1999г, днес фирмата е лидер с отлична репутация, изграждана в продължение на години от над 20 000 работници, служители, инженери и учени. Agilent подсигурява лаборатории по целия свят с инструменти, услуги, консумативи, приложения и експертиза, което позволява на клиентите им да получават точни резултати и идеи. Любопитно е, че повече от половината произвеждани и продавани мобилни телефони в света са асемблирани и тествани с продукти на Agilent. В космическите изследвания, военната промишленост и индустрията непрекъснато се прилагат продуктите на компанията. Авиониката, радарите, комуникационните системи, сателитната навигация, видеоконтролът и GPS позиционирането също се осъществявят с продукти, устройства и системи на Agilent. 

Основата и най-важна дейност на AGILENT е прецизното електронно измерване, но компанията обединява в себе си няколко фирми с различни направления: за химичен анализ, за биологични науки, за диагностика и генетика, за електронно измерване. Agilent поддържа централна изследователска и развойна група, където компанията провежда научни изследвания и откритията, направени там, дават възможност да се предоставят продукти и услуги, водещи до промяна в живота на много хора навсякъде по света. 

 

Викиват ЕООД е дистрибутор на многообразие от измервателната техника с марка Agilent. При нас можете да намерите широка гама цифрови осцилоскопи, дигитални мулметри, преносими осцилоскопи и много други на достъпни цени с бърза доставка.

33

продукти

AKAI

AKAI

Основана през 1929г. в Токио, Япония, от Masukichi Akai, AKAI е известна японска компания и търговска марка, специализирана в производството на битова електроника и HI-FI аудио системи със седалище, разположено в Сингапур. Започнала като малка работилница, която произвежда радио компоненти, разклонители и други електрически части, AKAI Electric Company Ltd. за няколко години се превърна в световен еталон - през 70-те години със своите магнетофони (прочутата серия GX ),а също така и със своите радиоапарати, касетофони, усилватели, видеомагнетофони и Hi-Fi аудио части. Благодарение на своя новаторски дух, AKAI бележи развитието на електронните продукти на пазара през годините, а малцина знаят, че AKAI е компанията, който е изобретила технологията On Screen Display и въвеждането и на своите видео записващи устройства през 70-те.

 

Днес, AKAI произвежда широка гама от устройства- усилватели и Hi-Fi тонколони за LCD и плазмени телевизори, DVD плейъри и портативни DVD плейъри, системи за домашно кино, преносими аудио устройства, климатици, хладилници, печки и ного други.За повече от осем десетилетия на пазара, AKAI доказа, че е един от лидерите на пазара на визия и иновации в потребителската електроника. С мисия, насочена за подобряване на живота ни, AKAI комбинира модерна технология с уникалния си опит в областта на потребителската електроника, за да създаде най-добрите решения на пазара. Продължавайки да доставят и поддържат високите стандарти, които всички ние очакваме, Akai се стреми дълбоко да се интегрират в ежедневието на всеки от техните клиенти.

 

Фирма Викиват е търговец на едро и дребно на разнообразие от продуктовата гама с марка AKAI. При нас можете да намерите surround системи за домашно кино, тонколони, усилватели, видео глави и много други на ниски цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

5

продукти

AKFIX

AKFIX

Основана през 2001г., AKFIX e регистрирана търговска марка на компанията Akkim Yapı Kimyasalları A.Ş. - най-големият производител на PU аерозолна пяна и силикон в Турция. AKFIX е фокусирана в производството на екологично чисти химични продукти, които представляват крайни и трайни решения за изолационните нужди на клиентите. За постигането на тази цел, фирмата инвестира значителна ресурси в изследователска и развойна дейност като се стреми да предлага високо качество, икономически ефективни продукти с по-висока производителност. Всички продукти AKFIX са разработени в Hadimkoy - Истанбул - високотехнологично съоръжение, построенo на 25 000 m² площ, което реализира висок производствен капацитет в съответствие с ISO 9001 система за упраление на качеството. За AKFIX качеството не е фокусирано само върху контролът на крайни продукти, но и на всички етапи на производство, включително проверка на суровините, опаковките и крайните продукти се подлагат на редовен контрол от професионален технически персонал на компанията. 

 

Широката гама продукти на компанията включва: аерозолни полиуретанови пяни, уплътнители, технически и изолационни лепила, технически аерозолни продукти и други. Днес, AKFIX разпространява на продуктите си в повече от 80 държави по целия свят и е в състояние да отговори на техните изисквания в много кратък период от време. Със своите специализирани знания и опит, продуктите на AKFIX са идеалното решение за професионалисти и любители от цял ​​свят с цел по-трайни и ползотворни резултати.

 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дистрибутира богата гама от каталога на AKFIX. При нас можете да намерите и закупите складови наличности на лепило за фиксиране и поправяне на дървени части, лепило за PVC, еднокомпонентно полиуретаново лепило PA360, секундно лепило, водоустойчиво епоксидно лепило, бързосъхнещо лепило, монтажна пяна, силиконов спрей, акрилен уплътнител, силикон за аквариум, универсален безцветен силикон, спрей против ръжда, ръждопреобразувател и много други продукти на достъпни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазваруване!
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

17

продукти

ALION

ALION

ALION Electronics е производител с повече от 20 години опит и известен, най-вече със своята широка гама електромагнитни релета, цокли за релета, релета за време и таймери. Качеството и безопасността на тяхната продукция е гарантирано с всички задължителни сертификати като UL, CE, CSA, ISO9001 и ISO9002, доказващи отговорност на най-високо ниво и прецизност към всеки детайл от производствения процес. Всички изделия под марката ALION са с признато качество и се използват в производствата от различни държави. Придържайки се към принципа „Разработени с наука и технология, съхранили се с качество“, инженерите на фирмата поддържат и разширяват непрекъснато хоризонтите си с доволни клиенти. Компанията ALION Electronics е специализирана в прозводството и дистрибуцията на серийни продукти като миниатюрни и други видове електромагнитни релета, таймери за време, фотоелектрически ключове, ниворегулатори и други продукти, които можете да намерите и закупите във магазина на фирма Викиват ЕООД или чрез нашия онлайн каталог.

 

Фирма Викиват ЕООД е директен вносител, както и ексклузивен представител на марката ALION за България, предлагайки на своите клиенти богато разнообразие от продукти, складови наличности и гъвкави условия при продажби на едро.

88

продукти

ALLEGRO MICROSYSTEMS

ALLEGRO MICROSYSTEMS

ALLEGRO MICROSYSTEMS е лидер в проектирането, производството на и продажбата на висококачествени полупроводници. Продуктите на фирмата намират приложение на автомобилния пазар, автомазацията на  офиси, промишлени и потребителски решения в областта на комуникациите. Allegro разработва интегрирани схемни решения за управление на двигатели, изследване на магнитни полета. Един от водещите продукти, освен ИС, са сензорите с ефект на Хол предназначени за автомобилостроенето. Транзистори CMOS, DMOS, BICMOS и патентования BCD. ALLEGRO има 40 годишен опит и над 3000 служителя. ИС се произвеждат от дъщерното дружество Polar Semiconductorq. Главния офис на ALLEGRO MICROSYSTEMS е в Уорчестър, щата Масачузетс и има клонове и магазини из целия свят.

1

продукти

ALPHA

ALPHA

Alpha е специализирана в производството на тинолова паста, тинол, флюс и много други. Фирмата е световен лидер в произвеждането и продажбите на материали, използвани в процеса по сглобяване на електронни продукти. Още от основаването си през 1872г. Alpha посвещават своите ресурси на разработката и производството на тинолови продукти от най-високо качество. Днес, фирмата има пазарна мрежа в над 160 локации по цял свят. Тъй като модерната индустрия изисква възможно най-високо качество и приложение, Alpha е сертифицирана по ISO9001, а изхождайки от опита и знанията на своите мениджъри и инженери, прилага възможно най-иновативни материали и процеси. Квалифицирани да предоставят най-добрите продукти и услуги, Alpha Ви предлагат качество на разумна цена.

Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от тинолови пасти, флюсове, безоловен припой и други продукти на атрактивни цени и с бърза доставка!

4

продукти

AMPHENOL

AMPHENOL

Основана през 1932г. в Чикаго, САЩ, AMPHENOL е една от най-големите компании, специализирани в производството на конектори в света. Фирмата проектира, произвежда и продава електрически, електронни и оптични конектори, както и коаксиален и плосък лентов кабел. Крайните клиенти на фирмата са основно от сферата на комуникациите, обработката на информацията, кабелни телевизии, космическа и военна електроника, автомобилния сектор, жп транспортът и други индустриални сектори. Компанията Amphenol е сертифицирана от Международната организация по стандартизация (ISO), като този сертификат гарантира на клиентите на марката, че продуктите им са безопасни, надеждни и отговарят на високи стандарти за качество. AMPHENOL се стремят към все по-добро качество като водещ фактор и непрестанно подобряват процесите на работа, като гарантират най-високите нива на удовлетвореност на клиентите.

 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и дистрибутира разнообразие от продуктите с марка AMPHENOL. При нас можете лесно и бързо да намерите богата гама от конектори, коаксиален и плосък лентов кабел и много други изделия на достъпни цени и с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

8

продукти

ANDELI

ANDELI

ANDELI Group е създадена през 1993 година и е утвърден производител с дългогодишни традиции в сферата на електрониката, електроапаратурата и електроматериалите. Разнобразието от продукти, които марката предлага на своите потребители, включва: прекъсвачи, контактори, стаблизатори, трансформатори, захранвания, бутони, индикаторни лампи, заваряващи устройства и много други, които можете да намерите при нас. Фирмата е сертифицирана по ISO9001:2000 система за качествен контрол, а продуктите с марка ANDELI притежават всички задължителни сертификати за качество на изделията като ROHS, CE, CB, SIMKO, KEMA и други, целящи да осигурят на своите клиенти най-високо ниво на безопастност и отлични характеристики. ANDELI Group е сред лидерите в производството на стабилизатори на напрежение, а продуктовата гама е богата, разполагаща с над 300 серии различни изделия и над 10 000 различни модела в областта на високо и нисковолтовите устройства.

Продуктите на ANDELI получават широко одобрение сред потребители и производители не само от Европа, но Америка и Китай. Инженерните специалисти непрестанно разработват нови интелигентни модели и вариации, с които марката успява да налага нови стандарти за качество на пазара по цял свят в сферата на електроапаратурата.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е официален представител и директен вносител на стабилизатори ANDELI за България. Всички изделия от продуктовия им каталог могат да бъдат намерени и закупени, както от на нашия физически магазин, разполoжен в гр. Пловдив, така и чрез нашия онлайн каталог. Викиват ЕООД предлага гъвкава ценова политика при продажби на едро и дребно.

213

продукти

ANG

ANG

Основана през 1992 година, фирма ANG е утвърден български производител на различни видове трансформатори, адаптери и импулсни захранвания. В производството си ANG използват само висококачествени материали на водещи марки като Bayer, Camattini, Kashke, Dahmen и др. Всички продукти под марка ANG са сертифицирани по CE и гарантират надеждност и безопасност на своите клиенти. В производствено отношение фирмата разполага с качествени и високоефективни машини за навиване на напреженови, токови и тороидални трансформатори, а също така с напълно затворен цикъл за производство на адаптери с уникален собствен дизайн, което допълнително отчита високия професионализъм на екипа и сто процентовия контрол над целия производствен процес. Повече от 20 години, фирма АНГ държи основен дял на пазара на токови захранвания в България, а високото качество  на напреженовите, токови и тороидални трансформатори, позволяват атакуването и на европейските и световни пазари!

 

Фирма Викиват ЕООД е оторизиран дистрибутор на ANG и предлага широка гама капсуловани трансформатори и маломощни заляти трансформатори за PCB монтаж. При нас ще намерите разнообразие от токови и тороидални трансформатори с различна мощност на склад, с конкурентни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

43

продукти

ANSMANN

ANSMANN

Създаденна през 1991 година немската фирма ANSMANN за кратко време се утвърждава като един от водещите производители в областта на консуматорската електроника (батерии, зарядни, захранвания, аксесоари, захранващи устройства и др.) и индустриалните енергийни решения. Компанията въвежда и поддържа система за управление на качеството DIN EN ISO 9001 от дълги години, а продукцията на фирмата отговаря на всички стандарти и изисквания. Фирмата има представители по цял свят – Китай, Франция, Великобритания, САЩ, Италия и много други. Честност и интегритет са в сърцевината на тази немска компания. Най-високо качество, опитни служители, винаги съобразени с променящия се пазар.

11

продукти

ARCOL

ARCOL

ARCOL е известен производител на богата гама резистори с централа, разположена във Великобритания, но с клонове и дистрибутори из целия свят. Освен резистори, компанията произвежда охлаждащи радиатори за резистори, нискоиндукционни, ултратънки резистори, които се използват във високочестотни схеми, SMD резистори със оребрен корпус за по-добро топлинно разсейване, резистори със силикон-керамични корпуси, нископрофилни резистори ARF серият - с метален корпус и висок капацитет, които са идеални за инвертори и конвертори, както и много други. Фирмата е сертифицирана по стандарт ISO9001, както и по RoHS и предлага на своите клиенти безкомпромисно качество на своята продукция.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро на голямо разнообразие от резистори на ARCOL, както и на други производители. При нас можете да откриете всеки вид резистор с атрактивна цена и бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

2

продукти

ARCOLECTRIC

ARCOLECTRIC

Arcolectric е фирма основана през 1932г. в Англия и се явява един от водещите производители на превключватели, сигнални лампи, индикатори, гнезда за предпазители и др. за различни електрически устройства от компютри до кафемашини с производствени мощности произвеждащи над 72 млн. продукти всяка година намиращи пазари в над 35 страни. Производственият им каталог включва още системи за сигурност, медицински изделия, усилватели и др.

3

продукти

ARDUINO

ARDUINO

Arduino e хардуерна и софтуерна компания, която проектира и произвежда платки и комплекти, модули, които могат да реагират на външно въздействие или промяна на околната среда и според предназначението си да осъществят определено действие на изхода, например да включат мотор, или да публикуват нещо онлайн. Arduino е и потребителско общество, проект и опит да се включат в работата с микроконтролери любители, непрофесионалисти, като художници, дизайнери и нетехнически образовани лица. Платките Arduino включват серийни комуникационни интерфейси, понякога включващи USB портове за зареждане на програми от персонални компютри. Arduino платките могат да се срещнат като готови комплекти или като набор за сглобяване. През 2013г. над 700 000 платки Arduino са продадени в целия свят. Отворения код Arduino се публикува напълно безплатно и може да бъде изтеглен от всеки, което прави микроконтролерите на Arduino предпочитаните микроконтролери.

4

продукти

ARTSLON

ARTSLON

Фирма Artslon произвежда ключове за осветление с електронно управление, електронни ключове с инфрачервени сензори, ключове с дистанционни управления, сензори за движение със сигнални аларми, енергоспестяващи ключове за лампи, безжични входни звънци и друга битова електроника.

4

продукти

ASAHI

ASAHI

ASAHI е производител и износител на продукти и консумативи за запояване, тинол и печатни платки. Продуктите на компанията имат редица сертификати за качество и са търсени както на европейския, така и на световния пазар.

0

продукти

ASIA DRAGON

ASIA DRAGON

Oснавана през 1992 година, ASIAON спечелва отлична репутация на фирма с дългогодишни традиции в производството и разработка на релета, продавани под търговската им марка ASIA DRAGON в целия свят. Фирмата е член на Асоциацията на производителите и износителите на релета в Китай, а продукцията им покрива всички международни стандарти за качество като: UL, CUL, TUV, VDE, CE, RoHS, CCC, CQC. Преприятието е акредитирано по ISO9001 Quality Management System, както и по IECQ ISO/TS16949, което показва стремежа на фирмата да предлага викокачествени продукти и услуги на своите клиенти. Продуктовата гама на ASIAON е богата и добре позната в България, а фирмата разполага с широка дистрибуторска мрежа и в Америка, Европа, Австралия, Близкият Изток и Китай.

 

Фокусирани върху нуждите на клиентите, инженерите на фирмата непрестанно използват напреднали технологии в производството и предлаганите от тях услуги, като създават и продават богата гама от релета, таймери, температурни контролери, ниворегулатори, броячи, автоматични контролери, стабилизатори на напрежение, автомобилни релета, електронни компоненти, комуникационно оборудване, офис оборудване и т.н  

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е директен вносител на релета ASIA DRAGON. Като оторизиран дистрибутор на ASIAON ние предлагаме широк спектър от релета за време, таймери и броячи на конкурентни цени и специални условия за търговци и количества на едро.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

20

продукти

ATABA

ATABA

ATABA ELECTRONICS е водещ турски производител на адаптеризарядни устройства и аксесоари.

 

9

продукти

Atmel

Atmel

Atmel е лидер в производството на микроконтролери, капацитивни сензори, енергонезависими памети и други съвременни решения в електрониката, намиращи приложения в индустрията, системите за сигурност, комуникациите, компютърните конфигурации, автомобилостроенето и бита. Седалището на компанията е в Сан Хосе, Калифорния. Atmel е основана през 1984г. и е най-големият доставчик в света на микроконтролери. За фирмата работят над 5000 служители в целия свят.

3

продукти

ATRA

ATRA

Фирма Атра е водещ производител в България на електроинсталационни изделия и осветителни тела. Основните категории продукти, които фирмата предлага са в областите: градинско осветление, осветление за баня, електроинсталационни материали, LED осветителни тела, луминесцентни лампи и др. Фирмата предлага богата гама от висококачествени продукти, които намират приложение в различни сектори – промишлеността, строителството и бита. Системата за управление, внедрена от АТРА, съответства на международния стандарт ISO 9001 и цялата продукция отговаря на най-високите международни стандарти. Производствените площи са на близо 6000 м². Фирмата има пазари в България, страните от Източна Европа и Русия.

19

продукти

BAHCIVAN

BAHCIVAN

Основана през 1990г., BAHCIVAN Motors е турска фирма - производител на широка гама вентилатори и аксесоари за тях, затвърдила името си на лидер в тази област. Фирменият каталог включва широк спектър от радиални, аксиални, промишлени, центробежни, битови вентилатори, високотехнологични системи за вентилация, специални тръбни вентилатори, вентилатори за високо и ниско налягане и др. продукти с разнообразно предназначение и приложение. Продуктите на BAHCIVAN MOTORS се отличават с високо качество, издръжливост, безопасност и дълъг живот. 

Основните причини за стабилния успех на компанията са бързият им отговор на променящите се нужди на пазарите за този вид стока, екосъобразното им развитие в крак с най-напредналите технологии и безкомпромисното качество на произвежданите вентилатори. Иновативните технологии при изработка на продуктите, употребата само на висококачествените материали, както и прецизността на целия производствен процес са причините BAHCIVAN Motors да покриват всички стандарти и сертификати за качество – CE, TSE, VDE, включително и ISO 9001-2008, и да намират успешен пазар в над 48 държави.

Фирма Викиват ЕООД предлага широко разнообразие от индустриални, центробежни и тръбни вентилатори BAHCIVAN. При нас ще намерите всички видове вентилатори на склад, на конкурентни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

28

продукти

BALLUFF

BALLUFF

С над 50-годишна история Balluff GmbH е световен лидер и един от най-ефективните производители на сензорни продукти. Немската фирма дава решения за всички области на автоматиката – електронни и механични сензори, ротационни и линейни преобразуватели, системи за идентификация и др. С най-новите технологии balluf GmbH създава специфични решения за своите клиенти. Първокласно обслужване и индивидуални консултации са водещите характеристики на компанията с над 2200 служители. Компанията е сертифицирана по всички международни стандарти за качество и стои върху основните си принципи: зрели технологии, непрекъснати иновации, опит, надеждност и пълна насоченост към нуждите на клиентите.

7

продукти

BasicXL

BasicXL

BasicXL е търговска марка собственост на холандската компания NEDIS, а продуктите се отличават с достъпни цени и широк асортимент. BasicXL предлага на своите клиенти семпли, лесни за употреба, практични и иновативни продукти, улесняващи ежедневието ви като: стереослушалки, електронни часовници, аудиокабели, портативни радиа и много други, забавно изглеждащи, електронни джаджи.

 

Фирма Викиват ЕООД е директен вносител на разнообразие от забавни продукти под марката BasicXL и предлага складови наличности, бърза доставка, и най-ниските цени на пазара.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

1

продукти

BEGHLER

BEGHLER

BEGHLER е международна марка, специализирана в областта на осветлението и LED технологиите с 10-годишен опит в производството и разпространението на високотехнологични и енергоспестяващи решения за осветление. BEGHLER е и първокласна марка, разработена с помощта на специалисти, работещи в сферата на енергоспестяването. Акцентът на фирмата е проектиране, разработка и дистрибуция на различни видове енергоспестяващи осветителни тела, но с основен фокус върху LED лампи, крушки, лунички, пана и други осветителни решения, подходящи за дома, офиса или градината.

 
Всички осветителни тела с марка BEGHLER са сертифицирани по CE, RoHS, EMC, Dekra и TÜV и гарантират безопасност и високо качество на своите потребители. Марката използва висококачествени LED чипове и компоненти, доставени от реномирани компании като Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen, Mean Well, Tridonic и други.
 

Всички продукти на BEGHLER влизат в производство след обстойни изследвания и тестове, за да се гарантира спестяването на енергия, отличното качество и разбира се - достъпността на цените на осветителните тела за крайните клиенти. С нарастващата популярност за LED технологията навсякъде по света, BEGHLER се стреми да бъде сред глобалните пионери в развитието и разпространението на тази технология и се ангажира да остане водеща за всички иновации, които  включва в продуктова си гама, така че да предоставя на най-доброто качество продукти и дизайн на своите клиенти.

Основната база на BEGHLER е ситуирана в провинция Дзъджианг, която се характеризира като високотехнологичен център на модерен Китай. Това позволява на фирмата да удовлетворява гъвкаво, бързо и качествено всички поръчки от своите дистибутори и клиенти. 

Освен това, BEGHLER разполага и с производствени мощности разположени в северната част на Турция, както и логистични центрове и складове в Холандия и на други места, което улеснява процеса на доставка, спестявайки време при по-големи поръчки.


Фирма ВИКИВАТ ЕООД е ексклузивен представител и директен вносител на LED осветление с марката BEGHLER за България. Като търговец на едро и дребно, ние предлгаме складови наличности на LED крушки, LED лента и други продукти на фирмата, осигуряваме отстъпки за количества и специални преференциални цени за търговци на едро, гъвкави условия и бързи доставки!

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

317

продукти

BELFUSE/ BEL

BELFUSE/ BEL

BELFUSE или BEL е компания, специализирана в проектиране, производство и продажба на устройства и компоненти, използвани при изграждане на мрежи, телекомуникации, високоскоростен пренос на данни, търговски, транспортни, военни и космически електронни устройства. Номенклатурата на компанията е много разнообразна и включва модули (DC-DC конвертори и AC-DC захранвания), силови трансформатори, защити от късо съединение, микропредпазители и сменяеми предпазители, оптични съединители, конектори с вградени магнити, високоскоростни кабелни системи и др. 

 

С повече от 60 години традиции в производството на електроника, BEL надеждно демонстрира способността си да успява в различни продуктови области и в множество индустрии, и днес компанията притежава силна репутация на техническите иновации и премиум качество продукти, познати в цял свят.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага на своите клиенти миниатюрни,бързодействащи стопяеми предпазители, както и много други изделия от BEL на атрактивни цени и бърза доставка.

Желаем Ви приятно пазаруване!
 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

5

продукти

BERYL

BERYL

Zhaoqing BERYL Electronic Co., Ltd. e фирма, разработчик и производител на алуминиеви електролитни кондензатори, намираща се в град Zhaoqing, Китай. След като възприема всички водещи технологии в производството на кондензатори, фирмата извоюва свои позиции на световния пазар за тези продукти. Качеството, издръжливостта на продуктите им на висока температура, дълготрайността им ги прави конкурентноспособни на другите световни марки. Кондензаторите “BERYL” обичайно се използват в енергоспестяващи лампи, електронни баласти, телекомуникациите, медицинско оборудване, UPS-и, озвучаване, електронно автомобилно оборудване и др. Основана на принципите за постоянно развитие и високи резултати, марката се прочува с качеството и екологичността си.

6

продукти

BIEMA

BIEMA

Wind Force Electronic Manufacturing е компания с традиции в проектирането и производството на професионални озвучителни системи и предлага широк спектър от озвучителни телаусилватели и дигитални ефектиПродуктите ѝ са сертифицирани с всички необходими сертификати за световния и европейски пазар.

21

продукти

BLV

BLV

BLV е реномирана немска фирма за осветление и консумативи, основана през 1968 г. Като част от групата USHIO, тя се превръща в един от водещите доставчици и производители на осветителни тела, продукти и технологии. Специализират в индустриално и кино и прожекционно осветление.

Търговската марка на BLV MODILITE е световноизвестен бранд в метал-халогенното осветление, подходящо както за външно, така и за интериорно приложение.

С помощта на високи технологии, съчетани с безупречно качество, фирма BLV разработва специална серия соларни лампи, декоративни лампи за аквариуми и вътрешно осветление с дълъг живот.

BLV е гаранция за качество, сигурност и прецизност.

19

продукти

BOSCH

BOSCH

Създадена през 1886г. от Роберт Бош, немската компания BOSCH е световноизвестен производител на механика и електроинженерни продукти. Фирма „ВИКИВАТ“ ЕООД предлага широка гама продукти с марката “BOSCH” в областта на охранителни системи, камери и акумулатори. Представената в над 150 държави по света немска фирма е известна с качеството и надеждността на своите продукти.

6

продукти

BOSCHMANN

BOSCHMANN

BM Audio Laboratories/Mobile Acoustics and Vibrations е едно от водещите имена в сферата на авто озвучаването, което предлага качествени озвучителни системи, говорители, усилватели и аксесоари. Основана през 1973 г. нейните продукти се отличават с дизайнерска иновативност и оригиналност, както и с изключителна прецизност при проектирането и изработването им. Фирмата разполага със собствен научен екип от висококвалифицирани специалисти, които правят BOSCHMANN синоним на качество и сила.

10

продукти

BOSSARD

BOSSARD

BOSSARD е швейцарска компания със седалище в Цуг. Тя е сред лидерите на пазара на крепежните елементи. В богатата производствена гама на фирмата са включени винтове, болтове, гайки, шайби и много други специализирани продукти. Тя има над 2000 служители в повече от 60 локации в Европа, Южна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион. Паралелно с производството на крепежни елементи, фирмата предлага услуги в областта на приложното инженерство, оптимизация на производствените и монтажните процеси, логистични решения и др.

2

продукти

BOURNS

BOURNS

Bourns, Inc. е американска фирма, производител на разнообразни пасивни и активни електронни елементи, включително тример и прецизни потенциометри и други продукти. Създадена 1947г., тя е една от най-уважаваните марки за електроника по цял свят. Задължението на компанията е да предоставя качество на клиентите си чрез своите продукти и сервизни услуги. Фирмата и днес инвестира в иновации чрез закупуването на стратегически важни продуктови линии. Продукцията на Bourns, Inc. покрива всички световни стандарти за качество и по този начин винаги изпълнява изискванията на всеки клиент.

11

продукти

BRENNENSTUHL

BRENNENSTUHL

BRENNENSTUHL е водеща германска компания в производството на електроника и електротехника, основана през 1958 г. От тогава насам, фирмата се е превърнала в световен лидер в бранша, а инженерите и техниците на Brennenstuhl® непрестанно се стремят да разработват нови идеи, въз основа на които създават висококачествени иновативни продукти, с които да предлагат 100% удовлетвореност на клиентите им. Множество национални и международни патенти, както и редица сертификати като CE, TUV и др., защитават тези нововъведения и са доказателство за амбицията на фирмата.

 

Десетилетията опит в комбинация с високите немски стандарти гарантират изключителното качество на продуктите под марка Brennenstuhl® .

С повече от 100 милиона продадени стоки в световен мащаб, повече от 30 000 дистрибутори и пазар в над 100 държави, Brennenstuhl® се отличава със световна експанзия, немско качество и модерен дизайн, и не спира да се развива и да поддържа високи стандарти, когато става дума за производителност, качество и безопасност на изделията.

 

Фирмата предлага изключително богат асортимент от различни устройства за разпределяне на тока, измервателни уреди, електромери, мултифункционални детектори, домофонни системи, средства за защита от пренапрежение, разклонители, удължители, видеонаблюдение, охранителна техника и др. със запазената търговска марка BRENNENSTUHL®.

 

Фирма ВИКИВАТ е оторизиран дистрибутор и директен вносител на разнообразие от разклонители, средства за защита от пренапрежение и оборудване за електроразпределение BRENNENSTUHL. Като търговец на едро, ВИКИВАТ предлага на своите клиенти складови наличности, конкурентни цени и бързи доставки.

 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД
 

60

продукти

BYD Company limitted

BYD Company limitted

BYD Company limitted e основана през февруари 1995 г. и е най-големият дистрибутор на акумулаторни батерии в световен мащаб. Компанията има най-голям пазарен дял за никел-кадмиеви батерии,  литиево-йонни батерии, мобилни телефони, зарядни устройства и клавиатури. BYD Company limitted има втория по големина пазарен дял за черупки на мобилни телефони в света. В областта на новите енергийни технологии, BYD е разработила цяла гама зелени продукти, като соларна ферма, акумулаторна станция за съхранение на енергия, електрически превозни средства, както и LED лампи. 

BYD е стартирал бизнеса си с 20 служители през 1995 г. и постепенно се е превърнал в една корпорация с повече от 150 000 служители и 10 индустриални парка в Китай през 2009 г., на обща площ от близо 15 милиона кв. м. Фирмата има офиси в САЩ, Европа, Япония, Южна Корея, Индия, Тайван, Хонг Конг и други региони.

IT бизнеса на BYD ѝ е спечелил голяма и стабилна клиентска база поради своята надеждност на качеството на продукта. В момента клиентите на IT бизнеса са международни мобилни гиганти Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson, Kyocera, Phillips, престижни китайски компании за мобилни устройства като Huawei, ZTE, Lenovo, както и  безжичните телефони Vtech, Panasonic и Sony.

BYD произвежда автомобили и авто аксесоари, горива и електрически автомобили, както и авточасти. BYD се е специализирала в производството на превозни средства с двоен режим на движение, както и на електрически превозни средства F3DM, а така също и на изцяло електрически автомобил e6 и изцяло електрически автобус K9.

15-ти декември 2008, F3DM стана първият електрически автомобил в света на двоен режим, независим от специализираните станции за зареждане. През януари 2010 г., получи одобрение от страна на правителството за производство на изцяло електрическото превозно средство е6. През май 2010 г., BYD произведе първите в света чисти EV таксита. През януари 2010 г., бе въведен в експлоатация първият изцяло електрически автобус K9 BYD. Отскоро BYD си сътрудничи с най-опитния традиционен автомобилен производител Daimler AG.

 

2

продукти

C&K Systems

C&K Systems

C&K Systems е основана през 1957 и днес е глобален лидер в производството на инфрачервени детектори на движение, детектори на движение с двойна технология, детектори за разбиване на стъкла, специални датчици, магнитно-контактни сензори и различни алармени системи и аксесоари за тях.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага на своите клиенти различни инфрачервени сензори за охранителни централи, както и домашни аларми на конкурентни цени и с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!
 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

15

продукти

C.F.L

C.F.L

Sany Digital Technology е компания с дълъг опит в проектирането и производството на различни видове презареждаеми батерии, зарядни устройства за акумулаторни батерии, акумулаторни батерии и други. Основана прези 1998 г., марката C.F.L. успя да се наложи като гаранция за качество и издръжливост и се продава успешно  в страни от Близкия и Далечен изток, Европа, Америка и Азия. C.F.L Battery предлага разнообразие от батерии и зарядни устройства, които отговарят на всички международни изиксвания за качество и предлагат надеждност на своите потребители.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дистрибутор на широка гама от продуктовия каталог на C.F.L. Battery на достъпни цени с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

13

продукти

CANAL ELECTRONICS

CANAL ELECTRONICS

CANAL Electronics е създадена през 1981г. в Южен Тайван, с търговски офис в Тайпе, клон в Малайзия и фабрики в Dongguan, Jiaxing и Zhejiang, Китай. Компанията е известен производител на огромно разнообразие от електрически ключове, бутони, микреци, миниатюрни ключета и превключватели за панелен монтаж. Сред тях: светещи, плъзгащи, въртящи, заключващи и др. През 1996г. CANAL Electronics e сертифицирана по ISO 9002 -Система за качествен контрол, като също така въвежда екологично чисто производство и получава RoHS стандарт. CANAL Electronics отговаря на изискванията на сертификат ISO 14001, а продуктовата гама на марката притежава и покрива всички международни стандарти за качество и безопасност.

 

CANAL Electronics непрестанно модернизира производствените си възможности и притежава модерно автоматизирано производство на голяма част от продуктите, както и собствена тест лаборатория, с която допълнително може да контролира качеството на изделията си. Продуктите на фирмата се разпространяват успешно в целия свят, поради отличното съчетание между високо качество и отлична цена.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и дистрибутира широка гама от продуктите на Canal Electronics. При нас можете да закупите разнообразие от бутони, микреци, миниатюрни ключета и превключватели, предпазители от тази и други водещи марки на достъпни цени и с бързи доставки.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

5

продукти

CANYON

CANYON

CANYON предлага широка гама от стилни и модерни мултимедийни и мобилни аксесоари, компютърна периферия позволяващи на съвременните хора да са в крак с новостите и да изразят по най-добър начин своята индивидуалност. Сред особено популярните продукти на CANYON са безжични, ултратънки клавиатури за таблети, компютърни мишки, уебкамери, стойки за лаптоп или таблет, микрофони, външни памети, огромно разнообразие от слушалки, компютърни тонколони, джойстик за игрови конзоли, калъфи за таблети, чанти за лаптопи, компютърни кабели с накрайници и др. 

5

продукти

CETA FORM

CETA FORM

Повече от 30 години, CETA FORM произвежда висококачествени ръчни инструменти за механици, електротехници и електронни специалисти. Произвежданите от фирмата клещи, отвертки, микроинструменти, звездогаечни ключове, имбуси, комплекти и контейнери с инструменти са високопроизводителни, функционални, здрави, безопасни и на много добра цена. Продукцията на фирмата обхваща повече от 1500 вида артикули, разделени в 10 основни категории. Богатата продуктова гама е резултат от непрестатния обмен на информация между инженерите на фирмата и потребителите в различни производства. 

 
Днес, името CETA FORM е еквивалент на добре проектирани, висококачествени и иновативни продукти, насочени изцяло да улесняват потребителите и дават гарантирани резултати.
Продуктите CETA FORM са предназначени за много сфери на индустрията и са сертифицирани по системата TÜV & ISO9001:2000, а инструментите за работа до 1000V са придружени от сертификати VDE GS.
 
 
Фирма Викиват ЕООД предлага широка гама от най-популярните инструменти на CETA FORM на традиционно ниски цени. При нас можете да намерите складови наличности на гаечни ключове, ключове тип лула, метални куфари за инструменти, комплекти гедоре инструменти, отвертки, накрайници, луфтомери,нивелири, ролетки, боркорони, пили, шестограми,тресчотки, адаптори за вложки и много други  с бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

196

продукти

CG CONNECTECH

CG CONNECTECH

CG е една от водещите световни инженерингови компании основана в 1937г. в Индия. Заема лидерски позиции в производството на трансформатори, прекъсвачи, вентилатори, електроматериали, индустриални системи, потребителски високотехнологични уреди и силови електрически устройства.

21

продукти

COMF

COMF

COMF(от comfortable) е водеща фирма и запазена търговска марка в производството на висококачествени държачи на батерии, клипсове, гнезда, контактни тела за батерии и акумулатори. Фирмата е със седалище в Хонг Конг, а продуктите на марката се продават успешно из целия свят повече от 20 години. COMF произвежда също така кутийки за батерии, включително и водоустойчиви и аксесоари за всички видове и размери батерии. 

 

Производството на качествен продукт е повече от просто добър дизайн и квалифицирана работна сила, също така се изисква добра система, която е документирано и последователно да следи процеса от началото до самия край, затова и в COMF е внедрена Система за качествен контрол ISO9001 още 1995г. Продуктовата гама на компанията притежава всички необходими сертификати за качество и обещава на своите клиенти надеждност и безопасност. 
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама батерии и държачи на батерии, клипсове, акумулатори и други аксесоари. При нас можете да откриете разнообразие от продукти с атрактивни цени и бързи доставки.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

8

продукти

CONIS

CONIS

Конис Елко ООД е българска компания с голям опит в производството на различни видове електролитни кондензатори, филтри и кондензаторни модули. Фирмата разполага с екип от висококвалифицирани специалисти и работи с висококачествени вносни материали от Франция, Германия, Япония и САЩ в сътрудничество с Nippon Chemi-Con (Япония), Arcotronics (Италия), Mechasonic (Германия). което гарантира качеството и надеждността на продуктите, които произвежда.

40

продукти

CONNFLY

CONNFLY

Основана през 1998г.,CONNFLY ELECTRONICS е една от водещите световни компании, която основно се занимава със R&D и маркетинг в областта на интелигентната електротехника, потребителска електроника, телекомуникации, индустриални компютри и др. Фирмата има постоянни клиенти сред водещи фирми като LG и SAMSUNG, а в потвърждение на тяхната надеждност са и високите експлоатационни качества на продуктите. CONNFLY е сертифицирана по ISO9001:2008 Система за управление на качеството и всички електронни елементи на фирмата отговарят на стандарта на ЕС - RoHS. Цялата номенклатура на фирмата покрива и стандартите CE, FCC, SGS, UL. 

 

Продуктите на CONNFLY са произвеждат без замърсяване на околната среда, не съдържат оловни съединения и са носители на знака за опазване на природните ресурси ISO14001: 2008 Поради високото качество на материалите, ниските цени и отличното гаранционно обслужване след продажбата, продукцията на CONNFLY намира реализация в Югоизточна Азия, Средния Изток, Южна Америка, Италия, Полша, Германия, Русия, Бразилия и още над 20 страни. За 2014 г., фирмата има собственост на 5 патента за изобретения, 35 полезни модела и 11 дизайн патента. Някои от популярните продукти на фирмата са: IC конектори, D-SUB, IDC конектори, PLCC, лентови компютърни кабели,  USB и miniUSB портове, DVI конектори. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно, и предлага широка гама електронни компоненти и електротехнически изделия. При нас можете да намерите складови наличности на USB конектори, компютърни кабели, DVI конектори и много други с ниски цени и бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

4

продукти

CT BRAND

CT BRAND

Wahluen Electronic Tools Co., Ltd.е клон на американската CT Technology Inc. в Китай. Фирмата е един от водещите производители на специализирани електронни инструменти. Покрила е международния сертификат за качество ISO9001, както и CE, UL, SGS и 3C. Основните продукти на компанията от марката CT Brand са безоловни заваръчни инструменти, инструменти за поправка на комуникационни уреди, тестери за мрежови кабели, ултразвукови ванички за почистване, клещи, пинцети, отвертки, антистатични продукти и др. След повече от 20 години развитие, фирмата има стабилни позиции на световните пазари в над 100 държави. Иновативност, честност, ефективност, надеждност са водещите принципи на Wahluen Electronic Tools Co., Ltd.

11

продукти

CYNEL

CYNEL

Фирмата е специализирана в производството на продукти за запояване като: тинол, флюс, многоядрени калай-оловни припои, произвежда широка гама различни сплави с различни диаметри на телта. Учредена е в Полша през 1984г. Компанията е сертифицирана по ISO 9002 и се отнася отговорно към опазването на околната среда, като продуктите и отговарят на все по-строгите изисквания за екологичност на ЕС.

4

продукти

Cypress semiconductors

Cypress semiconductors

CYPRESS Semiconductor Corporation е американска конструкторска компания, произвеждаща полупроводници. Основните продукти на корпорацията са: Cypress TrueTouch Multi touch капацитивна сензорна система, General Purpose Programmable Clock Generators, памети, оптични сензори, USB с ниска, средна, висока и свръхвисока скорост, West Bridge ултра високоскоростни контролери, безжични мрежи и др. През годините компанията е придобивала множество малки компании разработващи различни области на полупроводниковите технологии като IC Design, Anchor Chips, ScanLogic, Galvantech, Ramtron, Alation, SunPower, Arcus и др. До началото на 2013г. Cypress semiconductors има над 1900 патента, над 1000 от които - американски.   

2

продукти

DALLAS Semiconductor

DALLAS Semiconductor

DALLAS Semiconductor  е базирана в Тексас компания, основана през 1984г. и закупена от Maxim integrated products през 2001г. Двата бранда се употребяват едновременно до 2007г., като оттогава името Maxim се използва за новите продукти, а DALLAS Semiconductor остава запазено за някои от по-старите продукти. 

Компанията произвежда полупроводници с аналогов, цифров и смесен сигнал, интегрални схеми, комуникационни устройства, микроконтролери, терморегулатори, енергонезависими RAM, микропроцесорни управления, дигитални потенциометри, температурно-компенсирани кристални осцилатори (TCXO) и др. 

2

продукти

DELIXI

DELIXI

Delixi Electric Co., Ltd. е една от най-големите фирми-производителки на електроника в света. Като глобална сила в областта на нисковолтовите електрически продукти, фирмата предлага прекъсвачи, защити, контактори, релета и др. продукти.  Създадена през 1984г. в Уънджоу, Китай, компанията е собственост на френската Schneider Electric от 2007-ма година. DELIXI има утвърдени пазари както в Китай, така и в чужбина. Сертифицирана по всички международни стандарти за качество и сигурност, компанията показва постоянен растеж и стремеж да задоволи всяка нужда на своите клиенти.

3

продукти

DELL

DELL

DELL е едно от имената в компютърната индустрия, които са гаранция за качество, конкурентноспособност и удобство. Компанията, основана през 1984 г. е една от най-бързо развиващите се в сферата на високите технологии и компютрите и бързо се нарежда сред световните лидери в тази област. Продуктите с бранда DELL обхващат целия спектър от преносими и настолни компютри и компютърни системи, сървъри, мултифункционални устройства и периферия.

0

продукти

DELUX

DELUX

Основана през 1993г., DELUX Technology е един от водещите производители на компютърна периферия в света. Продуктова гама на марката включва: преносими компютри, компютърни кутии, захранващи блокове, мултимедийни високоговорители, клавиатури, компютърни мишки, мобилни интернет устройства. Компанията разполага с 300 000 кв.м. производствена база в континенталната част на Китай, научно-изследователски център в Германия, над 4000 служители, от които повече от 200 са висококвалифирани инженери, които внедряват най-новитe технологии за производство и изпитване на готовата продукция. 

 

Всеки месец, DELUX прозвежда над 300 000 преносими компютри, 300 000 мултимедийни високоговорителa, 800 000 компютърни кутии, 800 000 захранващи устройства, 1 милион клавиатури и над 1 милион мишки. Всички операции във фирмата се управляват по силата на ISO 9001:2008, сертифицирана система за управление на качеството, в резултат на което продуктите с марка DELUX покриват FCC, CE и UL изисквания, както и директивата за RoHS. Клиенти и партньори на Delux са водещи производители на компютри и дистрибутори, а продуктите им се продават успешно в Северна и Южна Америка, Европа, Близкия Изток, Азия и Африка.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от компютърна периферия с марка DELUX. При нас можете да намерите външни батерии за мобилни устройства, ултра тънки клавиатури, стандартни жични клавиатури, комфортни оптични мишки, безжични клавиатури и мишки, жични геймърски клавиатури със светещи бутони и много други на атрактивни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

9

продукти

DETON

DETON

Deton е производител на професионални аудио системи: усилватели, високоговорители и периферии. Стреми се да предлага на пазара оптималното съчетание качество/цена, като се съобразява с потребностите на клиентите си и непрекъснато усъвършенства произвежданите продукти.

2

продукти

DIODES INCORPORATED

DIODES INCORPORATED

Основана през 1959 г., Diodes Incorporated е водещ световен производител и доставчик на висококачествени висококачествени, специфични за отделните продукти, в рамките на дискретните елементи, логическите схеми и аналогови полупроводникови компоненти. В производствената номенклатура на Diodes Incorporated са включени диоди, изправители, MOSFET транзистори, компаратори, усилватели, LED драйвери, температурни сензори сефект на Хол, линейни напреженови регулатори,  AC-DC конвертори и контролери, DC-DC превключватели и др. Нейната централа, логистичен център и офис продажби USA се намират в Плано, Тексас, САЩ. 

 
Базирани в Плано, Тексас, фирмата поддържа проектиращи, инженеринг и производствени съоръжения по целия свят, като са спечелили различни награди за качество и сертификати. Diodes Incorporated се ангажира с щадящи околната среда, безоловни производствени практики и отговаря на всички изисквания на California Transparency in Supply Chains Act за 2010г.
 
Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама диоди, транзистори, сензори за температура от Diodes Incorporated. В нашите онлайн и офлайн магазини можете да намерите големи наличности, достъпни цени и бърза доставка.
 
Пожелаваме ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

9

продукти

DIOTEC SEMICONDUCTOR

DIOTEC SEMICONDUCTOR

DIOTEC е известна компания, създадена през 1973г. в град Heitersheim, Германия, която от самото си начало е специализирана в производството на висококачествени полупроводникови диоди и токоизправители. Полупроводникови диоди винаги са били съществени компоненти на електронни устройства и марката бързо става известна в цяла Европа и днес продава успешно в целия свят, като продължава да разширява производствените си клонове в Словения, Китай и Индия.DIOTEC има богата номенклатура и предлага разнообразие от диоди за обработка на сигнал, шотки диоди, ценерови диоди, биполярни транзистори, диаци, защитни устройства и мостови трифазни и еднофазни токоизправители.

 

Компанията е сертифицирана по ISO9001:2008 - Система за качествен контрол, както и по ISO 14001:2004 - Система за опазване на околната среда. Всеки продукт, произведен от DIOTEC се тества най-малко 2 пъти и прецизно се проверяват електрическите му праметри преди да напусне фабриката. Строгият контрол на качеството води до стабилни резултати и прави фирмата лидер на един силно конкурентен пазар, която печели отлична репутация за немско качество и надеждност.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага на своите клиенти богата селекция от диоди с марка DIOTEC, както и на други водещи фирми в бранша. При нас можете да намерите складови наличности на ценерови диоди, шотки и бързи диоди, универсални диоди, мощни диоди, защитни диоди, автомобилни диоди и много други на достъпни цени с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

10

продукти

DOSPEL

DOSPEL

DOSPEL ООД е един от най-големите производители на съоръжения и системи в областта на вентилационната и климатична техника. Разнообразието от продукти, които предлага фирмата включва: битови и промишлени вентилатори, вентилационни системи, камери, хладилни агрегати, чилъри и др. Световен лидер в областта на вентилационната техника по отношение на вече съществуващите и на новите категории продукти, DOSPEL предлага продукти с най-високо качество.

Фирмата има Система за Управление на Качеството ISO и всички необходими сертификати за качество и безопасност.  CE – декларация за съответствие на произвежданите от DOSPEL съоръжения с изискванията на Стандартите PN-EN 1886 и PN-EN 13053. Продуктите на DOSPEL съответстват и на Директивата за Машинизация GOST R, Директивата за Ниско напрежение, Директивата за Електромагнитна Компатибилност. 

3

продукти

DURACELL

DURACELL

DURACELL е американски производител и една от най-известните компании в света, собственост на Procter & Gamble, специализирана в производството на висококачествени  батерии с широко битово приложение.

 

DURACELL произвежда алкални батерии в много общи размери, като AAA, AA, C, D, и 9V. По-малко използвани размери като AAAA (предимно за пейджъри и глюкомери) и батерии J размер (за болничните устройства и фотографски Строб светкавици) също са произвеждат от DURACELL, заедно с бутонни батерии, използвани в калкулатори, часовници, слухови апарати и други малки (предимно медицински свързаните устройства).

 

DURACELL произвежда и специални батерии, включително и NiMH акумулаторни батерии и акумулатори за фотоапарати, часовници, слухови апарати и др, както и  линия за литиеви батерии.

Марката DURACELL е с дългогодишни традиции и е гарант за качество, издръжливост и конкурентноспособност.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД предлага разнообразие от литиеви и алкални батерии за битово и професионално приложение от DURACELL. При нас, можете да откриете широка гама специализирани алкални батерии, линията ProCell, мощни батерии за еднократна употреба, плоски и бутонни батерии и много други с атрактивни цени и бързи доставки. 

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

 

 

 

 

 

 

26

продукти

Eaton

Eaton

Eaton е корпорация със 100 годишна история. Областите, в които Eaton има силни позиции са космическите изделия, военна авиационна и подводна техника, електронни компоненти, елементи за защита, в това число прекъсвачи и автоматични предпазители, решения в електроразпределението, осветеността, автоматизация и контрол на процеси, UPS и др.

0

продукти

EEMB

EEMB

EEMB e полуряна компания, основана през 1995г. и е специализирана в производството на първични литиеви батерии и презареждащи се литиеви батерии, като: Li-SoCL2, Li-MnO2, Li-SO2, Li-Ion, Ni-CD, Ni-MH, Li-Polymer и Алкални. След усилията в продължение на години, днес продуктите на компанията се изнасят в цял свят и са подкрепени със силна международна мрежа за продажби, а марката EEMB придоби отлична репутация  за качествени батерии в индустрията.

 

В производството на EEMB са внедрени най-новите технологии и непрекъснато подобряват производствените системи, а също така са сертифицирани по ISO9001:2000 - Система за Управление на Качеството. Производствените мощности на EEMB заемат повече от 20,000кв.м застроена площ и за фирмата работят над 700 квалифицирани работници.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на многобразие от EEMB батерии. При нас можете да намерите литиви батерии, акумулаторни литиеви батерии, държачи за LI-MH и друг вид батерии, презареждаеми никел-металхидридни батерии и много други батерии на ниски цени с бърза доставка.
 
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

6

продукти

EL-BI

EL-BI

Компанията е основана през 1987г. в Турция под името Elbistan Hırdavat с предмет на дейност - продажба на хардуеър. През 1993г. започва търговията, а в последствие и производството на електроматериали. През 2007г. става съвместно дружество с Ahlstrom Capital, а през 2013г.  Ahlstrom Capital става собственик на фирмата. През същата година ABB Group изкупува всички акции и става неин собственик. Фирмата произвежда ключове, контакти, кутии със стопяеми предпазители и аксесоари, като предлага услугите си по ISO 9001, 2008г. сертификат.

13

продукти

ELECTROSTART

ELECTROSTART

Създадена през 1967 година Електростарт АД  е водещ производител на дросели за луминесцентни, натриеви, живачни и метал-халогенни лампи. Фирмата изнася продукцията си за над 35 страни на четири континента. Високата конкурентоспособност и доказаната коректност са в основата на бързото развитие на Електростарт АД и успешното й представяне. Дългогодишният професионален опит и внедряването на нови съвременни технологии допринасят за утвърждаването на фирмата и превръщането на марката в синоним за качество. Функционалност, качество, прецизност – това са водещите принципи на Електростарт АД.

7

продукти

ELPROM - Петрич

ELPROM - Петрич

Фирма "Елпром АНН" АД е основана през 1968 година в Петрич, България и е специализирана в производството на командни бутони тип РВ 22 и тип ВТ, пускови командни бутони в пластмасова кутия тип БК, пакетни прекъсвачи тип ПГП 10, 25, 63 и 100 А, включително ПГП 40/20 с IP 54, пакетни прекъсвачи тип BS съвместно с RADE KONCAR KONTAKTORI I RELEI - SKOPJE, електромагнити АС/DC за напрежение от 12V до 220V тип ЕМА за хидравлични разпределители. ЕЛПРОМ е сертифицирана по ISO 9001:2000 - Система за управление на качеството, а продуктовата гама на фирмата отговаря на всички международни изисквания за качество. 

 

Фирма Викиват ЕООД предлага различни изделия от номенклатурата на ЕЛПРОМ като: пакетни гърбични и ексцентрикови прекъсвачи, автоматични прекъвачи и други на достъпни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

14

продукти

ELTOS SPARKY

ELTOS SPARKY

Производство на бормашини, винтоверти, перфоратори, къртачи, ъглошлифовъчни машини, полиращи машини, пистолети за горещ въздух, вирижни триони и аксесоари за тях.

1

продукти

EMOS

EMOS

EMOS Spol. s r.o. е чешка компания, основана през 1991 г. Широката гама продукти с над 1000 атрактивните изделия, предлагани от EMOS, включва - зарядни устройства, изолационна лента, различни видове батерии, LED енергоспестяващи крушки, захранващи кабели с накрайници, термометри и влагометри, фенери и други продукти от потребителската електроника.

Фирмата е специализирана в дистрибуция на продукти на марки като: Commax, Farfisa, GP Batteries,Topfield, Homecast и Opentel. От самото си създаване, фирмата е преминала динамично развитие и в момента е един от най-големите дистрибутори на пазара на електроизделия в Чехия. Основните търговски партньори на EMOS в Чехия са търговски вериги - Makro, Globus, Kaufland, Interspar, OBI, Electro World , Datart и др. 

EMOS е сертифицирана по ISO 9001: 2009 и стриктно спазва всички технически, технологични и екологични норми, предлагайки надеждност и високо качество на изделията и услугите си. 

EMOS винаги се съобразява с природата и околната среда и не спира да търси начини за намаляване до минимум на отпадъците, особено за повторното използване и рециклиране на опаковъчните материали. Към момента, компанията е носител на шест сертификата, а именно: EKO-KOM, ASEKOL, RETAIL Ltd., ELEKTRO WIN - EKOLAMP и ECOBAT.

Към днешна дата, EMOS е един от най-големите европейски дистрибутори на електроизделия, електроматериали и други интересни продукти за битово приложение с дъщерни дружества в Словения, Унгария, Полша и Словакия. Други дестинации на износ са Литва, Хърватия, Сърбия и Черна гора и Румъния.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД  е оторизиран дистрибутор и директен вносител на богата гама от продуктовия каталог на EMOS Spol. При нас можете да намерите разнообрзие от акумулатори, кухненски таймери, метеостанции, LED продукти и джаджи, халогенни лампи и пури, LED фенери, зарядни устройства за акумулаторни батерии, захранващи кабели и много други изделия от EMOS. Като търговец на едро, фирма ВИКИВАТ предлага стокови наличности, конкурентни цени и бързи доставки.
 
Желаем ви приятно пазаруване!
С уважение,
eкипът на Викиват ЕООД
 
 

96

продукти

ENERGIZER

ENERGIZER

ENERGIZER Holdings е американска компания, създадена през 1905г., като основно произвежда батерии. Нейни основатели са W.H. Lawrence, създал първият домашен телефон с батерия и Conrad Hubert, ползващ тези батерии за първото ръчно електрическо фенерче. Днес, фирмата има клонове в над 50 страни,13 000 служители и дистрибутори в повече от 160 страни в целия свят, а централата на компанията е разположена в Сейнт Луис, САЩ. 
 
ENERGIZER започва с производството на батерии, но днес, освен в този сектор, компанията се развива и притежава редица търговски марки и произвежда най-разнообразни продукти - от такива за лична хигиена, до такива като индуктивното зарядно за батерии Energizer. Компанията продължава да се развива и да въвежда иновации и днес, но Energizer Holdings все пак остава най-известна с качествените батерии и плюшеното зайче, което бие барабанче.
Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от батерии с марка ENERGIZER, както и различни аксесоари на достъпни цени.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

15

продукти

EPCOS

EPCOS

Основана през 1999г., EPCOS е част от TDK Group Company и е позиционирана в Мюнхен, Германия. Фирмата е специализирана в производството на висококачествени силови кондензатори и кондензаторни батерии, компенсиращи индуктивна мощност, филтри, защити, варистори, термистори, предпазители, защити от пренапрежение, индуктивности (противосмутителни дросели), датчици, феритни сърцевини.

 

Продуктите на EPCOS са произведени със най- съвременни технологии и се отличават с високото си качество и немска прецизност. Фирмата разчита на високи технологии, качествени суровини и материали, и изключителна прецизност при производството. EPCOS представлява международен концерн, в който работят приблизително 24 000 служители в целия свят в повече от 20 проектантски и производствени обекти и разработва, произвежда и предлага на пазара електронни компоненти, модули и системи. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и предлага на своите клиенти разнообразие от номенклатурата на EPCOS AG. При нас можете да закупите едрови количества метал-оксидни варистори, терморезистори със съпротивление и много други продукти на достъпни цени с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД 

20

продукти

ERGOM

ERGOM

ERGOM е полска фирма с богати традиции. От 23 години ERGOM предлага висококачествени продукти в областта на електротехниката. Изключително широка гама инструменти за електротехници, богат спектър аксесоари, като метални кутии, шкафове, кабелни обувки, кабелни канали, кабелни скари, индустриални съединители, контактори, щуцери, кабелни връзки и др.

0

продукти

ESI

ESI

“Европейска светлинна индустрия” ООД – гр.Сливен е фирма, специализирана в производството на широка гама лампи с нажежаема жичка, халогенни лампи и газоразрядни лампи в България. На пазара, продуктите на ЕСИ могат да бъдат намерени под марките Светлина или Евроламп. Дружеството е сертифицирано по ISO 9001/2008 - Система за управление на качеството, а по светлинни и електрически показатели лампите на ЕСИ отговарят всички изисквания на европейските стандарти.

 

Номенклатурата на серийното производството на фирмата включва над 200 изделия, като най-голям е делът на нажежаемите лампи с общо предназначение. Лампите с общо предназначение, малогабаритните лампи тип "свещ", "сфера", "капка", "цилиндър", рефлекторните лампи, както и лампите с инфрачевено излъчване, намират широк пазара както у нас, така и зад граница. ЕСИ гарантира високото качество на своите продукти чрез високопроизводително оборудване, старателно подбран персонал с голям професионален опит, реномирани доставчици на дефиниращи качеството материали и пълен комплект лабораторно оборудване за периодичен и текущ контрол. Продуктите на ЕСИ са с гарантиран произход, енергийно ефективни и безопасни.

 

Фирма Викиват ЕООД търговец на едро и дребно на богато разнообразие от осветителни тела от ЕСИ, както и от други водещи производители. При нас можете да намерите изобилие от лампи с нажежаема жичка, халогенни лампи, газоразрядни лампи, LED лампи, всички видове енргоспестяващи тела на ниски цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

12

продукти

EUCHNER

EUCHNER

Основана през 1953г.  от Emil Euchner, EUCHNER Co. е една от водещите немски фирми в областта на индустриалната безопасност и предлага на продукти като крайни изключватели, превключватели, джойстици, щепселни конектори, ръчни висящи станции за управление и много други.  С продуктите си в сферата на автоматиката EUCHNER е допринесла много за развитието на пазара на електроника. Със своята гъвкавост и нюх за движението на пазарите компанията-производител си е създала много лоялни клиенти през годините. Постигането на качество на продукцията е резултат на личната отговорност на всеки един от служителите на EUCHNER. Сертифицирана по DIN EN ISO ISO 9001, възожността да поддържа високи стандарти е резултат на над 5 години опит в сектори като механиката, електротехниката и електрониката. Широкият спектър производство и специализацията са условия, които предоставят приложението на продуктите на EUCHNER по цял свят. 

10

продукти

EVE ENERGY

EVE ENERGY

ЕVЕ Energy е основана през 2001г. и е специализирана в производството на високоенергийни литиеви батерии. EVE е най-големият доставчик на литиеви батерии в Китай, който вече е на стоковата борса и притежава 85 национални патента. Продуктите на фирмата намират широко приложение в автомобилната електроника в световен мащаб, системите за сигурност, трансферът на данни, автоматизация на транспортни системи и др.

 

EVE е въвела цялостна система за управление и контрол на качеството и е сертифицирана по ISO9001, както и по ISO14001 - система за опазване на околната среда. Продуктите на EVE са преминали всички международни тестове и имат сертификати: CE, UN, UL, RoHS като осигуряват надежност и гаранция за качество. Освент това, EVE се превърна в един от най-големите световни доставчици с напреднало ниво на технологии за "зелени" литиеви батерии, които опазват оклоната среда. 

 

Основните продукти, произведеждани от EVE Energy включват: първични литиеви тионил-хлоридни батерии, които се характеризират с най-високо напрежение и енергия, с възможност за най-дълго съхраниние и най-бавно разреждане при работа. Тези батерии са идеални за употреба с електрически устройства и електрическа енергия, и особено като резервен източник на енергия за памет.Токоприемникът им е изпълнен с тионил-хлорид, а означението на този вид батерии е Li/SOCl2. Произвежданото напрежение е 3.6V , а формата им е цилидрична - размер ААА. Други батерии, произвеждани от EVE са литиево-йонни батерии, компактни електрически батерии, литиево-магнезий-диоксидни батерии за 3V, литиево-желязносулфидни батерии за 1.5V, батерии за дигитални продукти, оптоелектронни компоненти и източници на светлина.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага на своите клиенти разнообразие от литиеви батерии на конкурентни цени с бърза доставка.

 

Заповядайте и пазарувайте при нас!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

4

продукти

EVERLIGHT

EVERLIGHT

EVERLIGHT е глобална компания с над 5000 служители и клонове в целия свят. Основни продукти в номенклатурата на компанията са мощни LED диоди, инфрачервени LED диоди, оптични ключове, сензори за близост, LED дисплей, SMD LED, транзистори, триаци, тригери, IGBT, SSR релета и интегрални схеми. Създадена е през 1983г. с основна дейност производство на светодиоди. През 1996 получава сертификат ISO9001, а през 1999г. е сертифицирана по ISO14001. EVERLIGHT има също така удостоверения за безоловно производство, сертификат за green company от SONY, както и RoHS.  Продуктите на EVERLIGHT намират приложение в LED монитори и телевизори, мобилни телефони, автомобилни фарове, външни светещи реклами и др.

1

продукти

FAIRCHILD SEMICONDUCTOR

FAIRCHILD SEMICONDUCTOR

Историята на фирма Fairchild Semiconductor започва от края на 50-те години, когато група основатели, работещи по-рано заедно с Уилям Шокли – един от изобретателите на транзистора, решили да започнат масово производство на силиконови транзистори, по времето, когато навсякъде все още се използва технологията с използване на германий. Днес фирма Fairchild Semiconductor е един от най-големите водещи производители и иноватори в областта на полупроводниците. 
Измежду богата оферта от продукти трябва да се отбележат

 

дискретни полупроводникови силови елементи

- диоди
- диоди на Шотки
- защитни диоди (transil)
- Ценерови диоди
- мостове
- биполярни транзистори
- транзистори JFET
- транзистори MOSFET
- транзистори и модули IGBT
- интегрирани силови модули IntelliMAXTM и SPM®
- транзистори и диоди за нискотокови вериги с общо предназначение

 •  
 • цифрови и аналогови интегрални схеми

- драйвъри
- преобразуватели и стабилизатори на напрежение
- операционни усилватели
- логически интегрални схеми

 •  
 • оптоелектронни компоненти

- оптрони
- полупроводникови релета
- оптични датчици
- предаватели и приемници в спектъра на инфрачервена светлина

 

През последните години фирма Fairchild Semiconductor започна действия с цел да изпълни едно от най-големите предизвикателства за производителите в днешно време – редуциране на енергийните загуби чрез увеличаване на ефективността на произвежданите компоненти.

 

 

16

продукти

FORTRON

FORTRON

FORTRON е фирма създадена в Санта Маргарита САЩ през 1983г. През 1989г. открива първият си завод в Китай, оттогава продължава да се разраства и сега е световен лидер в производството на електрически захранвания.

2

продукти

Forward Industrial Company

Forward Industrial Company

Базирана в Хонконг и специализирана в производството на миниатюрни и свръхминиатюрни релета, Forward Industrial Co. стартира търговската си дейност през 1988г.  В партньорство с Ningbo Forward Group, компаниите осигуряват високо качество, надеждност и световно разпространение на произвежданите релета. С над 2000 служители сред които 38 инженери, Forward Industrial Company уверено навлиза в нови области на производството и продажбите на надеждни, високочувствителни и специализирани релета. Сред основните продукти на компанията са: автомобилни релета, силови релета, сигнални релета, електрически превключватели и др.

 

С продукция от над 100 милиона релета годишно, фирмата е един от най-големите производители на релета в Китай. Forward Industrial Co. е сертифицирана по ISO9002 и също така притежава сертификат ISO14001 за опазване на околната среда. Освен това отговаря на стандарта QS9000 от EPRE, а всички изделия на фирмата покриват международните изисквания за качество и предлагат безопасност и надеждност на своите клиенти.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама релета от Forward Industrial Co., както и от други извествни производители. При нас можете да намерите разнообразие и складови наличности на миниатюрни релета, сигнални релета, електрически превключватели, силови релета, релета за време (таймери) с атрактивни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

1

продукти

Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu е водеща японска компания в областта на информационните и комуникационните технологии с приходи над 40млрд. долара за 2014г. Fujitsu е сред петте най-големи доставчици на сървъри в света. Фирмата ппритежава 97 000 патента. Fujitsu е основана през 1935г. През 1957г. Fujitsu създава първия японски електронен компютър. Също така, фирмата произвежда много полупроводникови елементи и компоненти, като ултрабързият транзистор HEMT, който се използва в системи, изискващи непрекъсната, бърза обработка на данни, например в автомобилни радарни системи, мобилни телефони и базови станции и др. Fujitsu изгражда телекомуникационни системи, оптични ретранслатори, CD-ROM плеър свързащ се към телевизор за домашни забавления, периферия, софтуеър и др.

8

продукти

GENERAL ELECTRIC

GENERAL ELECTRIC

GENERAL ELECTRIC или GE Lighting е американска корпорация с богато продуктово портфолио, което включва високоефективни енергоспестяващи лампи, автокрушка с нажежаема спирална жичка, стартери за луминисцентни лампи, обикновени лампи с рефлектор, халогенни крушки и др.

 

Компанията е основана от изобретателя Томас Едисън през 1878 г. Първоначално се е казвала Едисън Илектрик Лайт, а след сливането си през 1892 г. с „Томсън Хюстън Илектрик“, осъществено от финансовия магнат Джей Пи Морган, получава сегашното си име. Към момента GENERAL ELECTRIC е глобален консорциум с клонове в повече от 50 дъжави по целия свят и компанията разработва иновативни нововъведения в различни сфери на индустрията, земеделието, медицина, авиацията и високите технологии. Няколко от ранните бизнес предложения на Томас Едисон са все още част от GE и днес, включително осветление, транспорт, индустриални продукти, мощност на излъчване, както и медицинско оборудване. Една от основните им сфери на дейност е именно производството на различни осветителни тела и решения в тази сфера.

 

Марката GE е маркер за дълъг живот, сигурност и качество и предлага на своите клиенти богато разнообразие от осветителни решения. За да бъде светлина, изберете GE!

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага пълна гама осветителни тела с марка General Electric. При нас можете да намерите халогенни автомобилни лампи, живачни лампи, обикновени крушки, високоефективни енергоспестяващи лампи PL, лампи за фурни, миниатюрни авто крушки, стартери за луминисцентни лампи, обикновени лампи за аспиратор, автокрушка с нажежаема спирална жичка, обикновени лампи с рефлектор, лампи с цокъл, луминисцентни пури, лампи за камиони и автобуси и много други видове лампи с достъпни цени и бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

52

продукти

GOLDSOURCE

GOLDSOURCE

GOLDSOURCE е марка на Jinyuan Company, която от своя страна е една от най-големите китайски фирми производители на електроника и по-специално на продукти като трансформатори, захранвания, латери, стабилизатори на напрежение, усилватели, UPS-и, инвертори, конвертори и др. Работейки върху основния си принцип: „Обещаваме качество, което произвеждаме за Вас“, Jinyuan е мощна икономическа сила от световен мащаб, гарантираща качество, надеждност и дълготрайност с продуктите си “GOLDSOURCE”. Доказателство за това са сертификатите CE, CQC, ISO9000 и др.

50

продукти

GP BATTERIES

GP BATTERIES

GP Batteries се нарежда сред първите места на производителите и износителите на батерии и свързаните с тях продукти и аксесоари. Фирмата предлага широк спектър от висококачествени, обикновени и презареждащи се алкални и литиеви батерии, както и универсални и специфични зарядни устройства с различни екстри.

 
От самото си създаване през 1991г. в Хонг Конг, GP Batteries бързо се разширява и развива, за да се превърне в един от основните доставчици на стандартни и презареждащи се батерии в света. Това е най-големият производител на потребителски батерии в Китай. GP Batteries осигурява широка гама от батерии и прилежащи продукти на редица производители, водещи фирми в бранша както и на потребителските пазари на дребно под собственото си търговска марка GP.
 
Производствените мощности на GP Batteries са разположени в Сингапур, Хонг Конг, Китай, Тайван и Малайзия, а маркетинг и търговски офиси имат в Азия, Европа и Северна Америка. В компанията към момента работят над 8000 души по целия свята, фирмата заема обща площ от около 312 000 кв м.
 
 
За да гарантират качеството на техните продукти, GP Batteries се съобразят с изискванията за социално съгласие и притежават редица сертификати на международни стандарти: Система за управление на околната среда - ISO14001, Система за управление на качеството ISO 9001:2008, ISO/ TS16949, Социална отговорност SA800; ISO26000, IECQ-QC08000 и много други както за отделните прудукти и пазари, така и за дружеството като цяло.
 
GP вярва, че само чрез последователно производство на висококачествени продукти, които обслужват на нуждите на клиентите им могат да построят надеждност и стабилност на марката. Те не спират да въвеждат иновации и убедителни решения за захранване, които са едновременно екологични и икономически ефективни.
 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД предлага разнообразие от алкални, акумулаторни, презареждащи се, плоски и други батерии от GP Batteries. При нас, можете да намерите складови наличности, конкуретни цени и бързи доставки.
 
Желаем ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

37

продукти

GW INSTEK

GW INSTEK

Основана през 1975 г., GW INSTEK е първият професионален производител в Тайван, специализиран в производството на измервателна техника. Предприятието започва като производител на захранващи блокове и бързо разширява дейността си в сферата на високопрецизни електронни инструменти за изпитване и измерване.

 

GW INSTEK е вече един от най-големите производители и разработчици на тестови и измервателни инструменти в Тайван. Днес фирмата има повече от 300 оригинални продукта, вариращи от осцилоскопи, спектрални анализатори, източници на сигнал, основни тестови и измервателни инструменти, системи за видеонаблюдение и др. С централен офис в Тайпе, Тайван, GW INSTEK има дъщерни компании и в континенталната част на Китай, Америка, Япония, Корея и Малайзия, а продуктите на фирмата се продават в повече от 80 страни по света.

 

Със силен акцент върху високото качество, GW INSTEK е развил солиден имидж и репутация на фирма, произвеждаща продукти с висока надеждностq непрекъснато развиваща и внедряваща иновации. От самото си основаване, фирмата се е утвърдила като професионалист в електронното измерване, дизайнът и производството на измервателни инструменти. През 1993 г. GW INSTEK е акредитирана по ISO 9002, а през следващата година, печели най-високото отличие на Националната Експозиция за МСП (малки и средни предприятия) от Министерството на икономиката на Тайван. Името на GW INSTEK е вече нарицателно за качество на прицизната измервателна техника, поради своите десетилетия опит в маркетинга и производството.  

 

Фирмата произвежда електронни тестови и измервателни инструменти като: осцилоскопи, анализатори на спектъра, източниците на сигнал, лабораторни захранвания, базисни тестови и измервателни инструменти и аксесоари, продукти за видеонаблюдение, системи за обществено излъчване, изпитвателна техника, уреди за измерване на температура, влажност, вибрации и много други, които можете да намерите във физическия или онлайн магазина на ВИКИВАТ.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е оторизиран дистрибутор и директен вносител на осцилоскопи, лабораторни захранвания и разнобразие от прецизна измервателна техника с марка GW INSTEK. Като утеърден търговец на едро и дребно, Викиват предлага не само складови наличности на широк спектър от продуктовата гама на GW INSTEK, но и специални условия при поръчка на количества.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

 

51

продукти

HAMA

HAMA

С богато портфолио от 18 хиляди продуктa, HAMA е една от водещите фирми за аксесоари, специализирана в областта на Photo, Video, Audio, компютърна и телекомуникационна техника, в която работят около 2500 души по целия свят.
Компанията е основана от Ханке Mартин в Дрезден през 1923 година, но след разрушаването й по време на Втората световна война, тя е възстановена отново в Манхайм през 1945 година. В централата си в Манхайм (Германия/ Бавария), към момента 1500 души са ангажирани в развитие на марката и производствения процес. Със 17 представителства в чужбина, множество търговски представителста и свои собствени производствени обекти, HAMA притежава отлична репутация за своите висококачествени продукти.


Компанията стриктно следи качеството на базата на управление, инвестиращо в прилагането на най-съвременните технологии, а заедно с тестовите лаборатории, оборудвани с модерни технологии и подробни планове за изпитване на продуктите и с екип от специалисти, HAMA гарантира, че се спазват всички международни стандарти за качество.R&D отделът на фирмата проследява всяка тенденция в световен мащаб и реализира около 3000 иновации на година като предлага високи нива на защита, подобрена използваемост и индивидуален стил. Това е, което превръща аксесоарите на Hama в изживяване.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага богата разнообразие от номенклатурата на HAMA. При нас можете да намерите метални стойки за прокетори, безжична клавиатура с оптични мишка, мултифунционални дигитални устройства - влагометър, термометър, барометър + часовник, слушалки, зарядни устройства, USB преходници, метеостанции, USD, 4-портов хъб и много други джаджи и аксесори на атрактивни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

20

продукти

HANTEK

HANTEK

Hantek Technologies е специализиран производител в създаването на висококачествени измервателни инструменти за разнообразни приложения. С непрекъснати иновации и взаимодействие между специалистите и инженерите на фирмата, Hantek произвежда широка гама осцилоскопи от нова генерация, надвишаващи водещите стандарти. В близък контакт с потребителите и дистрибуторите си, Hantek използва богатия си опит, за да оптимизира дизайна и производството си, което гарантира точност и добри цени на уредите им. Повече от 80000 инженера по цял свят използват и разчитат на продуктите Hantek. Компанията е покрила всички сертификати за безопасност и качество на свойте продукти – като CE, ROHS, ISO9001 и др.

4

продукти

HELLERMANNTYTON

HELLERMANNTYTON

Основана през 1938г., HellermannTyton Group е британска компания, която е специализирана в производството и дистрибуцията на кабелни решения за различни пазари. Преминала през много трансформации и сливания, днес фирмата е глобален лидер в сферата на кабелните решения и оперира на 12 производствени площадки, присъства на пазарите на 30 държави, а в световен мащаб за нея работят над 3200 души. 
 
Фирмата има разнообразен каталог от продукти и изделията с марка  HellermannTyton са широко използвани за различни пазари и индустрии, включително производители на оригинално оборудване за леки автомобили, железопътни вагони, самолети и кораби, както и продукти, използвани в областта на електрониката, телекомуникационно оборудване и уреди за строителни обекти. Използвайки най-новите технологии в проектирането и изтрументи за прототипи, опитните екипи за разработка  в HellermannTyton работят в тясно сътрудничество с клиентите, за да осигурят оптимална производителност, достъпни цени и безкомпромисно качество.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага богато разнообразие от кабелни решения от HellermannTyton, както и от други водещи компании. При нас нас можете да откриете пластмасови скоби за кабели, гумирани маншони, кабелни стяжки, маншони за кабели и други артикули на достъпни цени с бърза доставка, директно до дома или офиса ви.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

15

продукти

HELUKABEL

HELUKABEL

HELUKABEL днес е една от водещите Германия кабелна компания с широка гама от кабели, проводници, специални кабели, медийни технологии, кабелна арматура, както и на данни и мрежови технологии. Фирмата произвежда индустриални кабели и провоници, фотоволтаични кабели, водоустойчиви кабели за полагане по дъното на водни басейни, коаксиални кабели, кабели за летища на 400Hz, температуроустойчиви кабели, кабели за пренос на данни, лентови кабели и др. Фирмата разполага с над 30 000 вида артикули.

1

продукти

Hewlett Packard

Hewlett Packard

Hewlett Packard (HP) е световно известна фирма за производство на принтери, скенери, цифрови фотоапарати, калкулатори, персонални компютри, лаптопи, сървъри, съхранение на данни, софтуеър и хардуеър. Основана е през 1939г. от Бил Хюлет и Дейв Пакард. Седалището и е в Пало Алто, Калифорния.

4

продукти

Highly Electric

Highly Electric

С бизнес обхващаш електронно оборудване, компютърна периферия, комуникации и телефония, домакински уреди, медицинско оборудване, индустриално оборудване, авто части и др, Highly е компания, спазваща най-високи стандарти на качество и сертифицирана по ISO9001 и ISO14001. Highly произвежда продукти, сред най-добрите в своята област, включително светещи ключове, автоматични предпазители, микропревключватели, водоустойчиви превключватели с клас IP67, рокер превключватели, превключватели за врати, специални ключове, всички със сертификати за качество.

1

продукти

HIKVISION

HIKVISION

Основана през 2001г, фирмата HIKVISION е световен лидер в производството на системи за видеонаблюдение. За 14 години, компанията е изминала пътя от неголяма организация с персонал от 28 души до глобална корпорация с над 9500 щатни сътрудника, в това число и 3000 инженера.

 

HIKVISION притежава най-големите производствени мощности за прочвания и разработки( R&D), което позволява на клиентите им да използват световно ниво продукти, които са проектирани с най-модерните технологии. Като допълнителна ангажираност към своите клиенти, Hikvision годишно ре-инвестира 7% от приходите си в R&D за продължаване на продуктовите иновации и усъвършенстване.

 

Продуктовата номенклатура на HIKVISION включва: хибридни и стандартни видеорегистратори, видеосървъри, IP камери с висока резолюция и скоростни куполни камери. Продукцията на HIKVISION се продава успешно в над 100 страни, осигурявайки безопасност и надеждност на своите потребители. Компанията има представителства в САЩ, Холандия, Италия, Англия, Сингапур, Австралия, Бразилия, Южна Африка, ОАЕ, Индия, Русия и Хонгконг. Няколко години подред компанията се нарежда на челните места в света като производител на оборудване за видеонаблюдения и има пазарна капитализация на стоковата борса в размер на 12.1 милиарда евро.

 

Фирма Викиват ЕООД е дистрибутор на разнообразие от системи за видеонаблюдение HIKVISION. При нас можете на намерите или поръчате разнообразие от влагоустойчиви охранителни камери, куполни камери, дигитални камери с висока динамика и много други на конкурентни цени и с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД 

15

продукти

HIROSE

HIROSE

Hirose Electric е специализиран производител на съединители. Компанията произвежда над 50 000 вида продукти, 30%, от които са нови. С производствени центрове в Tohoku, Koriyama и Ichinoseki и развоен център в Yokohama, тази утвърдена японска компания развива своята експанзия в Европа, Индия, САЩ, Индонезия и Малайзия на пазара за конектори. Фирмата поддържа много високо качество, има въведена вътрешна система за отчет и кодекс за бизнес поведение. Hirose е регистрирана като фирма, подкрепяща инициативата на ООН "Глобален договор" за реализацията на устойчив растеж, опазване на околната среда, борба с корупцията и защита на човешките права.

Сред продуктовата гама на фирмата ще открием оптични конектори, микровълнови конектори, карти с памет и ИС, коаксиални, правоъгълни и модулни съединители, board to board РСВ конектори, FPC/FFC РСВ конектори и др.

1

продукти

HiVi

HiVi

HiVi е световно известен производител с традиции в проектирането и производството на висококачествени говорители и тонколони. От 1997 г. HiVi е собственик на международно аплодираната марка за озвучителни системи SWAN Speaker и запазиха оригиналния основател на SWAN - Франк Хейл като главен дизайнер. Прокетирането и инженерингът все още се правят в Калифорния, САЩ, където фирмата е позиционирана през последното десетилетие.

 

Сливането със SWAN Speaker, комбинирано с патентованите технологии и иновативни разработки на HiVi, предоставиха възможност на фирмата да работят с най-добрите марки в аудио индустрията. С целенасочени инвестиции в научни изследвания и проектантска дейност, HiVi продължава да напредва в областта на изкуството и науката за електро-акустична техника. В рамките на няколко години, компанията получи редица награди за иновация и превъзходство в дизайна и инженеринга, както награда за 1во място за висок клас аудио производители. Забележителното признание за безкомпромисното аудио изпълнение на всички продукти на HiVi Swans продължава да води дружеството до нови висоти, като не спират да произвеждат иновативни продукти и технологии и да вдигат на летвата за това какво е възможно във висококачествен аудио възпроизвеждане. 

 

HiVi притежава изцяло 300 търговски обекта в Азия, с директно присъствие на пазара за продажби на дребно в допълнителни 700 локации и не спират да се разширяват в световен мащаб. Продуктовата гама на HiVi също се разраства, за да обслужва тези пазари и включва висококачествени автомобилни аудио системи и тела, стойки за тонколони и мулти-медийни системи, заедно със системи за домашно кино и драйвери.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е оторизиран дистринутор на HiVi Swans и предлага голямо разообразие от висококачествени автомобилни аудио системи и тела, стойки за тонколони, ниско и високочестотни говорители, и др. Като търговец на едро, фирма ВИКИВАТ предлага складови наличности, атрактивни цени при поръчки на едро и бързи доставки.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

 

 

65

продукти

HOLLYFUSE

HOLLYFUSE

Създадена през 1992г. от китайската фирма Hollyland Electronics, HOLLYFUSE е водеща марка за предпазители, а компанията е специализирана в производството и доставката на устройства и елементи, използвани за защита на електрически вериги. Като глобален лидер на пазара на тези продукти, Hollyland Electronics е разработила широка гама продукти със собствени патенти. Ориентирана към нуждите на клиента, фирмата предлага нисковолтови PTC възобновяеми предпазители, микропредпазители, SMD предпазители, както и други устройства за защита на електрическата верига. Тези продукти намират голямо приложение в комункационни, компютърни, транспортни системи, домакински уреди и в защитата на захранващи устройства от ново поколение.

 

Заводът на HOLLYFUSE е на световно ниво и е сертифициран по BSI ISO9001, ISO / TS16949 и CQC ISO14001. Компанията е отличавана с титлата за най-добър производител, както и получава честта да бъде зелен партньор на някои от най-добрите утвърдени световни корпорации. Мотото на фирмата е "Безопасност, надеждност и щадящи околната среда" и всички продукти са без олово, в съответствие с директиватите RoHS и REACH.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на огромно разнообразие от предпазители с марка  HOLLYFUSE, както и от редица други производители. При нас можете да откриете складови наличности и гъвкави ценови условия на стъклени и керамични предпазители, микро предпазители, какво и  други продукти, предназначени да защитят електрическата мрежа.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

9

продукти

HONEYWELL

HONEYWELL

Основана през далечната 1885г, HONEYWELL е производител и износител на средства за автоматика, индуктивни датчици и крайни изключватели. Продуктовата гама включва крайни изключватели, индуктивни датчици, микропревключватели и др. Продуктите на компанията са проектирани и произведени с изключителна прецизност и намират приложение в най-разнообразни сфери като самолетостроене, медицинска апаратура, нефтена и нефтопреработвателна промишленост, битови и индустриални уреди и производства.

 

С повече от 127 000 служители по целия свят, включително и повече от 22 000 инженери и учени, HONEYWELL e безкомпромисна за качеството и постигане на резултати във всичко, което правят. Компанията е призната като лидер в най-различни институции и класации като: TOP 100 глобални иноватори, Finantial Times, Fortune, Institutional Investor и мн. други. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на богата гама от средства за автоматика и автоматизация с марка HONEYWELL, както и много други. При нас можете да намерите незадържащи крайни изключватели, крайни изключватели само с ролка или щифт, неекранирани индуктивни датчици, микропревключватели с лост, метални светочувствителни датчици, пътни изключватели и други изделия на достъпни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

16

продукти

HONGFA RELAY

HONGFA RELAY

HONGFA е най-големия производител на релета в Китай и един от водещите производители и доставчици на релета в света. Компанията предлага широка гама от релета, включително сигнални релета, автомобилни релета и модули, мощни релета, индустриални релета, фиксиращи релета. Като цяло, HONGFA произвежда повече от 160 серии от релета, с над 40 000 вида стандартни спецификации, с годишен производствен капацитет от 1 трилион релета. Фипрмата е фокусирана върху технологичните иновации. Hongfa има най-големият тест-център за изпитване и анализ на релета в Китай.Тя е одобрена от CNAS и UL Америка като WTDP лаборатория. Лабораторияте е сартифицирана от VDE Германия като Tdap лаборатория единствена в Китай и шеста в света. 

HONGFA RELAY има пълен набор отсертификати за качеството, включително ISO9001, ISO / TS16949, ISO14001, OHSAS18001, GJB9001A и IECQ QC 080000.Освен това, продуктите на фирмата са одобрени от UL & CUL, VDE, TUV и CQC .

1

продукти

HOUS

HOUS

HOUS е световноизвестна марка за професионално озвучаване, предлагаща голямо разнообразие от миксери, усилватели, говорители. Всички те се отличават с качество, надминаващо Вашите очаквания. Продуктите с тази марка покриват всички стандарти за качество и дълготрайност.

17

продукти

HUEY JANN ELECTRONIC

HUEY JANN ELECTRONIC

Huey Jannn Electronics Industry Co., Ltd. е основана през 1989г. за производство на висококачествени Hi Power LED, Extra Bright LED, Infrared Emitter LED и SMD LED. Фирмата разширява през годините производствените си мощности, непрекъснато въвежда нови технологии и благодарение на това постига високо качество на своята продукция. За да отговори на търсените от пазара артикули за осветление Huey Jannn Electronics произвежда мощни светодиоди от 1W до 100W и висока сила на излъчване. LED диодите на Huey Jannn Electronics се отличават с дълъг живот, равномерна светлина, по-висока яркост и по-високо качество. Продуктите на компанията се използват за улично осветление, в автомобилостроенето и в интериорни и екстериорни осветителни системи.

1

продукти

IEE

IEE

IEE е световен лидер в автомобилната безопасност, сензорни системи, намиращи приложение в транспорта и автомобилостроенето, обществената и търговска инфраструктура, бита, медицинската и здравеопазващата индустрия и др. Основана през 1989 в Люксембург, фирмата продава своите продукти в целия свят. Има 19000 служители и експлоатира технически центрове в Люксембург, Германия, Словакия, САЩ, Китай, Япония и Южна Корея. Някои от продуктите с патентовани имена на фирмата са: BodySense™, Protecto™, Tailgate Detector TDflex™. 

1

продукти

INDEL

INDEL

INDEL Group е най-голямата фирма за производство и продажба на трансформатори, индуктивни елементи, агрегати, електронни и захранващи устройства в Полша. Локализирана е край гр. Лодз и има широко развита дистрибуторска мрежа и утвърден пазар в Русия, Унгария, Украйна, Румъния, Сърбия, Словения, Литва, Латвия, Естония, Чехия, Хърватия и Полша.
 
През 1998 INDEL започват да произвеждат висококачествени тороидални трансформатори, а днес могат да се похвалят с широка гама от импулсни трансформатори, автотрансформатори, мрежови трансформатори - еднофазни и трифазни, всички от които отговарят на стандарт PN- EN 61558. Трансформаторите INDEL са проектирани и изработени в съответствие с най-високите световни стандарти, използват се викококачествени компоненти, благодарение на които отговарят на всички европейски изисквания и стандартни, а фирмата печели лидерско място на полския пазар и солидна репутация зад граница.
През 2003 г. INDEL започва и производство на агрегати като постепенно разширява номенклатурата си с различни електронни устройства като: зарядни устройства, стабилизатори на напрежение и мрежови усилватели на мощността. От 2005г, фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 - Система за Качествен Контрол, както и от TÜV Rheinland InterCert Kft, а производственият процес се осъществява в голяма степен автоматично и полуавтоматично.
 
Продуктите с марка INDEL можете да намерите във фирма Викиват ЕООД, която е директен вносител и дистрибутор на тороидални и импулсни трансформатори. Ние предлагаме богата гама от продуктовия каталог на INDEL, гъвкави условия и цени за продажби на едро, както и стокови наличности с бърза доставка.
 
Пожелаваме ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

64

продукти

INFINEON

INFINEON

Основана през 1999г., INFINEON Technologies AG, е немска фирма, с клонове в Европа, Азия, Австралия, Африка и Япония, произвеждаща полупроводници и системни решения в три основни области: енергийна ефективност, мобилност и сигурност. С централа, разположена в Neubiberg близо до Мюнхен и с глобално присъствие във всички континенти, за INFINEON работят близо 30 000 служители. Компанията е една от малкото в бранша, произвеждаща широка гама от микроконтролери, интелигентни сензори, трансмитерни и ресийвърни интегрални схеми за радиочестотни приложения и радари, интегрирано захранване на базата на полупроводници за задвижващата система, ходовата част, както и електроника, допринасяща за по-голям комфорт на водача и пасажерите в автомобилите, включително на хибридни и електрически. 

 

INFINEON e също и лидер на пазара при производството на силови полупроводникови елементи за индустриално приложение, осигуряващи по-голяма ефективност и функционалност. Фирмата произвежда зарядни устройства за битови електронни устройства, мощни батерии с висока ефективност и малък размер, постигайки много висока плътност на мощността. Компанията създава и богата гама микроконтролери и безжични системи за сигурност, като чип карти, системи за мобилно разплащане и електронни документи за самоличност. Infineon има редица съоръжения в Европа, а също така притежва R&D центрове във Франция, Сингапур, Румъния, Тайван, Великобритания и Индия. Продуктите с марка INFINEON са еталон за качество и надежност, притежвайки всички необходими сертификати и стандарти. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на богата гама полупроводникови елементи, датчици на Хол, зарядни устройства, контролери и други продукти с марка INFINEON. При нас можете да намерите складови наличности, гъвкави цени и бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

13

продукти

INTERNATIONAL RECTIFIER

INTERNATIONAL RECTIFIER


International Rectifier е световен лидер в производството на полупроводникови компоненти и уреди. Фирмата е учредена през 1947 година, когато започва своята дейност от производството на селенови изправители. Следващите години от развитието на фирмата отразяват светкавичните промени в полупроводниковите технологии.  Започвайки от производството на първия полупроводников изправител през 1959 година, следва въвеждането на първия транзистор MOSFET в иновационната технология HEXFET® през 1979 година и завършвайки с най-съвременните решения от тип FlipFET™, iPOWIR™, DirectFET® или iMOTION™, въведени в началото на XXI век. Днес гамата продукти с маркаInternational Rectifier включва:

-силови транзистори HEXFET® MOSFET, модули Dual HEXFET® и FETKY®

-транзистори и модули IGBT

-диоди на Шотки, свръхбързи, изправителни

-интегрални схеми: преобразуватели AC-DC и DC-DC, драйвъри, контролери, регулатори

-аналогови, цифрови и смесени интегрални схеми

-полупроводникови релета

-уреди с висока надеждност за използване в астронавтиката, авиацията и отбраната.

21

продукти

INTERSIL

INTERSIL

INTERSIL CORPORATION е американска компания, създадена през 1999г. и специализирана в разработването на високоефективни технологии за производство на полупроводникови изделия, микропроцесори, захранвания за компютри, видео декодери и енкодери, приемо-предаватели с гарантирана точност и цялост на данните. Фирмата съща така разработва и устойчиви на радиация аналогови и силови интегрални схеми за военни и търговски приложения, както и прецизни аналогови елементи с приложение в индустрията, мобилните комуникации, автомобилната индустрия, космическите апарати и др. INTERSIL Corporation произвежда още конвертори на данни, светочувствителни сензори, филтри, оптоелектронни елементи, датчици за близост, различни интерфейсни продукти. Фирмата е основен доставчик на военни и космически устройства, затова произвежданите продукти отговарят на най-високите и строги стандарти за качество, надеждност и дълъг живот.

 
INTERSIL е изградена върху ръководни принципи, които отразяват силното чувство на ангажимент на компанията към своите клиенти и намерението им да бъдат част от следващите 50 години на полупроводниковите иновациите.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

10

продукти

IWAKI-JPN

IWAKI-JPN

Още от основаването си през 1947г. IWAKI MUSEN KENKYUSHO CO.,LTD. произвежда и доставя на клиентите си качествени и надеждни жични резистори за индустриално оборудване. Благодарение на професионализъм в работата и приложение на всички модерни стандарти и технологии в производството, компанията има предимство на световните пазари за хибридни електронни елементи.

5

продукти

IXYS

IXYS

IXYS е световен производител на мощни полупроводници. Фирмата има 11 подразделения в целия свят. IXYS предлага разнообразна продуктова гама на специализирани силови полупроводници и интегрални схеми с приложение в промишлеността, транспорта, телекомуникациите, компютърните технологии, в медицината и бита.

2

продукти

JMK

JMK

JMK, или Shenzhen Jiameikang Science Co., Ltd. Е световноизвестна китайска марка за охранителни камери и др. продукти. Основана през 1995г. с над 380 служители, фирмата представлява високотехнологично предприятие, предоставящо качествени продукти в сферата на безопасността и видеонаблюдението. Иновативната фирма е сертифицирана по ISO9000, TUV, FCC, CE и др. световни стандарти. CCD, CMOS, жични, безжични и IP камери, както и DVR-и и монитори са основната линия продукти, произвеждани от компанията. Фирмата е стратегически партньор на Сони, Панасоник и Шарп и има клиенти от цял свят. Компонентите за техните камери се внасят от Япония и Европа, за да е подсигурена максимална надеждност, стабилност и качество.

13

продукти

KENNON

KENNON

Changzhou Kennon Electronics Co.,Ltd. е водещ производител и износител на всякакви видове потенциометри, ротационни превключватели, димери, тримери и други видове превключватели. Фирмата е сертифицирана по ISO9001, ISO14001, VDE, NEMKO, CB, CQC, ROHS, CE стандарти и прилага активно пълен контрол на качеството чрез своите опитни инженери. Стремежът към постоянно развитие е извел производството на Kennon на световни позиции и всеобщо признание. Продуктите им намират следните приложения: телефони, дисплеи, автоозвучаване, говорители, записващи устройства, системи за домашно кино, играчки, продукти от електрониката и много други. Фирмата има широко представителство по цял свят – Европа, Средния изток, Азия, Америка.

83

продукти

KEPO

KEPO

Основана през 1995 г., KEPO Electronics е Китайско-Корейско предприятие с централи в гр. Нингбо, Китай и Тайпей, Тайван, която е специализирана в професионалната изработка на акустични и електронни съоръжения. KEPO са отдадени на дизайна и производството на качествени озвучителни и охранителни звукови системи и са една от водещите фирми-производителки на пазара, сертифицирани по всички международни и европейски стандарти и правила за безопасност и качество.

 

От 1999г., фирмата е сертифицирана по ISO9002:1994, през 2002г. получава сертификат за успешно внедряване на ISO9001:2000, през 2005г. се сертифицира по ISO14000:200, а през 2007г. преминава успешно и сертифициране по ISO/TS 16949:2002. През 2007 получава IATF сертификат (No. 0048630) и CASC сертификат (No. 2007A024). През юни 2004, KEPO получава и RoHS серитификат (Restriction of Hazardous Substances) за цялaта си продуктова линия. В съответствие с нуждите на клиентите, KEPO са одобрени и притежават сертификати на качеството : CE, UL, E-MARK, и други.

 

Към момента, фирмата разполага с четири фабрики, разположени в гр. Нингбо, Китай и една, която се намира в Южна Корея. Дружеството е с площ от 16 000m2, съчетани с дванадесет продуктови линии и повече от 1000 служители. Основните продукти, които KEPO разработва и произвежда са зумери, бузери, керамични пиезопластини, микрофони, микроговорители, сензори, аларми и други видове звукоизлъчватели.

 

Всяка година, Kepo инвестира 5% от приходите си от продажби в разработки, което е и ключов фактор за бързото и стабилно развитие на компанията. През 2003 г. фирмата създава R&D ценър в Южна Корея, чийто основен акцент е върху разработването на нови продукти, иновации на технологии и изследвания за нови материали. През 2005 г. също се създаде и R&D център в гр. Нингбо, Китай, отново с цел разработване на нови продукти и подобряване на сегашните технологии, част от които са внесени от Япония, Америка и Южна Корея. 

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е изключителен представител на KEPO за България и предлага цялата гама продукти, предлагани от марката. Като търговец на едро и дребно, ВИКИВАТ предлага складови наличности и бърза доставка на зумери, микроговорители, сензори, датчици и пиезопластни на конкурентни цени. За повече информация, моля посетете нашия онлайн магазин!

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

45

продукти

KEYSTONE

KEYSTONE

Keystone Electronics за повече от 60г. произвежда прецизни електронни компоненти и хардуеър. Фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001, DNV Certification, RAB и RVA. Keystone Electronics произвежда гнезда за батерии, гнезда за предпазители, терминали, дистанционери, винтови клеми, дръжки, пинове и др.

1

продукти

KINGBRIGHT ELECTRONIC

KINGBRIGHT ELECTRONIC

Kingbright Electronic е известен в целия свят производител на диоди LED и аксесоари. Седалището на фирмата се намира в Тайпей, а историята започва още от 1980 година, когато Kingbright започва своята дейност. С богатия опит и разнообразие от модерни технологии фирма Kingbright Electronic е достигнала месечни производствени мощности на нивото на 500 милиона диоди и 7 милиона екрани LED. В офертата на фирмата можете да намерите между другото:

 • диоди LED за монтаж SMD и за традиционен монтаж в отвори
 • диоди LED с висока мощност на светлината
 • осветителни модули LED
 • дисплеи за монтаж SMD
 • диодни лампи и модули
 • оптрони
 • датчици на светлина
 • оптични проводници

 

 

 

5

продукти

KINGSTON

KINGSTON

Основана през 1987г., Kingston Technology Corporation е американска, частна, мултинационална корпорация, която разработва, произвежда, продава и поддържа флаш продукти на паметта и други компютърни продукти, свързани с паметта. Седалището на компанията е базирано в Fountain Valley, California, а производствени и логистични съоръжения има в САЩ, Обединеното кралство, Ирландия, Тайван и континенталната част на Китай. Днес, за фирмата работят повече от 4000 служители из целия свят.KINGSTON произвежда RAM памети, HiperX памети, USB флаш памети, SD карти, микро SD карти, твърди дискове, четци за карти, безжични устройства, CD дискове, солидстейт драйвъри, кодирани (криптирани) USB устройства, мобилни безжични устройства и др. Чрез продуктите на Kingston лесно може да се увеличи изчислителната производителност на компютърната конфигурация, да се добави надеждна памет за съхраняване на файлове и да ъпгрейднете своя лаптоп или компютър.

 

Считана за една от " Най-добрите компании за работа в Америка" от списание Fortune и класирана 2013г. от Forbes като №94 от своя списък на "500 най-големите частни компании в САЩ" и №1 в категорията Technology Hardware&Equipment, KINGSTON предлага безкомпромисно качество, напреднали технологии и надеждност на своите продукти.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от продукти с марка KINGSTON. При нас можете да намерите  RAM памети, USB флаш памети, SD карти, микро SD карти, безжични устройства, CD дискове, солидстейт драйвъри и др. на достъпни цени и с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

8

продукти

KLY-TEK

KLY-TEK

KLY-TEK е регистрирана търговска марка, която е специализирана в разработката и производство на професионални ръчни инструменти. Собственост на турската компания Akdemir Makina, KLY-ТЕК имат за цел да предлагат продукти с високо качество и цена за клиентите.Продуктите KLY-ТЕК предлагат разнообразие, ергономичен дизайн и преминават подробни технически тестове за качество във всички периоди на производство.

 

Всички инструменти притежават гаранционен сертификат, одобрен от Министерство на промишлеността и търговията, както и сертификати CE, GS и TÜV, които са гаранция за надеждност и безкомпромисо качество.Чрез повишаване на качеството на услугите и продуктите си, KLY-TEK спечелва отлична репутация и се превърна в търсена марка не само на местния пазар, но и в редица държави в глобален мащаб. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага широка гама професионални ръчни инструменти. При нас можете да намерите разнообразие от имбусни ключове, комплекти гедоре инструменти, куфари за инструменти, комплекти ключове тип лула, комплек вложки, отвертка за накрайници и много други продукти от KLYTEK на конкурентни цени и с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

14

продукти

KNIPEX

KNIPEX

Със 130 годишна история и богати традиции, немската фирма KNIPEX е специализирана в производството на клещи и продаваща успешно своите продукти в над 100 държави в света. Изработката, здравината  и ергономичността на професионалните инструменти на KNIPEX отговарят на всички изисквания за качество и удобство.

 

Използваните специални висококачествени материали и съвременни методи на производство, позволяват на KNIPEX да предлага над 1000 вида клещи, за да могат клиентите да изберат най-подходящия инструмент за съответното приложение, в това число и в модерни области като фотоволтаиците, вятърните паркове и оборудването за авиотехниката.

 

Всички продукти са произведени изцяло в Германия - с екологична и социална устойчивост. Целият работен процес се извършва във фабриката, разположена в гр, Вуперта - от изграждане на заготовки за клещите до опаковъчния процес.
Непрекъснатото усъвършенстване на инструментите, както и създаването на нови продукти, позволяват на клиентите на KNIPEX да увеличат производителността на труда и ефективността на своето производство. Ежедневната употреба на клещите, позволява на потребителите да вършат работата си лесно, бързо и надеждно.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от клещи с различно приложение като - клещи резачки, универсални клещи, клещи за сваляне на изолация, плоски и удължени клещи, клещи тип " гарга" и други на конкурентни цени и с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

7

продукти

KONIG

KONIG

Холандската марка König, която е собственост на известната компания NEDIS, се гради върху качеството и конкурентните цени на своите електронни продукти, които имат за цел да направят живота по-лесен и удобен. Фирмата предлага разнообрази решения в областта на Аудио-Видео техниката, аксесоари за тях като: кабели, конзоли, TV, PC аксесоари, озвучителнит продукти и много други. Продукцията на фирмата е сертифицирана по всички международни стандарти за качество и предлага надеждност на своите клиенти.

 
С над 25 години опит в бранша, König е идеалното марка за любопитните потребители в областта на потребителската електрониката, с набито око за стойност на достъпни цени.
 
König - Вашият свят, Нашата технология!
 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД е директен вносител на широка гама от продуктите с марка König. При нас можете да намерите метеостанции, универсални дистанционни управления за климатици, сателитни търсачки, антенни усилватели, сплитери и кабели на достъпни цени. Като търговец на едро, ВИКИВАТ предлага складови наличности и бързи доставки!
 
Желаем ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

24

продукти

KOPOS KOLIN

KOPOS KOLIN

KOPOS Kolin принадлежи към традиционните чешки компании, участващи в производството на електро-инсталационни материали, a историята им датира от 1926 г., когато фабриката започва да произвежда разнообразие от електро-инсталационни материали, включително кутии и други аксесоари. Фирмата постига отлични резултати и до Втората световна война е имала почи монополна позиция в тази продуктова гама. След национализацията през 1946г. бива включена към KABLO Братислава и става държавно предприятие.
 
През 1994 г., когато дружеството е приватизирано, то се превърща в семейна компания и е официално регистрирано през 1996 г., приемайки името KOPOS KOLIN.  Към днешна дата, KOPOS е един от най-големите европейски производители на електроизделия, електроматериали и кабелни системи с дъщерни дружества в Украйна, Полша, Беларус, Русия, Румъния, Унгария, Германия, Хърватска, Етиопия, Словакия и ОАЕ.
 

Широката гама продукти на фирмата е разделена на пет интегрирани системи в зависимост от целта на използване, околната среда и механично напрежение: кабелни кутии и аксесоари; кабелни скари и аксесоари; кабелни тръби и принадлежности; крепежни материали и системи за кабелна подкрепа. В момента KOPOS KOLIN произвежда различни проводници и кабелна системи за монтаж и материали. Продуктовият каталог на фирмата е разнообразен – от електромонтажни кутии, PVC канали и електромонтажни тръби до крепежни елементи и кабелоносещи системи. 

 

KOPOS Kolín има производствени мощности и техническо оборудване, позволяващи бърз отговор на пазарните изисквания и непрекъснато развитие на нови модели продукти. Фирмата е сертифицирана по ISO-9001:2000 и разполага със собствена R&D база, собствен инструментален цех и прототипен център, предназначени за развитие, подготовка и тестване на нови изделия. Всички тези фактори, гарантират първокласно качество в електро-инсталациите в световен мащаб.
 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е директен вносител на кабелни инсталации и системи KOPOS за България и предлага разообразие от електро-инсталационни материали. Като търговец на едро и дребно, ВИКИВАТ предлага складови наличности, бърза доставка и конкурентни цени. За повече информация, моля посетете нашия онлайн магазин!

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

80

продукти

KRADEX

KRADEX

Компанията KRADEX е създадена през 1985 година в Полша. Тя е най-големият производител на пластмасови кутии за електрониката. KRADEX доставя продуктите си на над 2000 локални и международни клиенти. KRADEX произвежда широка гама от универсални корпуси, кутии за захранвания, дистанционни управления, мултиметри, тонколони, захранващи модули, както и много други.

Правилният избор на материали и модерни машини за леене и доказан източник на доставки на суровини доведе фирмата до по-високо качество на продуктите на изключително конкурентна цена. В момента KRADEX разполага с 13 шприц машини с общ капацитет от 20,000 корпуса за 24 часа, така че компанията може бързо да реализира дори много големи поръчки. KRADEX непрекъснато разширява гамата от произвеждани елементи. KRADEX приема и индивидуални поръчки, като клиентът може да избере вида на материала и цвета (например, полипропилен (PP), PC, ABS, Noryl).

Компанията има складове за съхранение директно в производствената база. С обща квадратура от повече от 1000 m2 (обем 3000 m3), KRADEX поддържа висока наличност и осигурява изпълнение на малки и средни поръчки в рамките на 24 часа.

Благодарение на дългогодишния си опит, непрекъснатото подобряване на технологиите и собственото производство на шприцформи KRADEX е в състояние да осигури високо качество на продуктите на много атрактивни цени. Поддържането на висока надеждност и непрекъснатост на производството осигурява на клиентите бърз достъп до широка гама от продукти. Множество големи клиенти работят с KRADEX .

Фирмата има търговски представители в Полша, както и в Чешката република, Словакия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Беларус, Грузия, Молдова, Русия и Украйна.

34

продукти

KUKKO

KUKKO

Световноизвестната фирма за производство на демонтажни инструменти KUKKO е основана в 1919г. и произвежда екстрактори за лагери (дву и трираменни), екстрактори на сферични шарнири, хидравлични екстрактори, инструменти за сваляне на иглени лагери, шлосерски инструменти, различни специализирани инструменти за автосервизи и др. В основата на производството на фирмата са заложени принципите на качеството и надеждността, затова KUKKO се доверява на класически, проверени във времето конструкции, но заедно с това развива амбициозна програма за откриване на нови конструктивни решения и технологии. Качеството на продукцията се гарантира не само от сертификатът DIN EN ISO 9001, но и преди всичко от квалификацията и добросъвестността на персонала. Инструментите на KUKKO се използват от световните производители на автомобилна техника като BMW, AUDI, VW, OPEL, DAIMLER-CHRYSLER, FORD, RENAULT, TOYOTA, NISSAN-RENAULT и др. Цялата продукция на фирмата е унифицирана, което подобрява съотношението цена/качество и позволява на потребителя да комбинира най-подходящата за него система от многофункционални и високоефективни инструменти.

13

продукти

LAITE

LAITE

LAITE е компания фокусирана в производството на специализирани източници на светлина за медицински и други цели. Продукти LAITE намират широко приложение като резервни осветителни тела за медицинско оборудване, преподавателски уреди, в промишлеността и в други различни области. Основната гама продукти на LAITE включва осветителни тела за медицинско и зъболекарско оборудване като: медицински лампи, зъболекарски крушки, източници на студено бяла светлина, източници на светлина за операционно оборудване, UV ултравиолетови лампи и др.

 

LAITE присъства на всички международни изложения и панаири в областта на медицинското осветление и е спечелила репутация на надежден партьор, предлагащ високо качество и дълъг живот на своите продукти. Всички изделия на марката LAITE отговарят на междуародните изисквания за качество и притежват сертификат CE за страните от Европйския съюз.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е оторизиран дистрибутор и директен вносител на широка гама от продуктовия каталог на LAITE. При нас, можете да намерите разообразие от халогенни крушки и ампули за операционни лампи, лампи за офталмологична апаратура, лампи за микроскопи, отоскопи и ларингоскопи, лампи за зъболекарски уреди и други. Като търговец на едро, фирма ВИКИВАТ ЕООД предлага складови наличности, гъвкави ценови условия рпи големи поръчки и бърза доставка.

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

 

 

 

60

продукти

LB LIGHT

LB LIGHT

Основана през 2006г. в гр. София, ЕЛБИ ЛАЙТ (LB LIGHT) е регистрирана търговска марка, специализирана в производството на различни видове осветителни тела, консумативи и електро-материали. LB Lighт обединява широка гама от продукти с високо качество, съвременен дизайн, лесен монтаж и поддръжка, както и екологични материали и технологии. Сред предлаганите продукти са енергоспестяващи лампи, натриеви лампи, халогенни тръби, инфрачервени сензори за движение и много други.

Всички продукти с марката LB Light се разпространяват от фирма "Бул-Лайтинг" ЕООД, която е ексклузивен представител за България. Чрез широка си дистрибутурска мрежа, LB LIGHT се продава успешно в Сърбия , Гърция и Македония. Разнообразието на продукти и постоянната им наличност на склад задоволяват и най-високите претенции в търсенето на високо качество осветление на оптимална цена.                                                                                                                                                          

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама осветителни тела и консумативи от LB Light, както и от други водещи производители. При нас можете да намерите всичко за осветлението като: дросели за натриеви или метал-халогенни лампи, енергоспестяващи лампи, натриеви лампи с високо налягане, стъклени плафони, халогенни пури, луминесцентни лампи, халогенни лампи, електронен баласт за луминесцентни, коледна украса тип висулки, светодиоден маркуч, плафони със сензори, пластмасови плафони, електронни трансформатори за халогенни лампи. Ние предлагаме още складови наличности на халогенни ампули, метал-халогенни лампи, инфрачервени сензори за движение, луминисцентни UV тръби, светещи маркучи, LED и много други с ниски цени и бързи доставки.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруваене!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

83

продукти

LDNIO

LDNIO

LDNIO и SIYOTEAM са две добре известни, партниращи си фирми на пазара на аксесоари за телефони. Продуктите на LDNIO се ползват с доверието на клиентите, заслужено с висококачествените им продукти, произведени с най-съвременни технологии. Някои от най-популярните артикули на фирмата са зарядни за различни телефони, кабели за пренос на данни, външни батерии (power bank), четци на карти и други цифрови аксесоари.LDNIO е марка основана през 2010г. Фирмата притежава сертификати за качеството си на продуктите, които са на световно ниво. Едно от последните завоювани отличия е за фирма с отличен кредитен рейтинг.

11

продукти

LECI

LECI

 Zhejiang LECI electronic Co.,LTD предлага огромно разнообразие от превключватели от типа RS Rocker, микропревключватели MS Microswitch, превключватели KFC Tact switch, конектори DB Receptcale, постояннотокови и променливотокови конектори, периферни устройства за компютър, домашни електроуреди и др.е създадена през 1995г. в град Hongqiao, Китай като "Country electronic component manufacture base". Фирмата е притежател на ISO9001: 2008  и ISO 14001 2004 за опазване на околната среда. Материалите на изделията на Zhejiang LECI electronic са със сертификат RoHS за Европа и притежават всички необходими международни стандарти за качество, което позволява на компанията да продава успешно продуктите си в Северна Америка, Югоизточна Азия и др.

32

продукти

LEGRAND

LEGRAND

Oснована през 1926г., но в действителност наследник на компания, която е създадена през далечната 1865 година в Лимож, Франция, Legrand е индустриална корпорация, световен лидер в продажбите на ключове, контакти, прекъсвачи, щепсели и разпределителни табла. Фирмата предлага над 215 000 вида продукти,разделени в 81 продуктови категории, а най-популярните от тях са в областта на автоматизацията на жилищни и офис сгради, видеодомофонни системи, управление на осветлението, UPS-и, структурно окабеляване за индустриални обекти и много други в областта на електрооборудването. В последните години фирмата навлезе в сферата на зелените технологии, произвеждайки фотоволтаици, станции за зареждане на електрически автомобили и др.

 

Днес, за Legrand работят над 36 000 души и е една от най-големите компании от ранга на АВВ и Shneider Electrictric. През 2011 г., Legrand е обявена за най-голямата компания, в световен мащаб, за ключове и контакти с  дял от 20% от световния пазар, а също така и за най-голямата в управлението на кабели (с 15% от световния пазар). Корпорацията е лидер на пазара в най-малко една от основните си категории в 27 страни. Тя се нарежда на второ място в Индия по продажбите на ключове и контакти, и на първо място за MCBs и разпределителни табла (DBS). Имат присъствие в над 80 държави, а продуктите им имат отлична репутация и качество.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама ключове и контакти, кабели и кабелни аксесоари, електромеханични звънци с марка Legrand, както от други водещи производители. При нас ще намерите складови наличности, гъвкави ценови условия и бързи доставки.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

13

продукти

LEXA

LEXA

LEXA  е търговска марка в сферата на електроматериалите, апаратурата, осветлението. С екип, изграден от професионалисти с опит, фирмата отговаря на всички стандарти и изисквания на клиентите си.

112

продукти

LG ELECTRONICS

LG ELECTRONICS

LG Group се развива в три отделни индустрии, като LG е специализирана в областта на електрониката и химическата промишленост, LS - в областта на електрониката и автоматиката, а GS - в енергетиката. Фирмата произвежда огромно разнообразие от артикули, системи за автоматизация, както и цялостни решения при зелените технологии, електрическите автомобили, ЖП транспорта, електронни измервателни уреди, контактори и прекъсвачи за високо, средно и ниско напрежение, силови трансформатори и др. Викиват е директен вносител на продуктите на LG ELECTRONICS. Продуктите, предлагани от Викиват, се отличават с високо качество на материалите, изработени са високотехнологично и са на много изгодни цени. 

12

продукти

LIANLONG

LIANLONG

Zhejiang Lianlong Electron & Electric Appliances, основана през 1992г. е китайска фирма-производител на захранващи устройства, адаптери, трансформатори, аксесоари и др. С 20 години опит в дизайна и производството на тези стоки, инженерите на компанията гарантират качеството и дълготрайността на тези стоки. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000, UL, GS и CE и е надежден партньор на много клиенти от цял свят.

10

продукти

LIERD

LIERD

ZHEJIANG LIERD RELAYS ENTERPRISE CO., LTD. е фирма основа през 1995 г. в Китай. Тя се занимава с производството, продажбата, проектиране и разработване на реле за време, електро-механични релета, solid state релета, импулсни захранващи блокове.

11

продукти

LITE-ON

LITE-ON

Компанията LITE-ON е известна със производството на своята висококачествена потребителска електроника, в това число: LED диоди, полупроводници, монитори, дънни платки, DVD и DC устройства и различни електронни елементи. Фирмата произвежда и автомобилна електроника, електронни превключватели и др. LITE-ON започва своята история през 1975г. от бивши служители на Texas Instrument в Тайван като постепенно фирмата се разраства до международна корпорация с независими и полунезависими клонове и производствени звена. През 1983г. компанията се листва на Тайванската стокова борса. В преобладаващата си част съвременната продукция на фирмата е свързана с производство на компютърни компоненти като оптикоелектроника (съвместно с Philips), LCD монитори, мрежови устройства, модеми, шасита, клавиатури, захранвания и др. От 2010г. LITE-ON произвежда DVD дискове за Xbox 360. 

 

Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от продуктите от LITE-ON. При нас можете да закупите оптрони с трик на изхода, които са подходящи за управление на товари като соленоиди, лампи, двигатели и други на достъпни цени и с бърза доставка. 

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

4

продукти

LITTELFUSE

LITTELFUSE

Основана през 1927г., LITTELFUSE Inc е мултинационална компания за производство на електроника, базирана в Чикаго, Илинойс. Продуктите на LITTELFUSE Inc са жизненоважни компоненти в почти всяко устройство, което използва електрическа енергия, от потребителската електроника до автомобилите, търговските превозни средства и промишленото оборудване. Компанията оперира в три бизнес сегмента: eлектрониката, електротехниката и автомобили. Продуктите на фирмата включват: предпазители, филтри, газоразрядни лампи, електронни ключове, електромагнитни клапани, устройства за управление на батерията, както и защитни релета. LITTELFUSE е и разработчик на AutoFuse с първият по рода си предпазител тип-острие.
 
Фирмената история на иновациите, доказаната техническа компетентност и много широко портфолио от продукти за защита на електрически вериги в индустрията, позволява на фирмата да осигурява обективно, всестранно решение за уникалните нужди на всеки клиент. LITTELFUSE също така разширява дейността си и на съседни пазари, които допълват основната им дейност, включително центрове за разпределение на електричество за минните дейности, контрол на генератори и защита на електрически съоръжения в корабите, превключватели с тежки натоварвания за търговски превозни средства и електромеханични сензори, използвани в автомобилната индустрия. 
LITTELFUSE е предпочитаната марка за водещи производители на електрически устройства от цял ​​свят, с повече от 30 клона за производство и инженерни предприятия и глобална мрежа от канали за дистрибуция.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага разнообразие от каталога на LITTLEFUSE. При нас можете да намерите аксиални стопяеми предпазители, възстановяеми полимерни предпазители както и други видове предпазители на атрактивни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

18

продукти

LOCTITE

LOCTITE

LOCTITE е известна марка за лепила и уплътнители, собственост на австрийската компания HENKEL. Повече от 50 години LOCTITE се слави като водещ производител и препочитан партньор в бързите и надеждни лепилни решения. Модерната и богата гама от продукти с марка LOCTITE се предлагат в повече от 80 държави по целия свят и се отличават с изключителна бързина, здравина, устойчивост и лесна употреба.

 

Трайната ангажираност с проучвания сред потребителите и иновативните технологии на компанията, продължават да гарантират мястото й на световен лидер сред марките лепила. Интересни факти за марката са, че Loctite с гордост служи на самолетостроенето от повече от 40 години, иновациите на Loctite са ключов фактор за успеха на Porsche на състезателната писта и че Loctite харесва да демонстрира здравината на своето залепване при екстремни условия.Секундните лепила под формата на течност или гел имат изключителна сила и гъвкавост и представляват решение както за продионалисти, така и за любители, които изполват този вид продукти.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообрзие от лепила с марка LOCTITE. При нас можете да намерите течно секундно лепило в различни разфасовки както и други уплътнители и лепила на ниски цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

3

продукти

LOHUIS

LOHUIS

Със своите глобални услуги Shanghai Lohuis IMP&EXP.CO.,LTD. се основава на принципите на иновация, максимално продуктивни модерни технологии в услуга на нуждата на клиенти от цял свят. Сред продуктите на фирмата са: стенни, таванни, луминесцентни лампи, баласти, фитинги, халогенни лампи, прожектори и др. Основана преди повече от десет години, марката LOHUIS е една от водещите в сферата на осветлението в световен мащаб. Фирмата има повече от 80 представителства по цял свят.

7

продукти

LONGSE

LONGSE

LONGSE е един от водещите производители на камери за видеонаблюдение, DVR-и и NVR-и. Продуктите на компанията отговарят на всички международни изисквания за качество и притежават сертификати като: CE, FCC, RoHS и др. Фирмата има над 2000 бизнес партньора от цял свят и е позната на пазарите в повече от 150 страни с добра репутация и високото качество на продуктите. Иновациите във фирмата са основен приоритет, затова се заделят над 10% от приходите за научни изследвания и развитие. Квалифицираните и опитни специалисти осигуряват модерен дизайн и премиум качество на видеокамерите, осигуряващи професионални решения за системите за видеонаблюдение произвеждани от LONGSE.

 

Фирма Викиват е търговец на едро и дребно на широка гама от продуктите с марка LONGSE. При нас можете да намерите дигитални камери с широк динамичен обхват, влагоустойчиви охранителни камери, външни вандалоустойчиви куползни камери, както и много други аксесоари на достъпни цени с бърза доставка директно до дома ви.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

5

продукти

LUXOR SOLAR

LUXOR SOLAR

Luxor Solar е немска фирма, производител на фотоволтаични поликристални и монокристални модули, някои от тях (Eco smart line) с интегрирана, в разпределителната кутия интелигентна електроника, което позволява по-висока ефективност и по-кратък срок за възстановяване на вложенията. Произвеждайки соларни модули в Щутгарт, Германия и на други места по света, с най-добрите традиции и гаранция за немското качество, фотоволтаиците на LUXOR Solar са практични, с мониторинг система, свързана с интернет, показваща в реално време производителността на панела и могат да бъдат поставени навсякъде, където има необходимост - на частни къщи, хамбари, промишлени сгради, търговски центрове или в открито поле.

 

Чрез соларните панели на LUXOR SOLAR може да създавате децентрализирани независими инфраструктури и да спестявате енергия. LUXOR притежава всички международни сертификати, гарантиращи най-високо качество на произвежданите продукти, както тяхната екологичност и дълъг живот.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от продукти за спестяване на електроенергия. При нас можете да намерите богата гама и складови наличности на соларни панели с марка LUXOR Solar, както и на други известни марки на достъпни цени и с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

3

продукти

MAGUS

MAGUS

MAGUS е търговска марка на модерна и динамична компания, създадена през 2000 г., която е специализирана в производството и доставката на широка гама от самозалепващи ленти, предназначени за пазара "направи си сам". Изолационните ленти MAGUS са еталон за безупречно качество не само на българския, но и на международните пазари, а приложенията на тези продукти са основно за бандажиране и изолация. 

 
Чрез тясно сътрудничество с водещи европейски производители, MAGUS е в състояние да предложи широка гама от самозалепващи се ленти, налични в различни дължини, ширини и разфасовки
MAGUS вярват, че качеството в тази индустрия е най-важният фактор в удовлетвореността на клиентите и за да гарантират покриване на всички международни изисквания за качество, компанияра е внедрила система за управление на качеството - ISO9001 и извършва непрекъснат мониторинг на одобрените фирмените процеси, затова и клиентите, които купуват продуктите могат да бъдат сигурни в сигурността и надеждността на марката.
 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама от изолационни ленти с марка MAGUS, както и от други водещи производители на пазара. При нас можете да намерите ограмно разнообразие на текстилни електроизолационни ленти, двойнолепящи полиуретанови изолационни ленти, алуминиеви изолационни ленти и много други изолиращи материали на атрактивни цени с бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

7

продукти

MAIDANER

MAIDANER

MAIDANER е производител на икономични и енергоспестяващи лампи и тръби. Продуктите с марката MAIDANER гарантират високо качество, конкурентна цена, дълъг живот и безопасност. За да живеете в хармония с околната среда изберете качеството!

32

продукти

MAKEL

MAKEL

MAKEL GROUP започва своята дейност през 1977г., а през 1987г. турската фирма започва и производство на електрически превключватели и жакове. Днес, компанията произвежда също така прекъсвачи, табла за предпазители, измервателни уреди, релета, електрически контакти, разклонители и преходи и много др. MAKEL предлага своите стоки успешно, както на вътрешния пазар в Турция, така и на международните пазари. Използвайки най-напредналите технологии, машини и опитни инженери от MAKEL извършват своята дейност с непрекъснат контрол на качеството. Фирмата е сертифицирана по TSE, VDE, GOST, Kema Keur, и ISO 9001:2008 и е сред Топ 500 в списъка на световните износители.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага на своите клиенти богата гама от продуктовия каталог на MAKEL. При нас можете да намерите складови наличности на електрически контакти, разклонители и преходи 1 към 3 шуко, апартаментни табла за вграден и външен монтаж, триполюсни щепсели тип " Шуко", двойни електрически контакти, мрежови превключватели, електрически ключове за вграждане с лихт бутон, с димер, светещи, както и външни електрически ключове на достъпни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

34

продукти

MAKITA

MAKITA

Makita Corporation е крупен производител на професионални и хоби електрически инструменти със 100 годишна история. Основана е в Anjo, Япония и има производствени мощности в Бразилия, Китай, Япония, Мексико, Румъния, Англия, Германия и САЩ с оборот от около 3 милиона долара за 2012г. Електрическите инстрлументи на MAKITА, имат повече мощност, по-компактни са и имат по-малко тегло от повечето срещани на пазара инструменти. Инструментите на Макита преминава 19 теста за качество, в това число стриктни тестове за електрическо съпротивление, свръхнапрежение, дълготрайност и механична ефективност. 

0

продукти

MARK ALARMS

MARK ALARMS

Основана през 1999г., фирма Марк-99 ЕООД е с предмет на дейност: внос на автоаларми, парктроници, ел. стъкла, антирадари и аксесоари за тях. Малко по-късно, тя обединява дейността на няколко по-малки фирми и я доразвива с голяма прецизност, и скоро след това Марк 99 се превръща в No1 на българския пазар и водеща фирма в Македония и Сърбия.

 
Разширяването на асортимента им е свързан с увеличаването на доставчиците от различни страни като Тайван, Китай, Канада, Италия. Разпространението на изделията извън страната и налагането им там е показно за качествата на предлаганите артикули. Водещи инженери - специалисти в микроелектрониката се грижат за перфектния гаранционен и извънгаранционен сервиз. МАРК 99 работи съвместно с МВР и КАТ в борбата срещу кражбата на автомобили. Новите поколения алармени системи с вграден пейджър в дистанционното управление и обратна връзка са надеждна бариера срещу автокражбите и се изнасят успешно и в други страни. 
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама от продуктовия каталог на МАРК 99. При нас можете да намерите разнообразие от машинки за централно заключване на автомобили, различни дистанционни управления за автоаларми, кутии за дистанционно управление на автомобилни аларми, сензори за налягане на гуми, сензори за дъжд, автомобилни обемни датчици, парктроник с 2 сензора, модули за автоматично управление на ел. стъкла, автомобилни сирени, авмобилни аларми и други с ниски цени и бърза доставка.
 
Пожелаваме ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

78

продукти

MASTECH

MASTECH

MASTECH е основана през 1987 г. и е най-големият производител на инструменти и водещ доставчик на електронни измервателни уреди в света. MASTECH успешно търгува в различни области, като предлага над 200 вида продукти, спечелили отлична репутация за качество и дизайн. Масовото производство включва: цифрови/дигитални мултиметри и амперклещи, електрическо оборудване за тестване, оборудване за безопасност, измервателна апаратура, инструменти за анализ, общи лабораторни инструменти, оборудване за тестване на околната среда, тестер за кабелна мрежа, както и много други високотехнологични изделия. 
 
Годишният капацитет от 3,5 милиона апарата на различни видове модерни инструменти и мащабната производствена база са важни конкурентни предимства на компанията. Предприятието заема повече от 20 000 кв.м, където са разположени модерни автоматични и гъвкави производствени линии за сглобяване и автоматично премахване на грешки; съвременен SMT( Satisfiability Modulo Theories) цех; допълнителен цех за инжектиране, отделено помещение за копринен ситопечат; центрове за дизайн и изработка на собствени щанци и матрици; център, изцяло предназначен за измерване и инспекция на изделията; както и първокласни производствени съоръжения и огромен капацитет за осигуряване на стабилни доставки.
 
Управление на качеството и инциативност са в основата на успешното развитие на MASTECH, затова и фирмата разполага с млад, високообразован и квалифициран мениджърски екип. Компанията е сертифицирана от TUV Rheinland, както и по ISO9001: 2000 международната система за качество и стандарт за управление. От избора на доставчик, през входящия контрол и до всеки аспект от производството и логистиката, се спазват стриктно международните изисквания за качество и стандарт AQL. Строгото спазване на PDCA и непрекъснатият режим на подобряване, гарантират, че клиентите на MASTECH получават висококачествени продукти, които покриват всички изисквания.
 
Инженереният център за разработки и проуявания на MASTECH е водещата дизайн институция в бранша, а технологичните иновации са източникът за стабилното развитие на марката. Центърът за разработки и проучвания, както и производството на MASTECH са в строго съответствие с Международната Електротехническа Комисия. Компанията се стреми да спазва както стандартите за безопасност, така и всички екологичните норми. Всички продукти под марка MASTECH притежават редица сертификати, в зависимост от изискванията: CE сертификация Европа, UL/ETL за Америка и GS за Германия и други. 
 
След 20 години непрестанни усилия в бранша, компанията създаде повече от 700 глобални стратегически партньори, продава продукти в повече от 100 страни и региони в света, а марката MASTECH е символ на качество и иновация. В Китай и Европа, MASTECH винаги е бил лидер на пазара за инструменти и измервателна техника и се ползва с огромно доверие сред клиентите.
 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД е оторизиран дистрибутор на MASTECH за България и предлага широка гама от цифрови мултиметри, амперклещи и инструменти на склад. Като вносител на едро, ВИКИВАТ ЕООД предлага конкурентни цени и бързи доставки на различни дигитални мултиметри, уреди за тестване и анализ и измервателна апаратура. При нас можете да намерите и закупите директно и онлайн, пълната гама електронни измервателна уреди, предлаганаи от MASTECH.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД
 
 

54

продукти

MASZCZYK

MASZCZYK

MASZCZYK е семейна фирма и водещ полски производител на пластмасови кутии и пластмасови аксесоари за електронни уреди на европейския пазар. Фирмата е създадена 1983г., a разнообразието от форми и размери дават предимство на компанията сред конкуренцията и клиентите, които търсят персонализирани продукти на конкурентни цени. Стандартни или специализирани продукти – MASZCZYK ви предлага богат избор от всякакви цветове и с различни спецификации, като цялата продукцията на фирмата покрива всички международни стандарти за качество и безопастност.

 

Марката непрестанно разширява и подобрява продуктовата си линия с нови модели или подобрени версии. В MASZCZYK осъзнават, че пластмасовите кутии и аксесоари са много важна част от поддържането на вашите безценни продукти безопасни - ето защо високо квалифицираните и опитни служители на фирмата следят стриктно, че всеки продукт, който напуска прозводството на компанията е претърпял двойна проверка и тест за качество.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага голям асортимент от каталога на MASZCZYK. При нас можете да намерите складови наличности на всички видове и размери пластмасови кутии за еврошини за трансформатори и адаптери и др. в различни цветове на достъпни цени и с бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД 

58

продукти

MATSUSHITA

10

продукти

MAXELL

MAXELL

Maxell Corporation of America е основан през 1969г и днес е технологичният и пазарен лидер в областта на батериите, автомобилни лещи, дигитални медия продукти и средства за съхранение на информация (дискове и др.). Фирмата е производител и на слушалки, iPOD/MP3 периферни устройства и говорители. Батериите на MAXELL намират приложение в системи за контрол на налягането в гумите, мобилни телефони и мощни инструменти. За повече от 40 години MAXELL е признат носител на качество, надеждност и прецизност.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага голямо разнообразие от продуктите с марка MAXELL. При нас можете да намерите алкални батерии тип АА И ААА за професионални и любителски приложения, слушалки RetroDJ, плоски/ бутонни батерии, видеокасети Е-240М, кабелни канали и много други продукти с атрактивни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

32

продукти

MEAN WELL

MEAN WELL

Основана през 1982г., MEAN WELL е водеща световна фирма, специализирана в производството на захранващи устройства, конвертори и преобразуватели за автоматизацията с приложение в LED осветлението, комуникациите, медицинската и военната техника. Изделията на MEAN WELL отговарят на всички европейски и световни стандарти за качество и притежават необходимите UL, CE, TUV, CCC и др. сертификати за разпространение, благодарение на своето безупречно качество и надежност. Фабриките на компанията са сертифицирани по ISO 9001: 2008 - Система за управелние на качеството, както и по ISO 14001: 2004- Система за опазване на околната среда. Всеки продукт на MEAN WELL е резултат от строгите процедури, регулиращи дизайн, тест за проверка на проектирането (DVT), тест за качество на дизайна (DQT), избор на компонент, напълно автоматично производство и масовото производство. 

 

С около 200 дистрибутори и хиляди клиенти в световен мащаб, асортиментът на фирмата включва над 3700 модела захранващи блокове, произвеждани в над 2 000 000 броя на месец. Захранванията се произвеждат както за монтаж на DIN шина, така и за PCB, и обемен монтаж. Компанията вече е спечелила отлична репутация в бранша и е синоним за качество конкурентни цени. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро/дребно и предлага разнообразна гама от продуктите с марка MEAN WELL. При нас можете да намерите LED и други захранвания за DIN шина, влагозащитени светодиодни импулсни захранвания и други продукти с атрактивни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

11

продукти

MEETIME

MEETIME

Shanghai Meetime Lighting Co., Ltd. е професионален производител на осветителни тела, основана през 1998г. в Шанхай, Китай. Основните продукти на фирмата са LED лампи, халогенни лампи, лазерни прожектори и свързани аксесоари за тях. Продуктите им намират широко приложение в домове и бизнеси по цял свят, както и в развлекателната индустрия, реклами и транспортна инфраструктура. Скоростното развитие на фирмата върви ръка за ръка с високото качество и надеждност на продуктите на компанията. Именно затова и продуктите им са сертифицирани по CE, CSA и др. световни стандарти. MEETIME разполага и с ISO9001:2000.

37

продукти

MEGAVOX

MEGAVOX

ВИКИВАТ ЕООД е официален вносител и представител на MEGAVOX AUTOHIFI TECHNOLOGY - компания с традиции в производството на авто озвучаване, която предлага високо и ниско честотни високоговорители за вашата кола, субуфери, автоусилватели. С годините MEGAVOX се налага на пазара с високо качество, конкурентни цени и оригинален дизайн. Освен пълната гама автоозвучителни системи, фирмата предлага широка серия аксесоари, които ще направят пътуването Ви незабравимо!

44

продукти

MERLIN GERIN

MERLIN GERIN

Основана през 1920, Merlin Gerin веднага придобива международна известност със своя революционен прекъсвач за високо напрежение. Нейните иновации в областта на високо и ниско напрежение непрекъснато подобряват безопасността и удобството на използване в областта на електроразпределението.

 

Merlin Gerin е основана през 1920 от Пол-Луи Мерлен и Гастон Жерен.

 

От 1920 до 1992 – годината на придобиването й от Schneider Electric, работната сила на Merlin Gerin нараства от 38 души до 34 000! През 1992, марката, създадена първо с регионална насоченост, вече реализира 58% от продажбите си в чужбина.
Историята на този растеж се обяснява с големите нововъведения, предлагани на пазара от Merlin Gerin. Тези нововъведения разширяват нейната област на дейност, която се съсредоточава върху прости, взаимно свързани и развиващи се гами от продукти. Такива са например гамата модулно електрооборудване Multi9 и автоматичният прекъсвачът с лят корпус Compact .
Растежът на марката се обяснява и с бързото създаване, още от 1950-те години, на международна мрежа от клонове и дистрибутори.

 

През 2009 продуктите, услугите и решенията на Merlin Gerin преминаха към марката Schneider Electric, като част от офертата за електроразпределение.

 

26

продукти

MICROCHIP TECHNOLOGY

MICROCHIP TECHNOLOGY

Microchip Technology Inc. е водещ доставчик на микроконтролери и аналогови полупроводникови устройства. Сред продуктовото портфолио на фирмата се продукти като 8, 16, 32 - битови PIC микроконтролери, усилватели и компаратори (PGA & SGA), аналогово-цифрови преобразуватели на данни, цифрови потенциометри, интерфейс, USB, периферия, системи за управление на биполярни стъпкови двигатели, MOSFET драйвъри,  PWM контролери, температурни сензори и др. Компанията е базирана е в Чандлър, Аризона. Качеството на продуктите на Microchip отговаря на сертификата ISO/TS 16949, което е най-високото ниво на качеството.

6

продукти

MICROCONTROL

MICROCONTROL

MICROCONTROL е популярна тайванска марка инвертори с безкомпромисно качество, дълъг живот и абсолютна безопаснот. Разнообразната серията инверторни устройства от право на променливо (DC-AC) напрежение включва инвертори от 150W до 4000W, като моделите могат да бъдат с входящо напрежение 12VDC или 24VDC. Microcontrol предлага също така инверторни преобразуватели с истинска (немодифицирана) синусоида, което гарантира безпроблемната работа на Вашия мотор или двигател, при по-ниска степен на натоварване, което значително удължава неговия живот.

 

Част от моделите инвертори на MICROCONTROL са модифицирани и могат да изпълняват функцията и на аварийни захранвания (UPS), които намират изключително широко приложение в бита и ежедневието. Инверторните преобразуватели на MICROCONTROL са перфектни за кемпери, къмпинг каравани, излети и хижи, където няма електричество. Осигуряват удобство, комфорт и сигурност.

 

Известни европейски фирми, наложили се на пазара на този вид продукти, като Meanwell произвеждат продукцията си в заводите на Microcontrol.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е официален дистрибутор и директен вносител на цялата гама инвертори, конвертори и инверторни преобразуватели на Microcontrol. Ние разполагаме с количества на склад и предлагаме гъвкави ценови условия при поръчки на едро!

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

26

продукти

MINWA

MINWA

MINWA ELECTRONICS е водещ производител на захранващи и зарядни устройства, различни видове адаптери, трансформатори и аксесоари. Фирмата има сертификати, гарантиращи безопасността и качеството на продуктите ѝ, изнасяни за страни както от Европейския съюз, така и по цял свят.

21

продукти

MMotors JSC

MMotors JSC

MMotors JSC е производител на еднофазни и трифазни асинхронни двигатели с дължина на оста: 56, 63, 71, 80, 90, 100, 112 и 132mm /от 0,04 до 11,0kW / за обща употреба и в индустрията.Асинхронни двигатели с вградена електромагнитна спирачка и с независимо охлаждане. Енергоспестяващи асинхронни двигатели. Предлага аспиратори за вентилация на малки и средни битови, санитарни и търговски помещения. Аспиратор с клапа, с таймер, със светлинно реле и таймер, с датчик за влага и таймер, в различни цветове. Фирмата произвежда вентилатори за сауна, прозоречни, канални, топлоустойчиви за камини, промишлени

 

 

48

продукти

MOMENT

MOMENT

MOMENT е водеща марка за лепила, собственост на австрийската корпорация HENKEL. Световноизвестна,MOMENT предлага бързозалепващи лепила, строителни, лепила, двукомпонентни лепила, лепила за дърво и PVC, експресни монтажни лепила и много др. Продуктите на фирмата са известни сред клиентите й с високото си качество и трайност, а компанията е сертифицирана по ISO 9001:2001 и покрива всички  необходими стандарти за безопасност и годност.

MOMENT са най-мощната марка за лепила за лесна употреба. Това е една от най-известните марки  на пазара, която се използва от професионални фирми и любители за домашно лепене, фиксирана/запечатване, монтаж и ремонт с професионални резултати. MOMENT са лесни за употреба, икономични и представляват трайно решение за вашите проблеми. 
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага на своите клиенти разнообразие от лепила с марка MOMENT. При нас можете да намерите универсално контактно лепило в различни разфасовки, двукомпонентно лепило, експресно монтажно лепило с разтроворител, бързосвързващо лелипо за дърво и много други с достъпни цени и бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД
 

7

продукти

MOTIP

MOTIP

МOTIP B.V е  основана през 1967г. в Холандия и днес е лидер на пазара в разработването, производството и разпространението на аерозоли, с три собствени производствени съоръжения и широка мрежа собствени дистрибуторски компании в 12 европейски държави.MOTIP DUPLI Group е резултат от сливане през 1998г. и  активна основно в автомобилната сфера, направи си сам и индустриалните пазари с голям асортимент от аерозоли, вариращи от висококачествени професионални (CAR) лакове до по-технически продукти като спирачни почистващи средства и силиконови спрейове.
 

Марката MOTIP e специализирана за производство на лакиращи спрейове и предлага много голям асортимент от декоративни лакове за вътрешна и външна употреба. Фирмата разполага с голяма гама от цветове, с които да се постигнат отлични резултати на предмети като радиатори, освен това предлага устойчиви на топлина лакове, флуоресцентни лакове за декоративни и функционални приложения, финиш лакове и много други.В резултат на дългогодишен опит и високото ниво на ноу-хау, MOTIP са експерти в областта на аерозолите и притежават дългогодишно реноме, гарантиращо качество и трайност на продуктите й.

 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага огромно разнообразие от спрейове и лакове с марка MOTIP. При нас можете да намерите спрейове за почистване на електрически контакти, електрозащитни спрейове, дълбокопроникващи спрейове, подходящи за разхлабване на ръждясали връзки, безцветни течни електроизолатор и шоково дълбокопроникващи смазки. Освен това предлагаме спрей за смазване на вериги, спрей за удължаване живота на ремъци, керамична грес за обработване на детайли, сух тефлон за метал и пластмаса (PTFE), мултриспрейове без силикон, смазки за режещи машини, спрей за струдено обезмасляване, спрей за почистване на спирачки, спрей бърза вакса и много други с атрактивни цени и бързи доставки.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

30

продукти

NAIDEN KIROV

NAIDEN KIROV

Основан през 1901 г., " Найден Киров" АД е български производител и износител на електротехнически и електроинсталационни изделия. От 1935 година фирмата започва производство на електрически кабели аксесоари и днес каталогът им включва повече от 250 различни продукти, които са добре приети на пазарите в България, Европа, Азия и Африка. В компанията работят над 350 квалифицирани и опитни професионалнисти, които са ангажирани в разработки, производство и търговия.

 
Найден Киров АД целят да осигурят на своите клиенти продукти с високо качество, напълно съответстващи на всички международни стандарти. Ето защо, всички артикули са произведени и контролирани в рамките на системата за управление на качеството ISO 9001: 2000 и са сертифицирани с VDE, OVE, SII и БДС. В производствените процеси се използват само материали от най-висок клас, не се използват химически компоненти, които не са в рамките на позволените такива в регламентите на ЕС за опазване на околната среда: RoHS, PAH's, POP's и други.
 
Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама от каталога на Найден Киров АД. Ние работим директно с Найден Киров АД, без посредници, и предлагаме складови наличности и ниски цени на разнообразие от порцеланови ключове, електрически ключове, ключове инлайн лампа, флуоресцентни фасунги, контактни гнезда, тройни аутлет разклонители, котелни централи и много по-достъпни цени и бърза доставка ,
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

30

продукти

NARVA

NARVA

NARVA е немска фирма за производство на автомобилни лампи и осветителни тела. Благодарение на постоянните технически нововъведения и научни подобрения, марката NARVA придобива широка известност и се превръща в гарант за високо качество и немска прецизност.

17

продукти

National Semiconductor

National Semiconductor

National Semiconductor е производител на полупроводници, интегрални схеми, дисплеи, драйвъри, аудио и операционни усилватели, комуникационен интерфейс и устройства за преобразуване на данни. Продукцията на National Semiconductor намира успешен пазар в производителите на електронни изделия, медицинските уреди, автомобилостроенето, промишлеността и военното дело. National Semiconductor е основана от д-р Бернар Ротлайн и седем негови колеги на 27 май 1959г. в Данбъри. През годините компанията придобива няколко други компании като Fairchild Semiconductors, Molectro, Cyrix. В най-силния си период, компанията е толкова мощна, че постига първа в сектора продажби от над 1 млрд долара годишно и успява да разколебае компании като General Electric и Westinghouse да навлязат в бизнеса с полупроводници.

На 4 април 2011г. Texas Instruments купува National Semiconductor за 6.5 млрд. долара.

19

продукти

NEDIS

NEDIS

Създадена през 1982г. NEDIS е една от най-известните холандски марки в света на потребителската електроника. С богат асортимент от широк спектър продукти – кабели, конектори, захранващи продукти, аудио-видео аксесоари, ТВ аксесоари, мултимедия, осветителни и много други видове продукти на достъпни за масовия потребител цени, но и с добро качество. С представителства из цяла Европа и дистрибутори на всички континенти, NEDIS се стреми да предостави най-доброто на пазара чрез мрежата си раз разпространение. Фирмата винаги предлага най-доброто съотношение качество-цена.

97

продукти

NICHICON

NICHICON

Фирма Nichicon е известна като един от най-добрите производители на полипропиленови, полиестерни, алуминиеви електролитни, танталови и др. кондензатори, термистори, както и много други видове електронни елементи. Известна като надежден доставчик за клиенти от цял свят, Nichicon умело балансира между различните фактори в производството – качество, цена и услуга.  Усилвайки конкурентоспособността си и предизвиквайки винаги задоволство в клиентите си, компанията расте вече над 60 години на пазара. Изразявайки чрез своите продукти и услуги принципите си на Иновация, Съобразяване с околната среда, Мъдрост и Умело управление на капитала, Nichicon и днес играе водеща роля на пазара за тези електронни елементи. Доказателство за високите стандарти на качество е и покритият сертификат  ISO 9001:2000. Японската фирма настоятелно държи на производство без каквито и да е дефекти и поддържа дълги години високите си стандарти.

28

продукти

NINIGI

NINIGI

NINIGI е полска фирма и регистрирана търговска марка, произвеждаща сигнални конектори, конектори за трансфер на данни, микропревключватели, кабелни накрайници, индикатори, индустриални съединители, RF съединители, Rocker ключове, Push бутони, SMA, SMB, SMC конектори, плъзгащи ключове, полупроводници и аксесоари за тях. Седалището и производствената база на NINIGI се намират в гр.Лодз, Полша, а продукцията им е позната в целия свят и е предпочитана от клиентите, заради своето високо качество и надеждност.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от Push бутони, конектори, микропревключватели и много други изделия с марка NINIGI, както и на други водещи производители. При нас можете да закупите всички видове електронни компоненти на едно място, с достъпни цени и бързи доставки.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

23

продукти

NVC

NVC

NVC Lighting Technology Corporation е една от най-големите китайски фирми-производителки на осветителни тела в света. Тя е известна и в областта на изследванията и разработката на иновативно нови осветителни тела, които са също така и екосъобразни. Експерт е в производството на енергоспестяващи лампи, офис осветление, осветление на сгради, както външно, така и вътрешно и аксесоари, свързани с тях. След основаването си през 1998г. NVC покрива всички световни стандарти за качество и екологичност - CE,EMC, LVD, Energy Star, UL, GS, KEMA и др. Професионализма и опитът на служителите на NVC гарантира надеждност и дълъг живот на продуктите, произведени от компанията.

83

продукти

NXP SEMICONDUCTORS

NXP SEMICONDUCTORS

NXP Semiconductors произвежда над 70 милиарда устройства годишно, някои от тях са дънни платки за TV, настолни компютри, лаптопи, захранвания и периферни устройства, смартфони, зарядни за лаптопи и зарядни батерии, таблети, LED осветление, електроинструменти, сградна автоматизация, сървъри, автомобилни светлини, силово задвижване на автомобили и др.

NXP Semiconductors произвежда елементи, компоненти и цели устройства във всяко от тези направления и спомага за прогреса на един по-интелигентен свят. NXP Semiconductors решава проблеми в областта на киберсигурността, безжичния интернет, минимизиране на електронни устройства от ежедневния живот и индустрията. Клиенти на NXP Semiconductors са Apple, Bosch, Continental, Delphi, Gemalto, Giesecke & Devrient, Huawei, Nokia, Siemens Network, Samsung и ZTE. NXP Semiconductors има 8900 патенти, 3300 служители в сектора за развойна дейност. 

5

продукти

OMRON

OMRON

OMRON е сред водещите марки за електроника и автоматика, наложила се с годините като конкурентноспособна и бързоразвиваща се компания. Фирмата предлага изключително широк спектър от продукти, свързани с промишлеността, изграждане и поддръжка на поточни линии, високотехнологични лаборатории и производства, авто и битови електронни елементи и компоненти, индустриално автоматизиране и пр.

64

продукти

ON SEMICONDUCTOR

ON SEMICONDUCTOR

ON Semiconductor е компания, която, предоставяйки на инженерите възможности за проектиране на енергоефективни иновационни изделия, намалява глобалното използване на енергията. Фирмата предлага комплексна гама от енергийноефективни захранвания и устройства, управляващи сигнала, помагайки на клиентите си да решават своите специфични дизайнерски предизвикателства в разработката на дискретни и нестандартни решения в LED осветлението, автомобилостроенето, комуникациите, както и захранвания за медицински, космически, военни и индустриални приложения. ON Semiconductor произвежда AC-DC контролери и регулатори, DC-DC контролери, конвертори и регулатори, биполярни транзистори, LCD захранвания, LED захранвания, дигитални потенциометри, интерфейс, температурни сензори, токови защити, фазочестотни детектори и др.

19

продукти

OPTOSUPPLY

OPTOSUPPLY

OptoSupply е водещ китайски производител на LED диоди. Благодарение на автоматизираното производство и квалифицираните инженерни кадри, този производител предлага в своята оферта пълна гама LED диоди по най-достъпни цени по отношение на най-висока яркост и най-добро качество.

Основните клонове на производство са

LED диоди за монтаж THT и SMD

Диоди superflux

Мощни диоди

LED ленти и модули

LED лампи

 

15

продукти

OSRAM

OSRAM

Основана през 1919 в Берлин, Германия, OSRAM е втората по големина компания в света, оперираща в сферата на проектирането и производството на широк спектър лампи и осветителни тела. Със седалище в Мюнхен, Германия, фирмата над 100 години е с утвърдени традиции на световните пазари и предлага висококачествени продукти, създадени с немска прецизност и здравина.

 

Търговската марка OSRAM е "родена" на 17 април 1906 г., а името произлиза от съчетание на имената на материалите osmium (осмий) и wolfram (волфрам), тъй като тези два елемента са били често използвани при производството на лампите в момента, когато компанията е основана. Портфолиото на компанията обхваща цялата верига от компоненти до електронни съоръжения за контрол, както и осветителни тела, системи за управление на светлина и осветителни решения. Компанията, която е международно ориентирана, има повече от 34 000 служители по целия свят, а клиенти на ОСРАМ има в повече от 140 страни. Продуктите се произвеждат в 54 фабрики на територията на 18 държави и всяка година ОСРАМ инвестира 5% от оборота си в подобряването на съществуващи продукти и създаването на нови като се старае да развиват екологично усъвършенствани продукти, за да се допринесе за устойчивото опазване на природните ресурси. OSRAM гарантира качеството, надеждността и безопасността на своите продукти.
 
Фирма Викиват ЕООД е тъговец на едро и дребно на разнообразие от осветителни решения и продукти с марка OSRAM. При нас можете да намерите складови наличности и богата номенклатура от автомобилни лампи, стартери за луминисцентни лампи, електронни трансформатори, енергоспестяващи крушки, автомобилни халогенни лампи, свръхминиатюрни лампи, компактни луминисцентни тела, халогенни ампули, светодиоди и много други артикули с атрактивни цени и бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

19

продукти

OUTDO

OUTDO

OUTDO Electronics е един от водещите производители на акумулатори, AC адаптери и други литиево-йонни батерии с марка OUTDO. Основана през 2000-та година, с производствена площ от над 60 000 кв. метра, компанията е професионален производител на оловно-киселинни капсуловани необслужваеми акумулатори; акумулатори, приложими в соларни и вятърни енергийни системи; акумулатори за мотоциклети; автомобилни акумулатори; акумулатори за косачки и много други. Сериите акумулатори, произвеждани от фирмата, намират широко приложение в UPS-и, електрически системи, охранителни системи, медицинско оборудване, пожарникарско оборудване, осветление, електрически играчки, соларни и ветропаркове, мотоциклети, автомобили, електрически превозни средства, косачки и други.
 
 
OUTDO Electronics притежват няколко фабрики, разположени в континенталната част на Китай, където ръководството на фирмата стриктно контролира целият производствения процес. Всяка фабрика е сертифицирана по ISO9001: 2008 и цялата гама продукти с марка OUTDO притежават сертификати за качество като: CE, FCC и RoHS, за да се гарантират безопасността и качеството на изделията.
 
 
С 400 служители и над 15 години в областа на производтсвото на акумулатори и литиево-йонни батерии, марката OUTDO е символ на качество и надеждност, и се продава успешно на пазари като САЩ, Европа и Югоизточна Азия.
 
Компанията вярва в мотото, че качеството е основният фактор в конкурентната пазарна среда и затова използва първокласни материали в изработката на гамата си акумулатори, a технологиите, прилагани в изработката на продуктите, са тяхна собсвена разработка. OUTDO Electronics е сертифицирана и по следните стандарти: UL, CE, National TL, Export Products Quality License, Solar Power PV Products Golden Sun Certificate, GMC Genuine Manufacture Certificate, a използвайки ефективно всички необходими ресурси, фирмата покрива изискванията на сертификат ISO/14001 за природосъобразно управление на производствените си мощности.
 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД е оторизиран дистрибутор и директен вносител на разнообразие от акумулатори за UPS-и, оловно-киселинни капсуловани необслужваеми акумулатори, автомобилни акумулатори и др. под марка OUTDO. Като търговец на едро, ние предлагаме специални цени условия за поръчки на едро, складови наличности и бърза доставка!
 
 
Желаем ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

 

 

18

продукти

PANASONIC

PANASONIC

PANASONIC, известна и със старото си име Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., е японска мултинационална корпорация в областта на създаването и производството на електроника. От основаването си през 1918г. от Konosuke Matsushita, фирмата се разрастна в един от най-големите производители на електроника. PANASONIC е ранкирана 89-тата по големина фирма в света.

105

продукти

PANJIT SEMICONDUCTOR

PANJIT SEMICONDUCTOR

Основана през 1986г. в Kaohsiung, Тайван, PANJIT INTERNATIONAL Inc.е публична компания, специализирана основно в производството и разпространението на диоди, полупроводници и свързани с тях продукти. Фирмата е вертикално интегрирана и самостоятелно проектира и произвежда материалите, необходими на производствения процес. PANJIT има търговски отдели във Феникс, САЩ, Мюнхен, Германия, Южна Корея, както и производствени мощности в Шенжен, Суджоу и Вукси, Китай. Дружеството оперира своята дейност чрез три бизнес сегмента: сегмент диоди, който се занимава с производството и продажбата на диоди, захранващи елементи и контролни модули; сегмент оптични панели, който се занимава с производството и продажбата на сензорни панели, подпрозоречни лещи и мобилни телефони; сегмент слънчевата енергия , който се занимава с производството и продажбата на соларни клетки и модули. Тя разпространява продуктите си в рамките на вътрешните пазари на пазарите и в чужбина, включително и на останалата част от Азия, Северна и Южна Америка, Европа и други области по света.

 

В PANJIT всички работни процеси са сертифицирани по Системите - ISO/TS-16949, ISO-9001, ISO -9002, ISO-14001, QS-9000, OHSAS-1800, SA-8000, RoHS, а крайните продукти на марката покриват всички необходими международни изисквания за качество и безопастност. В каталога на PANJIT INTERNATIONAL, можете да намерите ESD/EMI филтри, MOSFET за ниско и високо напрежение, шотки диоди, PIN диоди, ценерови диоди и различни други електронни елементи, в това число и такива, използвани в електронните системи на съвременните автомобили.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно, както и директен вносител на полупроводникови елементи от различни производители в бранша. При нас можете да намерите широка гама диоди, транзистори, шотки диоди, варистори, мостови изправители, кондензатори, триаци, оптоелементи и много други с ниски цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

2

продукти

PAULMANN

PAULMANN

Вече половин век приблизително PAULMANN дава светлина на света. Крушки, лампи, осветителни тела – всякакви видове, за всякакво приложение – домашно осветление, за офис сгради, за забавление. Немската семейна фирма е изградила своя образ на надежден партньов е клиенти от цял свят. Компанията има представители в над 40 държави по земното кълбо. Последните години фирмата набляга върху LED осветлението в крак с най-новите технологии. PAULMANN притежава сертификати за всички стандарти за качество и е винаги в услуга на своите клиенти, задоволявайки техните нужди.

2

продукти

PDLux

PDLux

PDLux Electronics е компания, специализирана в производството на сензорна електроника с повече от 20 години опит в бранша. 

 

Продуктовата гама на фирмата включва: PIR сензорни превключватели, датчици за движение, светочувствителни датчици, безжични звънци с дистанционно управление, сензорни звънци, превключватели за контрол на осветлението, аларми за дим, мултифункционални безжични домашни охранителни системи. Всички продуктите под марката PDLux са сертифицирани по CE/ EMS, GS, BSI, TUV, UL, VDS, RoHS и намират пазар успешно в Европа, Америка, Източна и Южна Азия и др.

 

Наскоро, PDLux инвестира в модернизиране на производственото си оборудване за специализирани изделия, както и за апаратура за тестване и инспекция. В допълнение, фирмата разполага с обурудване за производството на собствени матрици, ICT автоматична онлайн тестова апаратура, машина за лазерно маркиране, SMOKE Testing Softwear и специализирана зала за тестове на PIR чувствителността на сензорите. Фирмата е успешно сертифицирана по ISO9001: 2000- Международната система за уравление на качеството и притежава American Biell сертификат.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е оторизиран дистрибутор и директен вносител на PIR датчици, сензори за движение и дим, светочувствителни датчици PDLux в България. При нас може на откриете голямо разнобразие от сензори и превключватели на склад, както и специални условия при поръчки на едро.

 
Заповядайте при нас!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД
    

15

продукти

PHILIPS

PHILIPS

Фирма ВИКИВАТ ЕООД предлага почти пълната серия осветителни тела на PHILIPS, включваща обикновени, ксенонови и халогенни лампи за автомобили, камиони и мотори както и широка гама битови и промишлени лампи, крушки и тела.

209

продукти

PIHER

PIHER

Piher Sensors & Controls SA е испанска фирма за сензори и потенциометри. Фирмата разработва рационални и рентабилни продукти, сертифицирани по всички стандарти и известни по цял свят със своето качество.

18

продукти

PKCELL

6

продукти

PLASTROL

PLASTROL

PLASTROL е полска семейна фирма, която повече от 30 години е специлиазирана в производството и продажбата на висококачествени щепсели и контакти, ключове и плъзгачи, инсталационни разклонителни кутии, кабелни канали, разклонители за контакт, индустриални съединители и др. Компанията притежава широка мрежа от дистрибутори и продава успешно на пазари като Словакия, Чехия, Украйна, Литва и Русия.

 

През годините дружеството непрестанно разширява своя бизнес и увеличава своите клиенти като днес разполага с модерна поточна линия, повече от 30 шприц машини, както и напълно автоматизирани роботи, а каталогът им наброява близо 4000 позиции. Екипът от професионални дизайнери на PLASTROL създава високи стандарти в полската електротехническа промишленост, a продуктите им са спечелили признание не само в страната, но в чужбина.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на многообразие от изделия, необходими за направата на една съвременна и модерна ел.инсталация. При нас можете да закупите щепсели, контакти, разклонителни тела, удължители, конектори, кабелни скоби, захранващи кабели и още много продукти на атрактивни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

5

продукти

Power Integrations, Inc

Power Integrations, Inc

Power Integration е създадена през 1988г. и е базирана в силиконовата долина фирма произвеждаща висококачествени електронни компоненти използвани във високоволтови системи. Интегралните схеми и диоди на Power Integration inc. позволяват създаването на компактни, енергоспестяващи AC-DC захранвания, използвани в много и различни електронни устройства, включително мобилни телефони, телевизори, компютри, интелигентни измервателни уреди и LED осветление. IGBT драйверите на Power Integration са така създадени, че повишават ефективността, надежността и намаляват разходите при системи за висока мощност като индустриални двигателни задвижвания, соларни и вятърни централи, електрически превозни средства и високоволтови DC системи. Към края на 2014г. фирмата е притежател на 677 US патента.

15

продукти

PRO'S KIT

PRO'S KIT

За повече от 20 години вече Pro’skit® e символ на качество. Базираната в Тайван марка за инструменти за електронната, компютърната, мрежовата и телекомуникационната индустрии. С ръчни инструменти, електрически инструменти, тестови инструменти още от 1991-ва година Prokit's Industries Co., Ltd. предлага качествени продукти и услуги, покриващи най-високите международни стандарти - ISO9001, CE, GS, UL, RoHS. Екологично съобразната концепция, която фирмата влага в зелени технологии на производство водят до висока ефективност, качество и надеждност на продуктите й. Доверието на клиентите е водеща мотивация за компанията.

 

147

продукти

PROEL

PROEL

Proel предлага цялостни решения за качествено озвучаване, проектиране, изграждане и поддръжка на озвучителни системи за масово оповестяване, аксесоари за музикални инструменти и сценично одорудване, както и много други качествени продукти.

История на фирма Proel започва през 1991 г., когато Fabrizio Sorbi, тогава ръководител на компанията, събира група от 6 души, работещи в областта на производството на кабели и започва производство и продажба на кабели с конектори. Това основно ядро постепенно с​​е развива до 120 души. Един от най-главните етапи на това развитие е създаването през 1997 г. на отдела за R & D, който, още от създаването си започва проучване, проектиране и създаване на прототипи на италиански аудио продукти и системи. Част от тези продукти са стойките за музикални инструменти.

През 1998 фирмата придобива Tamburo, историческа марка на барабани и перкусии, както и със създаването на високо специализирано производствено звено, характеризиращо се, наред с останалото, с високи умения за обработка на дърво. През 2003 г. марката Proel директно поема предизвикателството на Lighting & LED сектора, в резултат на придобиването накомпанията Sagitter.

Друга основна стъпка през 2003 година, е влизането на частни капиталови инвеститори в капитала на Proel с придобиването от тях на миноритарен дял (30%) от фирмата - важен тласък за развитието на групата, което позволява нейното управление да разчита на квалифицирани съвети по отношение на корпоративното управление и стратегически избори. През 2007 Proel придобива английската компания Turbosound Ltd., лидер в аудио устройствата, чието име се свързва със световно известни музикални групи и най-добрите международни турнета: Pink Floyd, Iron Maiden, Dire Straits, The Shadows, Robbie Williams, Jamiroquai, Nine Inch Nails, Natasha Bedingfield, David Gilmour ...

Продуктите на PROEL могат да бъдат открити в постоянните инсталации на летища, хотели, търговски центрове, гари и места за поклонение, защото PROEL може да проектира и създава системи, подходящи за всяко специфично изискване.

6

продукти

RAPOO

RAPOO

Основана през 2002г., RAPOO Technology е световноизвестен производител и експерт в сферата на безжичнита периферна техника. През 2007 г. фирмата лансира своя собствена марка - RAPOO и след повече от десетилетие на развитие, днес RAPOO притежава отлична репутация, силен R&D център и напреднали производствени мощности. След разширяването си и навлизането на световния пазар, Rapoo бързо спечели похвала от десетки китайски и международни клиенти и медии, и получи над 100 награди в областта. Със своя първокласен дизайн и покриване на всички международните стандарти за качество, Rapoo е класиран като № 1 в Китай производител на безжични клавиатури и мишка на пазара в продължение на две последователни години и е най-големият доставчик на компютърна перфирия в страната. Продуктите им са висококачествени, с изчистен и модерен дизайн, и висока степен на ергономичност.

 

Безжичните периферни продукти на RAPOO, които се разшириха от сферата на PC индустрията в домашното забавление, мобилни устройства и др. областти, насърчиха популярността на 2.4G технологията и започнаха революция в новото поколение протоколи за безжична комуникация. Компанията се придържа към философията за управление, която се фокусира върху "Хора, ориентирани в научни и технологични иновации" и непрестанно насърчава за създаване на индустриални стандарти с цел подобряване качеството на живот и все по-широки хоризонти за безжичните периферни устройства.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от безжични пеприферни продукти от RAPOO и от други водещи марки в индустрията. При нас можете да намерите жични и безжични мишки и клавиатури за компютри, удобни оптични мишки в различни цветове, мрежови устройства, преносими флаш памети и други интересни продукти на ниски цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

7

продукти

RAYEX

RAYEX

Основаната през 1984г., RAYEX Electronics е специализирана в производството на богата гама релета за търговски и промишлени цели. Седалището на фирмата се намира в Тайпе, Тайван, а производствените мощности, които са 8000кв.м, над 500 работника и специализиран център за научно-изследователска дейност са разположени в Шенжен, Китай. RAYEX е сертифицирана по ISO9001 - Система за управление на качеството и покрива всички необходими международни изисквания за качество UL, TUV, CE, затова и предлага безкомпромисно качество и надеждност на своите продукти. Компанията произвежда над 30млн. релета годишно, а в номенклатурата им ще намерите всички видове автомобилни релета, солидстейт релета, рийд ампули, мощни релета, миниатюрни релета, релета с универсално приложение, цокли за релета и др.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и директен вносител на разнообразие от средства за автоматика и други електронни компоненти.  При нас можете да намерите изделия от RAYEX и други водещи производители в бранша, складови наличности на релета за време, таймери, рийд ампули, мощни релета, солидстейд релета и много други изделия на конкурентни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

3

продукти

RAYSON

RAYSON

Rayson е специализирана фирма в производството на жични и безжични комуникации създадена през 1990г. в Тайван. През 1999г. Rayson е сертифицирана по стандарта ISO9001. През 2004г. фирмата вече изпълнява и изискванията на стандарт ISO14001 за опазване на околната среда, заради изключването на оловото от производствения процес. Фирмата произвежда електронни модули от вида Bluetooth module, BC04 Programmable module, Bluetooth Stereo solution, NFC Tag module, Wi-Fi module, аудио периферни устройства за компютри.

2

продукти

REAL LIGHTING

REAL LIGHTING

Real Lighting е търговската марка на един от най-големите български производители и дистрибутори на осветителни тела, лампи и консумативи Deni Lighting. Тя предлага изключително разнообразие от енергоспестяващи и халогенни лампи, метал халогенни лампи, дросели, халогенни арматури за вграждане и др.

С годините Real Lighting придобива авторитет и се налага на пазара като конкурентен партньор с високо качество, добро обслужване, клиентски ориентирани условия и пазарни цени.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е сред търговските партньори на Deni Lighting. В нашите обекти можете да откриете широк спектър от предлаганите от тях осветление и консумативи.

83

продукти

RELCO

RELCO

RELCO е италианска марка за осветителни тела и консумативи. Фирма ВИКИВАТ ЕООД предлага широка гама от захранващи устройства за луминисцентни лампи, тръби и пури, димери, трансформатори и LED захранвания с високо качество и дълъг живот.

8

продукти

RELOG

6

продукти

RELPOL

5

продукти

REMAX

REMAX

REMAX е марка на Hong Kong Refine Industry Group. Брандът REMAX е ориентиран към младото поколение и привлича клиентите си със стилен и модерен дизайн на своите продукти, съчетавайки практичността с креативността, качеството на продуктите с приемливата цена. Философията на компанията е под мотото "наслаждавайте се на живота" и продуктите излъчват жизнерадост и щастие. Със своите над 2000 вида продукти, организирани в 700 серии REMAX разширява своето присъствие в целия свят. Продуктите на компанията се продават успешно в над 100 страни, чрез повече от 50 фирмени магазини, в 10 клона и от над 400 търговци. REMAX има офиси в Дубай, Корея, Тайланд, Малайзия и др., като на много места е водеща компания на пазара на телефонните аксесоари, адаптери, слушалки, захранвания и др.

10

продукти

RENATA

RENATA

RENATA е марка номер едно в света за производство на батерии за часовници. Различните серии литиево-йонни и сребърно-оксидни батерии гарантиратче Вашият часовник никога няма да спре. Швейцарската фирма с дългогодишни традиции на пазара се е наложила като лидер с изключителна прецизност на изработката, конкурентност и дълъг животЗа да сте винаги точни!

22

продукти

ROHM SEMICONDUCTOR

ROHM SEMICONDUCTOR

ROHM Semiconductors е създадена в Киото, Япония през 1958 г., като в началото започва да произвежда малки електронни компоненти, през 1967г. добавя към производственото си портфолио транзистори и диоди, а през 1969г. и интегрални схеми и други полупроводникови изделия. Две години по-късно (през 1971 г.), което е в противовес с конвенционалната японска бизнес култура, компанията навлиза на пазара в САЩ, отваряйки представителство и дизайн център за интегрални схеми в Силициевата долина. Чрез упорита работа и страстна отдаденост на младата работна сила, бизнесът процъфтява, вкарвайки ги на челно място в индустрията. Разширяване на ROHM в чужбина скоро се превръща в модел за други фирми и в крайна сметка е приета като обща търговска практика.

 

ROHM предлага разнообразие от интегрални схеми, транзистори, диоди, резистори, танталови кондензатори, безжични комуникационни модули, печатащи глави, LED, LED дисплеи, лазерни диоди, оптични сензори, инфрачервени компоненти за комуникация, памети, таймери, интерфейс, микроконтролери, IGBT, SIC Power Devices, Intel Chipset, Data Converter и др. Около 47% от производството заемат интегралните схеми и около 36% дискретните полупроводникови компоненти. 

 

Името ROHM (което първоначално е изписвано R.ohm) се заражда от комбинацията на буквата "R", която обозначава първоначалния основен продукт на компанията, а именно резистори и единицата за електрическо съпротивление "ом". Думата резистори се добавя след ROHM, за да представя основната линия от продукти, които компанията произвежда. Днес, "R" означава и "Reliability", което се превежда като "Надеждност", защото предлагат безкомпромисно качество на своите клиенти.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага широка гама пасивни елементи. При нас можете да намерите транзистори, резистори, кондензатори, релета за време, диоди и много други продукти с атрактивни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

1

продукти

ROYAL OHM

ROYAL OHM

Основана през 1978г. в Тайван, компанията ROYAL OHM е специализирана в производството и дистрибуцията на богата гама резистори. В каталога на фирмата може да намерите въглеродни резистори, резистори за монтаж SMD, жични резистори с радиатор и жични циментови резистори, предпазни резистори и други. ROYAL OHM е популярна със своята адаптивност към нуждите на клиентите си и стремежа си да предлага нови и все по-качествени продукти. 

 

Компанията е сертифицирана по ISO9001 - Система за управление на качеството, ISO14001 - Система за опазване на околната среда, както и по ISO/TS16949, VDE /MGR /1, UL KNPU, UL FRN. ROYAL OHM притежва сертификати Samsung"DIS"Certificate, Samsung ECO Partner и RoHs. За 37 години традиции в сферата на резистрите и постоянните усилия на повече от 1500 души, работещи за фирмата, днес, марката ROYAL OHM е синоним на качество, издръжливост и стабилност.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от резистори с марка ROYAL OHM. При нас можете да намерите пълна гама и складови наличности на керамични резистори, цветен код резистори, циментови резистори с ниски цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД 

88

продукти

RTM

RTM

14

продукти

RUBYCON

RUBYCON

Още от създаването си през Април 1952-ра година, всички служители на Rubycon не са забравили принципите, на които е основана световноизвестната фирма-производител на кондензатори: Постоянство в работата, добавяйки допълнителни усилия и самоусъвършестване, за създаването на традиции и продукти с честност, а у клиентите – Доверие. След 60 години работа на пазара за полипропиленови, полиестерни, алуминиеви електролитни и други видове кондензатори продукцията на Rubycon винаги е известна с непрекъснатото иновативно развитие на технологиите и дизайна в производството. Японското качество върви с марката Rubycon. Поколения клиенти са възпитани с идеята, че кондензаторите от тази марка отговарят на всички изисквания и ще покрият очакванията и оправдаят доверието им. С въображение и креативност Rubycon винаги предлага на пазара най-доброто, съобразено с технологичните и социални промени в съвременното общество.

17

продукти

SAMSUNG

SAMSUNG

Основана през 1938г. SAMSUNG Group е южнокорейски мултинационален конгломерат със седалище в Samsung Town, Сеул и е най-голямата корпорация в Южна Корея. Малка чат от продуктите, които компанията предлага, са висококачествени кондензатори, акумулаторни батерии, зарядни устройства и камери за видеонаблюдение. Според основателя й, смисълът на думата Samsung  (三星) означава "три звезди", а "три" са думит - "голяма, многобройна и мощна". Конгломератът се състои от множество дъщерни и асоциирани предприятия, като повечето от тях се обединяват под шапката на търговската марка SAMSUNG. Компанията се занимава с производтсво и търговия в различни области, включително преработка на хранителни продукти, текстил, застраховки, ценни книжа, търговията на дребно,строителството и корабостроене.

 

SAMSUNG навлиза в електронната промишленост през 1969г., когато се регистрира Samsung Electronics Co. и днес има монтажни заводи и търговски мрежи в 80 страни и са заети около 370 000 души. От 90-те години е все по-глобализиращ дейността си с електроника, по-специално мобилни телефони и полупроводници, които са се превърнали в най-важния източник на доходи за компанията. 

 

Samsung е основен производител на електронни компоненти, като литиево-йонни батерии, полупроводници, чипове, флаш памет и твърди дискови устройства за клиенти като Apple, Sony, HTC и Nokia. Samsung е най-големият в света производител на LCD панели, най-големият производител на телевизори в света от 2006 г. насам и най-големият в света производител на мобилни телефони.Това е и най-големият в света производител на потребителска електроника като мобилни телефони и смартфони, също и основен доставчик на таблетни компютри.
 
Samsung е еталон за премиум качество, надеждност и сигурност.
 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага богато разнообразие от различни модели дистанционни управления за аудиоидео продуктите на световноизвестната марка SAMSUNG, както и богата гама кондензатори, акумулаторни батерии, зарядни устройства и камери за видеонаблюдение. Ние предлагаме складови наличности, гъвкави ценови условия и бързи доставки.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД 

 

140

продукти

SAMWHA

SAMWHA

SAMWHA CAPACITORS GROUP е една от най-големите фирми за електроника и дигиталната телекомуникация в корейската индустрия с история, датираща от 1956г. В продължение на повече от половин столетие, компанията произвежда широка гама от висококачествени пасивни компоненти като: кондензатори, ЕМИ филтри, варистори, феритни ядра, индуктивности, трансформатори и др. електронни елементи във фабрикитеси в Корея и клоновете си в осем страни по света, включително Европа и САЩ.

 

SAMWHA е иновативна компания, пионер в електронната промишленост в Южна Корея и постепенно в годините се разшири и наложи като еталон за качество в целия свят. Фирмата е сертифицирана по ISO9001:2008 - Система за качествен контрол, както и по ISO14001:2004 - Система за опазване на околната среда. Компонентите с марка SAMWHA са спечелили много добра репутация по отношение на качество, надеждност, както и на отлично съотношение цена /производителност.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага на своите клиенти разнообразие от продукти с марка SAMWHA. При нас можете да намерите складови наличности на различни видове алуминиеви електролитни кондензатори в THT и SMT версии с атрактивни цени и бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

13

продукти

SANCON

SANCON

Основана през 1995г., SANCON Electronics е една от водещите и най-големи фирми, производители на електролитни кондензатори в Китай, която има изцяло затворен цикъл на производство. 

 

Фирмата предлага не само алуминиеви електролитни кондензатори и фолиа, но също създава и оборудването, използвано при производството на тези продукти. Към момента разполага с над 450 квалифицирани работници и напълно автоматизирано оборудване, включително 93 производствени линии, разположени във фабрика от 25,000кв.м. Модерните технологии, оборудване и управление на производствения режим са придобити от Япония като допълнително фирмата прилага ISO 9001: 2008 насоки за управление на качеството. Освен това, фирмата сертифицирана по ISO 14001, ISO 11439:2013 и съгласно ISO 9002, система за управление, SANCON прилага система от 5-стъпки, за да се гарантира безпроблемното производство.

 

Благодарениена всичко това, SANCON притежва капацитет да произвежда 1 000 000 000 кондензатори годишно и символ на качество при електрлолитните кондензатори на пазари като САЩ, Австралия, Европа и Азия.

 

Продуктовият каталог на фирмата предлага над 50 серии качествени алуминиеви електролитни кондензатори (стандартни, с широк температурен обхват, миниатюрни, с високо напрежение, аксиални и др.) и подходящо електродно фолио. Тези изделия намират приложение в домакински електроуреди, компютри, автомобилната и IT индустрията, телекомуникационни уреди и потребителските електронни продукти.

 

Алуминиевите електролитни кондензатори SANCON се предлагат в различни размери, и разполагат с голяма продължителност, голям капацитет, ниско съпротивление, висока устойчивост към топлина и високо напрежение. Те са широко използвани в компютърни периферни устройства, захранвания, потребителски електронни продукти, автомобилни аудио продукти, светлини и автоматични продукти.

SANCON Electronics сътрудничи с повече от 150 клиенти в световен мащаб, включително Samsung, LG, Hyundai и Hisense.

 
 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД е официален представител на SANCON Electronics за България. Като директен вносител и търговец на едро, ВИКИВАТ предлага разнообразие от електролитни кондензатори с марка SANCON на склад, гъвкави условия при поръчки на едро и бързи доставки.
 
Заповядайте при нас!
 
С уважение,
Екипът на ВИКИВАТ ЕООД
 
 
 

 

 

143

продукти

SanDisk

SanDisk

SanDisk е глобална марка с над 8000 служителя, която от над 27 години, произвежда флаш памети, и устройства за съхранение на данни. Фирмата притежава над 5000 патента в сектора на външните памети, вградените в смартфони, таблети и лаптопи, памети. SanDisk произвежда SSD карти, четци, USB флаш памети, индустриални памети, Mp3 плеъри и др.

1

продукти

SANYO

SANYO

SANYO Electric group има дълга история започваща още през 1947г. в Осака, Япония. През годините са произвеждали най-разнообразни електроуреди, започвайки с генератор за велосипед, през хладилник, компресор, през първия цветен телевизор на SANYO през 1974г., наречен Zubacon, първите в света литиеви батерии, първите силиконови соларни батерии, калкулатори, дигитални камери, мобилни телефони, прахосмукачки, електронни полупроводникови елементи, чипове и много други, докато през 2011г се сливат с PANASONIC Corporation, Като полупроводниците се прехвърлят към ON Semiconductors.

172

продукти

SCHNEIDER ELECTRIC

SCHNEIDER ELECTRIC

SCHNEIDER ELECTRIC е европейска мултинационална корпорация, която е специализирана в дистрибуцията на електроенергия, управление на автоматизация и произвежда монтажни компоненти за управление на енергията. Тя е със седалище в Rueil-Malmaison, Франция и също се помещава в Световния търговски център в Гренобъл. С общ брой от повече от 150 000 души персонал, комапнията предлага висококачествени средства за автоматика, захранвания, уреди за контрол на движението, охранителни системи, мрежови системи, инсталационни и изолационни материали, стартери, трансформатори, електронни елементи, сигнализация и много други – всичко, от което има нужда както бизнесът, така и домакинствата.

 

Основана през далечната 1836 г.и със своята 170-годишна фирмена история, световноизвестната компания SCHNEIDER ELECTRIC преминава през различни етапи в своето развитие, за да се трансформира, през 21-ви век, в една от водещите световни фирми и запазени търговски марки в областите на възобновяемите енергийни източници, контрол на процесите, енергиен мониторинг, контрол и управление на осветлението и дистрибуцията на електричество. 

 

Фирма Викиват ЕООД е тъговец на едро и дребно и предлага богата селекция от каталога на SCHNEIDER Electric. При нас можете да намерите складови наличности и голям асортимент от крачни превключватели, моторни термично- токови защити, токови трансформатори, автоматични прекъсвачи, дефектнотокови защити, таймери, защитни ключалки, автоматични предпазители и още много други продукти с атрактивни цени и бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

89

продукти

SCHURTER

SCHURTER

SCHURTER е частна швейцарска компания, основана през 1933 година от Хайнрих Шуртер, а от 1990 г. насам е със основно седалище в Люцерн, Швейцария, както и главни офиси в Северна и Южна Америка, и Азия. Фирмата разполага с повече от 200 дистрибутори в над 60 държави, като по този начин е в състояние да гарантира напълно наличността на продуктовата гама, както и достъпа до техническа информация.

 

Днес, в SCHURTER работят над 1600 служители по целия свят, а благодарение на високата техническа експертиза, финансова независимост и извънредно иновации, фирмата е международен водещ иноватор и производител на широка гама предпазители, съединители, прекъсвачи, входни системи и продукти за електромагнитна съвместимост, както и водещ доставчик на сглобени печатни платки за производството на електроника. SCHURTER се стреми да поддържа високо ниво като водещ партньор за пасивни-електромеханични компоненти и основната им цел е да се осигурят безопасна и чиста енергия, както и да се направи връзката между човека и машината по-лесно и удобно. Цялата гама на SCHURTER са сертифицирани в съответствие със международните стандарти: UL, CSA, VDE (ENEC10), METI, CCC, KTL и гарантират на своите потребители лесна употреба, безупречно качество и безопасност.

 

Асортиментът на фирмата обхваща: предпазители, държачи за разтопяеми предохранители, варистори, прекъсвачи за електронно оборудване, IEC 6320 разклонителни устройства, превключватели, сензорни екрани и сензорни панели, капацитивни датчици, системи за контрол, еднофазни и трифазни линейни филтърни устройства, дросели, импулсни трансформатори, захранвания, измервателни сонди, индикатори и сигнални съединители.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от предпазители, захранващи мрежови конектори, токови изключватели, токови защити и захранващи кабели за сървъри от марката SCHURTER. При нас ще откриете складови наличности, конкурентни цени и бързи доставки.

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

13

продукти

SEGA

2

продукти

SEMTECH

SEMTECH

Semtech Corporation е водещ доставчик на висококачествени полупроводникови продукти за аналогови и смесени сигнали. Техните решения са използвани в някои от най-иновативните системи и продукти в най-бързо растящите пазари днес. Тези пазари са смартфони, LCD телевизори, преносими компютри, таблети, интелигентни мрежи, автомобилостроенето, автоматично отчитане метър, медицински, безжична инфраструктура, интернет на нещата, оптичен транспорт и центрове за данни.

http://www.semtech.com/

1

продукти

SFIM

SFIM

Sfim Electrical Yueqing China Co.,Ltd. е китайска компания, основана 1996г. с китайско-чуждестранен капитал. Фирмата е световноизвестна с продукцията си в областта на измервателните си уреди, системи и трансформатори. Продуктите на фирмата са стандартизирани и покриват международни стандарти за качество – TUV, CE, CB, UL, GB7676-98. Технологиите на производство са на най-високо ниво, в съответствие с изискванията за качество. Фирмата произвежда амперметри, волтметри, честотометри, измерватели на мощност, тахометри и много други панелни измервателни уреди. Всички продукти са изработвани в най-разнообразни размери и форми, в съответствие с нуждите на клиентите.

74

продукти

SHARP

SHARP

SHARP е един от водещите световни производители на LCD и фотоволтоични технологии, както и в производството на иновативни електротехнически компоненти в областта на оптоелектрониката, производството на външни и флаш памети, устройства с инфрачервени сензори и др. Спектърът на продуктовата гама на фирмата се допълва от аудио системи, копирни системи, мобилни телефони, соларни клетки, климатици, PDA модули, LED телевизори и др. Фирмата е създадена през 1968г. в Хамбург. И досега европейският клон на фирмата е един от най-проспериращите.

3

продукти

SIBA

SIBA

Немската фирма SIBA вече повече от 60 години е специализирана в производството на предпазители. Богатата й номенклатура включва повече от 4500 вида предпазители - от миниатюрните предпазители, необходими за предпазване на електронни компоненти до вложки за средни и високи напрежения в енергетиката. Предпазителите на фирма SIBA покриват изискванията на всички международни стандарти като IEC, EN, VDE, DIN и UL.

 

Изделията на SIBA са винаги необходими в основата на изграждане на всяко устройство, нуждаещо се от защита. Те предпазват ненатрапчиво персонала от злополуки и гарантират, че вашите машини са оптимално защитени и вашето предприятие и инсталации са надеждно подсигурени. С най-високо качество, патентованите разработки на фирмата и ежедневния щателен мониторинг на производствена продукция гарантират, че произвежданите от SIBA предпазители са винаги в готовност, когато имате нужда от тях. За продуктите на SIBA е важно да влязат в действие, преди да се появят големи щети за техниката. Погледнато в тази светлина, предпазителите са много важна инвестиция, затова SIBA обещава немско качеството и  прецизност. 

 

Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от немски предпазители с марка SIBA. При нас можете на намерите складови наличности и разнообразие от различни стопяеми керамични предпазители и други видове предпазители на достъпни цени с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

9

продукти

SIEMENS

SIEMENS

Създадена през 1847г. в Берлин, Германия от Werner von Siemens, днес SIEMENS е далеч от първоначалния си вид на строителна работилница. Сега, SIEMENS е една от най-големите глобални фирми, мултинационален конгломерат със седалища в Берлин и Мюнхен, занимаващ се със проектиране и производство на електроника, енергия, инфраструктура и медицински продукти. През всичките си години на съществуване, компанията е пионер и продължава да бъде в крак с най-новите технологии. 

За Siemens и неговите дъщерни дружества работят около 343 000 души по целия свят и има операции в 190 страни и приблизително 285 производствени и съоръжения за производство.Siemens - повече от 135 години на технологично съвършенство, новаторство, качество и надеждност

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага голямо разнообразие от висококачествени индуктивни датчици и крайни изключватели от серията на SIEMENS за средства за промишлена и битова автоматика. При нас можете още да намерите моторни защити, диоди варикап, електромагнитни универсални релета, адаптери, оптични влакна с 2 накрайника, релета за време, автоматични предпазители, електролитни кондензатори, реле бобини и много други изделия с атрактивни цени и бързи доставки.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

45

продукти

SIH Brackets

SIH Brackets

   Основана през 1976 г., SIH Brackets Ltd. е производител и дистрибутор на висококачествени утилитарни предмети на достъпни цени. Фирмата е частна собственост. SIH произвежда широка гама от стенни и таванни стойки за CRT и плоскоеранни телевизори, техника за домашно кино, проектори както и аудио и видео аксесоари.

   SIH е в бизнеса със стойки в продължение на повече от 15 години и има доказана успешна успешна история на пазара на дребно. SIH Brackets Ltd. е отдавна установена израелска компания с висококвалифициран персонал. В момента продават в над 3500 магазина по света и се стремят да са запознати с последните нужди на пазара и тенденциите . Ние предлагаме всички услуги, всички нужди на търговците на дребно , включително EDI , професионално обслужване на клиентите , и един склад с рекордно представяне на 100% от време.

   Ексклузивните SIH продукти са проектирани с акцент върху лесното сглобяване и монтаж. Инструкциите за монтаж са представени стъпка по стъпка, под формата на прости илюстрации. Всеки комплект включва монтажни аксесоари. Ние предлагаме всички наши продукти в атрактивна опаковка подарък за пълноцветен.

http://www.sih.co.il/default.asp?lang=EN

25

продукти

SIRIUS-PCB

SIRIUS-PCB

SIRIUS-PCB Ltd. е частна българска фирма, производител на печатни платки, китове за сглобяване, рекламни релефни надписи и табели върху метал и неметал. Специализирана в производството на прототипи и малки серии печатни платки за изключително кратки срокове, фирмата гарантира висока точност и отлично качество на своите изделия. От китовете за сглобяване предлагат широка гама от CNC контролери и драйвери, Програматори, Захранващи блокове, Регулатори, Цифрови, Светлинни ефекти, Защита, Експериментални печатни платки.

229

продукти

SkyRC TECHNOLOGY

SkyRC TECHNOLOGY

Компанията SkyRC Technology е създадена през 2008г. в Шенджен, Китай. Фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001- Система за управление на качетвото и всички продукти на марката отговарят на международните стандарти за качество като предоставят безопасност и надеждност.

 

Производственита гама на SkyRC Technology включва: зарядни устройства за литиево-йонни батерии, никел-магнезиеви и никел-кадмиеви батерии (AC-DC зарядни) с мощностти от 5 до 1000W; напреженови инвертори с различна мощност; устройства за контрол на скоростта на коли, хеликоптери, моторници, самолети ; безчеткови мотори, измервателни устройства като: ватметри, GPS скоростомери, мултиметри, pitch gaude за хеликоптери, тахометри за хеликоптери, безконтактни инфрачервени термометри, системи за подгряване на гуми за състезателни коли, както и много аксесоари.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага различни продукти с марка SkyRC Technology. При нас можете да открите зарядни устройства, измервателни устройства, мулметри и много други на достъпни цени с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

1

продукти

SNOWSEA

SNOWSEA

Основана през 1980г. китайската фирма Snowsea Sound Company е производител, който основно работи на пазара за професионално озвучаване, музикални инструменти и друго електронно оборудване. Голямото разнообразие от серии продукти обхваща възможно най-широк спектър от бизнес партньори и клиенти. В момента компанията е първокласен производител, произвеждащ всякакви видове звукови и озвучителни продукти. Продуктите на фирмата са качествени и трайни високоговорители, стойки за микрофони, музикални инструменти, тонколони и аксесоари за тонколони.

76

продукти

SOK

SOK

Основана през 1994 година, SOK e професионален производител на висококачествени кондензатори (полипропиленови, работни, пускови, за климатици, за осветление, перални, мотори и др.) с дългогодишни традиции в областта. Благодарение на модерната производствена линия и внедряване на най-доброто качество суровини, SOK съумява да контролира сравнително ниски разходите, като произвежда част от материалите самостоятелно и предоставят кондензатори с най-високо качество, характеристики и конкуренти цени. 

Фирмата разполага с над 100 квалифицирани работници, собствена производствена база, сертифицирано по ISO 9001-2000 и всички кондензатори покриват следните стандарти: UL/ САЩ, TUV/ Германия, Dotts CE, CCC, SGS и CQC.

 
Фирма ВИКИВАТ ЕООД е официален представител и директен вносител на пускови, работни и други кондензатори с марка SOK. Продуктовият каталог на фирма SOK е разнообразен и включва: полипропиленови кондензатори, кондензатори за климатици, осветление, перални и мотори, които можете да намерите само при нас. Като търговец на едро, ние предлагаме гъвкави ценови условия при поръчки на едро, складови наличности и бърза доставка!
 
Желаем ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на ВИКИВАТ ЕООД

16

продукти

SONO

SONO

Основана през 1993г. като ЕТ „Соно" и регистрирана през 2004г. като "СОНО" ЕООД, фирмата представлява едно съвременно микропредприятие с гъвкава структура и висококвалифициран персонал. SONO е водещ производител на пик предпазители и устройства за защита от свръхнапрежителни импулсикоито да защитят вашите електроуреди от нежелани повреди и да Ви гарантират спокойствие и безопасност у дома и на работното Ви място.
 
В продължение на години основен предмет на дейност на ЕТ "Соно" е била поддръжката и ремонтът на електронна
техника за банки, офиси и домакинството. В резултат на
натрупания опит се установява, че основна причина за повреждане на съвременната електронна техника са
свръхнапрежителни импулси (пикове), възникващи по захранващите и
телекомуникационни кабелни мрежи. Поради това от 1998г. фирма SONO разработва и внедрява в производство
устройства за защита, известни по света като "surge protectors"
("сърдж протектърс" - т.н.пик предпазители). 
 

Чрез продуктите си, екипът на SONO се надява да даде на своите клиенти част от спокойствието, необходимо им за нормална работа и живот.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага голямо разнообразие от продуктовата гама на SONO.

При нас можете да намерите складови наличности на

протектори за розетки, защити/ пик предпазители WPN-LAN, защити за TV и VCR,

защити за охранителни камери, защити при токови удари, разклонители и още много продукти на достъпни цени с

бърза доставка, директно до дома или офиса ви.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

12

продукти

SONY

SONY

SONY Corporation, или просто SONY, е световноизвестна японска корпорация, мултинационален конгломерат със седалище в Конан Минато, Токио, Япония, занимаваща се с прокетиране, производство и продажба на електроника (като AV/ IT продукти и компоненти), финансови услуги (като застрахователни и банкови), игрови конзоли (като например PlayStation), телекомуникационни продукти, аудио-видео продукти, хладилници, компютри и много др. Компанията е основана през 1946г. и е един от водещите производители на електронни продукти за пазарите на потребителски и професионални стоки. Неговите основатели Акио Морита и Масару Ибука са взаимствали името SONY от латинската дума за звук "sonus", а също и от английската жаргон дума "sonny", тъй като те самите смятат себе си за "Сони момчета", една чуждица в японския език, която в началото 1950г. е използвана за интелигентни и представителни млади мъже.

 

Исторически, SONY винаги е била забележителна относно създаване на собствени стандарти и технологии, вместо да използва тези на други производители. Sony (самостоятелно или с партньори) е въвела няколко от най-популярните формати за запис, включително на дискета, компакт диск и BLU-RAY диск. Sony Corporation е компанията за електроника и дружеството- майка на Sony Group. Тя основно провежда стратегическо бизнес планиране и прочване, научно-изследователска и развойна дейност (R&D), планиране, проектиране и пускане на пазара на продукти. Неговите дъщерни дружества, като например Sony EMCS Corporation (6 централи в Япония), Sony Semiconductor Corporation (7 фабрики в Япония) и неговите дъщерни дружества извън Япония (Бразилия, Китай, Великобритания (Уелс), Индия, Малайзия, Сингапур, Южна Корея , Тайланд, Ирландия и САЩ) са отговорни за производството, както и инженерингова дейност.Sony е сред световните лидери в Top 20 по продажби на полупроводници и четвъртият най-голям производител на телевизори в в света, след като Samsung Electronics, LG Electronics и TCL. За 2014г., Sony се класира 105-та в списъка на Fortune Global 500. 

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага широко разнообразие от продуктите на SONY. При нас можете да намерите DVD-R дискове, дигитални инфрачервени видео камери, плоски литиеви батерии, предни панели за автокасетофони и много други продукти с атрактивни цени и с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

18

продукти

ST MICROELECTRONICS

ST MICROELECTRONICS

Основана през 1987г. от сливането на две отдавна установени компании за полупроводници, SGS Microelettronica - Италия и Thomson Semiconducteurs - Франция, ST MICROELECTRONICS, известна също и като ST, е специализирана в разработката и производството на електроника и полупроводници. Със седалище в Женева, Швейцария, това е и най-големият производител в Европа на полупроводникови чипове и е сред световните лидери в много сектори, включително при производството на полупроводници с индустриално приложение, микроелектромеханични системи, декодери, смарт чипове, автомобилни интегрални схеми, компютърни периферни устройства, чипове за безжични и мобилни устройства. Фирмата има регистрирани клонове в Холандия, САЩ, Токио, Сингапур, Шанхай.

 

В компанията работят около 43 000 служители, а производствените мощности включват: 11 основни производствени фабрики, напреднали научно-изследователски центрове в 10 държави, както и офиси за продажби и дистрибуция по целия свят. От  самото си създаването си, ST поддържа непоколебима ангажираност към научно-изследователската работа. Почти една пета от нейните служители работят в R&D или в направление дизайн на продукти, а годишно около 21% от приходите си влага именно в R&D, заради което е и сред най-иновативните и уважавани компании в бранша, притежавайки почти 15 000 патента и безкомпромисно качество.

 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно, както и директен вносител на богата гама пасивни елементи. При нас нас можете да намерите богата гама от продуктите на ST MICROELECTRONICS като транзистори и ултра бързи транзистори, интегрални схеми, симистори и много други на ниски цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

119

продукти

STECA

STECA

STECA е немска фирма-производител на захранващи устройства и системи за акумулатори и батерии. От създаването си през 1976г., фирмата  се развива стабилно и понастоящем е световна марка и лидер в бранша, гарантираща качество, сигурност и надеждност на своите клиенти.

STECA обръща значително внимание и на влиянието на техните продукти върху околната среда в процеса на производство и дистрибуция и е предприела всички мерки, за да намали тези вреди до минимум. Компанията е сертифицирана по EN ISO 13485:2003, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, TS 16949 и притежава всички сертификати за качество като CE, VDA 6.3, TUV и др. Оптимизираната координация между производство и тестване на продуктите, които фирмата предлага са причина за спестяване на производствено време и минимум дефекти на готовата продукция. Марката STECA е гаранция за немско качество и прецизност.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от продуктовия каталог на STECA. При нас можете да намерите складови наличности и богата гама на контролери за соларни панели на достъпни цени с бързи доставки.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

43

продукти

STRONG

STRONG

Създадена преди повече от 100 години, компанията STRONG е специализирана в производството на пълна гама от цифрово, ефирно, сателитно, кабелно и IPTV оборудване и аксесори.
В Европа, марката навлиза през 1989 г. с търговски офис във Великобритания и за сравнително кратът период от време успява да се превърне в един от водещите доставчици и дистрибутори на приемници и оборудване за телевизия, благодарение на своя богат опит и ноу-хау. Фирмата поставя силен акцент върху дизайна и качеството като работи с висококвалифициран R&D екип, локализиран в Европа. Днес, фирмата разполага с 9 действащи дъщерни предприятия и 6 регионални офиса за продажби, които покриват пазара в 55 страни из целия свят. 
 
STRONG се фокусират върху специфичните нужди на клиента и като производител и световен дистрибутор на цифрови устройства и свързаните с тях периферни устройства, STRONG признава, че неговите дейности, продукти и услуги могат да окажат въздействие върху околната среда. За да се намали това, те са посветени на спестяване на енергия, свързана с производството на технит продукти и прилагат на програми за всички наши ключови отпадъци за рециклиране.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и дистрибутира широка гама от продуктовия каталог на Strong. При нас можете да намерите ефирна DVB-T/T2 външна антена SRT ANT45, с усилвател, ефирна DVB-T/T2 стайна антена SRT ANT30, с усилвател, ефирни HD приемници, дистанционни управления за декодер и много други аксесоари на достъпни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

21

продукти

STS ELECTRONICS

STS ELECTRONICS

Основана през 1990г, СТС Електроникс е най-голямата българска фирма, произвеждаща датчици и електронни устройства за автоматизация на производството. Въпреки богата гама от продукти и услуги, предлагани от СТС Електроникс, фирмата остава силно фокусирана върху разработката и производство на датчици - капацитивни, индуктивни, оптични и други, сензори, таймери и различни аксесоари за автоматизация на процесите на производство. От самото си създаване, компанията се стреми да въвежда съвременни материали и технологии в производствения си процес, предлагайки на своите клиенти иновативни продукти с конкурентни цени и високо качество.

С повече от 20 години опит, компанията печели репутация за надежден партньор, отлично качество и иновации.  От 2002г. във фирмата е внедрена система за управление на качеството EN ISO 9001:2008, а всички изделия с марка СТС притежават редица сертификати като: CE, TUV и други. СТС Електроникс разполагат с представителства в Евопа, Азия и Северна Америка, където продуктовата им гама се разпространява успешно и печели одобрението на чуждестранни клиенти и производства. 

В дружеството работят основно висококвалифирани кадри, 90% от които са с инжерно образование, които непрестанно се стремят да обогатяват разнообразието от конструктивни предложение и услуги с марка СТС.

Фирма ВИКИВАТ ЕООД предлага широка гама от продуктовия каталог на СТС Електроникс като: капацитивни, ултразвукови, оптични, магнитни и индутивни датчици; ниворегулатори, таймери, сензори и много други. Като търцовец на едро, фирма ВИКИВАТ предлага складови наличности, атрактивни цени и бързи доставки.

 

Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

 

139

продукти

SUNMOL

SUNMOL

SUNMOL е фирма, нареждаща се на челните места сред производителите на батерии. Тя произвежда богато разнообразие от литиево-йонни (Li-ion), никел-металхидридни (NiMH) и никел-кадмиеви (NiCD) батерии за широка гама битови електрически уреди.

7

продукти

SUNON

SUNON

Основана през 1980 г. и с бизнес философията: "Марка, Иновации, Стойност", SUNON постепенно се превръна в световен лидер в производството на прецизни двигатели, малки вентилатори, индустриални вентилатори и термични модули. Множеството патентовани продукти (над 1586 патента) като MAGLEV, първият продукт, използващ магнитна левитация в света, както и най-тънките и най-малките вентилатори в света, различни топлинно разсейващи модули за LED панели изградиха сериозен респект и пазар на марката. Днес SUNON е водещ производител на интелигентни минимотори, електроника за автомобили, оптична електроника, мрежова комуникация, мобилни AV системи с лоялни клиенти в световен мащаб.
 
SUNON притежава собствен R&D център, който се състои от повече от 400 професионални инженери и всяка година компанията изготвя бюджет за разработки и изследвания, надвишаващ 10~12% от годишния им оборот. През 2004 г. Technology Review класира SUNON като 48-ма в света и 4-та в Тайван компания от гледна точка на технологична сила. През 2009г. и 2010г. в списъка на Business Weekly, компанията е класирана на първо място в света по производство на DC/AC вентилатори.
 
Фирма Викиват ЕООД е директен вносител и търговец на едро на богата гама вентилатори с марка SUNON. При нас можете на намерите разнообразие от размери и модели на аксиални вентилатори за електронна апаратура и различни видове индустриални вентилатори на конкурентни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД 

30

продукти

SUPERTRONIC

SUPERTRONIC

Основана през 1971г., SUPERTRONIC е утвърдена испанска фирма, специализирана в производството, разработката и продажбата на пластмасови корпуси, изработени от ABS, които са широко използвани в електронната и електрическата индустрии. С повече от 40 години опит и традиции в производството на пластмасови кутии, SUPERTRONIC е международен еталон, предлагайки технически продукти с иновативен дизайн, премиум качество и ергономичност на конкурентни цени. В каталога на марката основно място заемат кутии за дистанционни управления, корпуси за захранвания, кутии за аларми и сензори, кутии за екрани и пултове, както и различни аксесоари за окомплектоване и монтаж на корпусите като: пластмасови клипсове, винтове, стойки, подложки и др. Продуктите на SUPERTRONIC се използват в широк спектър от индустрии, сред които технологии и електроника; комуникация и компютри, медицина; строителство и автоматизация на дома; логистика и транспорт.

 

Всяка година инженерите на компанията проучват пазара и вземат решение за подобрения и иновации, за да отговорят на нуждите на своите клиенти. Тези изделия са разработени и произведени с най-новите технологии и проектирани в съответствие с най-новите тенденции. Една от основните цели е да се предоставят висококачествени продукти, които отговарят на европейските регламенти и именно затова SUPERTRONIC са новаторски проектирани при отчитане на ергономията. Тази комбинация води до продукти, които са удобни и лесни за употреба. Фирмата е синхронизирана в съответствие с процедурите, установени от ISO: 9001 сертификат за качество и притежава RoHS сертификат, за да се гарантира качеството и надеждността на нейните продукти.

 
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама пластмасови и метални кутии и корпуси. При нас можете да намерите изделия с марка SUPERTRONIC, както и такива от други производители на конкурентни цени и с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

2

продукти

SVETLINA

SVETLINA

"Светлина" АД e българска фирма за осветителни тела, осъществяваща търговия с източници на светлина като: лампи с нажежаема спирала, луминесцентни лампи, живачни и натриеви лампи с високо налягане, автомобилни лампи, халогенни лампи и др. Фирмата има множество партньори в страната и чужбина. Марката "Светлина" е добре позната на външните и вътрешния пазари вследствие на доброто съотношение между качество и цена.

2

продукти

TAILEI ELECTRIC

2

продукти

TASKER

TASKER

TASKER е една от от водещите компании в Европа, с повече от 30 години опит, специалист в областта на производството и разпространението на висококачествени кабели за електронни сектор и сферата на професионалната музика. Благодарение на постоянните инвестиции във високи технологии и машини, TASKER произвежда повече от 1000 различни видове кабели за различни приложения.

1

продукти

TE CONNECTIVITY

TE CONNECTIVITY

TE Connectivity е технологичен лидер, който проектира, произвежда и доставя продукти, системи и решения в над 150 държави по света. В ТЕ Connectivity работят над 80 000 служители, от които 7500 са инженери, а компанията притежава над 18 000 собствени патента и 21 филиала в целия свят. Фирмата е класирана в топ 100 по иновативност според Reuters и продуктите им са еталон за качество, надеждност и модерен дизайн.

 

Каталогът на компанията е много разнообразен и включва електронни съединители и компоненти, електронни табла за автомобили, бързодействащи автопредпазители, полимерни електростатични захранвания, сензори и базжични комуникационни устройства, конектори, кабели за пренос на данни с накрайници, пасивни електронни елементи като: резистори, дросели, кондензатори, трансформатори, релета, контактори и превключватели. TE Connectivity предлагат още и охлаждащи радиатори, EMI/RFI филтри, антени, стандартни, специални и аероспейс антени, медицински устройства, хардуеър и софтуеър,фиброоптика, аксесоари за кабелна идентификация, термосвиваем шлаух и много други. 

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама от продуктите на TE Connectivity. При нас можете да намерите богата селекция от автопредпазители, електронни съединители, сензори, конектори, резистори, дросели, кондензатори, трансформатори, релета, контактори и превключватели на тази марка и на много други водещи производители. Ние предлагаме складови наличности, достъпни цени и бързи доставки директно до дома ви.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викива ЕООД

18

продукти

TECXUS

TECXUS

Основана през 2002г., TECXUS е световно известна компания, производител на акумулаторни и алкални батерии, както и на зарядни устройства за акумулаторни батерии. TECXUS беше една от първите марки, които предложиха на своите клиенти литиеви батерии с висока производителност. В портфолиото на марката можете да намерите всички стандартни батерии, алкални, литиеви, NiMH и много други, а почти всички стандартни TECXUS батерии и акумулаторни батерии предлагат най-високите мощности ( mAh) на разположение на пазара.

 

Продуктите им са произведени в Германия и отговарят на най-високите изисквания за качество и надеждност. Като капацитет и качество те са напълно сравними с батерии от всички реномирани производители, но спрямо цената, те са много по-евтина алтернатива.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от батерии в марка TECXUS и такива от други водещи производители на пазара. При нас можете да намерите складови наличности на алкални и акумулаторни батерии на достъпни цени с бърза доставка.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

9

продукти

TELEMECANIQUE

TELEMECANIQUE

TELEMECANIQUE е водеща френска фирма, специализирана в управлението на автоматизацията. Те разработват D контакторите, които стават световен еталон. Компанията предлаа качествени термични релета и релета за време, контактори, оптични датчици и др. В днешни дни, като част от групата Schneider продължава разработките си с изобретяването на сериите фотоелектрически клетки Osiris и интегрирането на уеб технологиите с предлагането на първите електронно вградени уеб сървъри за нейните роботи. През 2009 продуктите, услугите и решенията на Telemecanique преминаха към марката Schneider Electric, като нейна оферта за автоматизация и управление.

52

продукти

TELPOD

TELPOD

TELPOD S.A. е полски производител на електронни елементи (потенциометри, резистори) и части, намиращи широко приложение в електронни устройства. Използват се както в обикновено оборудване, телекомуникации, автомобилната индустрия, медицински уреди, така и в измервателни уреди и системи и военно оборудване. Техническият и производствен потенциал на фирмата, комбинирани с много години натрупан опит, дават добра позиция на продуктите й на световните пазари. Краткосрочното изпълнение на поръчките на всеки клиент са друго предимство на компанията. Фирмата е сертифицирана по всички световни стандарти за качество и надеждност.

6

продукти

TEMFLEX

TEMFLEX

Temflex™е марка за изолационни материали, позната на пазара. „ВИКИВАТ“ Ви предлага голямо разнообразие от електроизолационни ленти на марката с различни размери и цветове. Използват се за електрическа изолация за направа на муфи на всички видове проводници и кабели, предназначени за изолации при напрежение до 600V, както и за защитна обвивка на проводници и кабели. На закрито и открито.

3

продукти

TESA

TESA

TESA е един от водещите производители на самозалепващи продукти и системни решения за промишлеността и бита при опаковане, монтаж, обновяване и ремонт в световен мащаб. С над 100 години традиции в производството на изолационни ленти и иновативни продуктови решения като защита от насекоми, прах и въздушни течения, днес TESA е доставчик на над 6500 поцесно-оптимизирани, дизайнерски ориентирани самозалепващи се продукти за различни индустрии като: електротехниката и електрониката, автомобилостроенето, печата на хартия, фармацевтиката, решения за защита от фалшифициране слънчевата и вятърната енергия и около 300 продукти за офиса, дома и градината. 

 

Със седалище в Хамбург, Германия, 4 регионални централи, 54 филиала из целия свят, над 4100 служители, от които 2100 служители, позиционирани в Германия, TESA притежава отлична репутация и немска прецизност на работа. Компанията има над 200 служители в лабораториите си в Германия, САЩ, Япония, Сингапур и Китай, където непрестанно се разработват нови самозалепващи се компоненти и технологични платформи, а годишно се патентоват около 70 различни патента, които осигуряват стабилен растеж и конкурентоспособност на фирмата в дългосрочен план 

 

Фирма Викиват предлага различни самозалепващи се продукти с марка TESA. При нас можете да намерите хартиено тиксо, алуминиева изолационна лента с акрилно поктирие, електроизолационни ленти, PVC изолационни ленти и много други помощни материали на достъпни цени с бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

22

продукти

TESLA

34

продукти

TEXAS INSTRUMENTS

TEXAS INSTRUMENTS

Основана през 1951г, Texas Instruments или TI е американска компания за електроника, която проектира и произвежда иновативните продукти, използвани от редица фирми за електроника, като им помага за развитието на нови технологии, с които да направят света по-умен, по-безопасен, по-зелен, по-здрав и по-забавен. С централен офис, разположен в Далас, Тексас, САЩ, TI е третият по големина производител на полупроводници в света след Intel и Samsung, вторият по големина доставчик на чипове за мобилни телефони след Qualcomm и най-големият производител на цифрови сигнални процесори (DSP) и аналогови полупроводници, а също така и на широк спектър от други полупроводникови изделия, включително калкулатори, микроконтролери и многоядрени процесори. Texas Instruments е в топ 20 на компании, произвеждащи полупроводници в света.

 

С повече от 30 000 служители и с присъствие в повече от 35 страни по целия свят, TI осигуряват полупроводникови технологии, допринасящи за по-голяма енергийна ефективност и добавя повече стойност във всичко, което прави. Огромното разнообразие от иновативни аналогови чипове, което Texas Instruments предлага на пазара, позволява на повече от 90 000 клиенти да се справят с предизвикателствата на дизайна, по начин, който им позволява да създават и предлагат висококачествени електронни продукти на своите клиенти. Texas Instruments създава иновативни интегрални схеми за индустрията, енергетиката, медицината, обществената безопасност, създават потребителски продукти, които повишават качеството на живот. TI създава и преобразуватели на данни, които повишават точността на индустриалните тестови системи, усилватели, които подобряват качеството на картината и звука в камерите за наблюдение, интерфейс позволяващ свалянето с висока скорост на файлове с HD качество на картината. Микроконтролерите на TI, цифровите сигнални процесори, разходно-оптимизирани, вградени дигитални системи намират приложения в автоматизацията на телекомуникациите, възобновяемата енергия и контрол.

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от полупроводници от Texas Instruments, както и от други водещи производители. При нас можете да намерите складови наличности, гъвкави ценови условия и бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

33

продукти

THUNDER

THUNDER

THUNDER е водеща българска фирма и търговска марка за озвучаване и авто-озвучаване, която предлага пълна гама автомобилни говорители, субууфъри, баскаси, усилватели и аксесоари. Нека звукът бъде с Вас!

 

Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага огромно разнообразие от озвучителни тела и системи, както за дома, така и за колата с марка THUNDER. При нас можете да намерите складови наличнсоти на видео сендери, домашни усилватели, автомобилно стъпало, баскаси, крайно автосъпало, ресихвери за домашно кино и караоке, домашни съраунд системи, домашен субууфер, метални стойки за LCD/ LED/ Plasma за телевизори, държачи за автопредпазители, автомобилни тонколони, висококачествени автоговорители, адаптери и много други на достъпни цени и с бързи доставки.

 

Желаем Ви приятно пазаруване и слушане на музика!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

18

продукти

TIBOX

TIBOX

Създадена през 2006г в Китай и с персонал от около 300 души, TIBOX интегрира разработката, производството, инженеринговата дейност и търговията в едно симбиотично цяло. Основната номенклатура на марката включва електрически устройства, ел. табла, аксесоари за ел. инсталации, стойки и конзоли за електрически табла, пълен набор разклонителни кутии, включително прахоустойчиви и водоустойчиви и много др. 

 

Фирмата непрестанно усъвършенства производстениите си възможности и към момента разполага със най-новите, специализирани германски машини за лазерно рязане на детайли, мултифункционални фрези с ЦПУ и др. Продуктите на TIBOX се продават успешно в Югоизточна Азия, Европа, Америка и други страни и региони по света. Сертифицирана по IS0002-Система за управление на качеството и притежаваща сертификати ROHS, TUV, UL, NEMA -4X, CE и др., TIBOX предлага на своите клиенти безкомпромисно качество и модерен дизайн.

 

Фирма Викиват ЕООД е директен вносител и оторизиран дистрибутор на богата гама от продуктите на TIBOX. Като търговец на едро, ние предлагаме складови наличности и гъвкави цени на ел. табла и кутии, стойки и конзоли за ел. табла, различни аксесоари за ел. инсталации и много други с бърза доставка.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

4

продукти

TKD KABEL

TKD KABEL

TKD е един от най-големите и най-известни доставчици на кабели и кабелни аксесоари, с продажби в световен мащаб. Германската фирма предлага на многобройните си клиенти асортимент от над 30 000 артикули, осигурявайки разнообразие от приложения за различни сектори на индустрията. В рамките на групата TKD, фирмата е в състояние да разработи ноу-хау чрез 1400 специалисти. Екипът на TKD Кabel по продажбите се състои от високо мотивирани, квалифицирани и компетентни служители, с дългогодишен опит в областта на кабелния бизнес. 
 
В Германияма TKD притежва два обекта, разположени в Iserlohn и Pliezhausen, които имат за цел да предложат на техните клиенти бърза и надеждна подкрепа, технически съвети или други услуги, с които да гарантират спокойствието на своите дистрибутори и крайни клиенти. Напълно автоматизираната логистична база в Nettetal предлага постоянна наличност на продуктите и кратки срокове на доставка. В допълнение, TDK отговарят на нуждите на международни клиенти като присъстват в целия свят с дъщерни дружества или търговски партньори.
 

 

Фирма Викиват ЕООД предлага разнообразие от кабели с марка TKD Kabel. При нас можете на намерите складови наличности на сигнални гъвкави кабели, LIYCY екранирани кабели и различни други кабели на достъони цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

31

продукти

TODI

TODI

Основана през 1996г. в гр.Смолян, фирма ТОДИ ООД е специализирна в производството на пълна гама електромеханични изделия: контакти, съединители, щепсели, разклонители и контакти. Освен, че са известни на пазара за електрически материали, продуктите на ТОДИ са и предпочитани от потребителите, поради високото си качество, уникален дизайн и най-важното: надежни. Разработката и внедряването на нови изделия се осъществява от високо квалифицирани специалисти, с богат опит в конструирането. Всички изделия се изпитват и тестват в оторизирани лаборатории, за да бъде сигурно, че покриват необходимите международни и местни изисквания за качество и притежават сертификати за качество и декларация за съответствие. Добрата и гъвкавата организация, както и наличието на завършеност на цикъла на производството във фирмата позволява ТОДИ да изпълняват поръчки с гарантирано качество при конкурентни цени.
 
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно на разнообразие от електрически материали и предлага широка гама от продукти с марка ТОДИ. При нас можете да намерите складови наличности на разклoнители за контакти, бакелитови разклнонителни тела, електрически контакти за вграждане ШУКО, триполюсни щепсели тип ШУКО, електрически контакти за външен монтаж, занхранващи кабели с атрактивни цени и бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

61

продукти

TOPEX

TOPEX

TOPEX е известна полска марка, част от компанията Grupa TOPEX, която предлага широка гама от ръчни и електрически инструменти, както и аксесоари за дома и градината на достъпни цени. С повече от 20 години традиции в разработката и производството на иструменти, днес Grupa TOPEX е лидер в бранша в Централна и Източна Европа. Компанията притежава и развива 7 собствени бранда,предлага над 5000 продукта в над 40 държави по целия свят, а всяка 1 секунда инструмент от Grupa Topex е успешно продаден в глобален мащаб.
 
TOPEX е една от най-разпознаваемите марки за инструменти в Полша и дава възможност на направи си сам (DIY) ентусиасти и специалисти, за ефективно решаване на ежедневните проблеми и за реализиране на интересни идеи. Брандът предлага богата селекция от стандартни и иновативни продукти с високо качество, ергономичност и висока степен на удобство.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага богато разнообразие от ръчни инструменти с марка TOPEX. При нас можете да намерите затварящи и отварящи зегер клещи, комплект гедоре инструменти, комплекти с ключоче тип лула, шлосерски център, звездогаечни ключове, електрически поялници, универсален детектор на напрежение, комплект сменяеми накрайници за отвертки, тресчотки и много други на достъпни цени с бърза доставка.
 
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

28

продукти

TOSHIBA

TOSHIBA

Пионер в развитието на електрониката в световен мащаб, TOSHIBA е утвърдено име в цял свят.
 Фирмата води началото си от 1873г. С годините японската марка става символ на качество и надеждност. Известна по цял свят със своите електронни продукти – батерии, осветителни тела, телевизори, видео, аудио системи, медицинско оборудване, продукти за съхранение на информация, промишлени роботи и др. – TOSHIBA е водеща в света на иновациите.

10

продукти

TP-LINK

TP-LINK

Основана през 1996г., компанията TP-LINK Technologies, оперираща с търговската марка TP-LINK, е един от водещите глобални производители на компютърни мрежови устройства. TP-LINK е лидер в световните доставки на безжични LAN продукти, а в гамата им влизат още жични, безжични, ADSL, 3G, 4G рутери; суичове, принт сървъри, web и IP камери, и много други устройства.

 

TP-LINK започва първата си международна експанзия през 2005 г., а през 2007 г. компанията се мести в новата си 100 000кв.м. база в Hi-Tech индустриалният парк в гр. Шенжен, Китай. TP-LINK - Америка е създадена през 2008 г. и след навлизането на марката на международните пазар , продуктите им се продават успешно в над 120 държави. През първото тримесечие на 2013 г., TP-Link притежава 42.2% от световния пазарен дял на WLAN оборудване. Компанията е сертифицирана по ISO9001: 2000 - Международната система за качество, а производствените им мощности са оборудвани със екологично оборудване без олово (ROHS) и в съответствие с международните стандарти за опазване на околната среда. Всички продукти на TP-LINK притежават сертификати за качество и гарантирант надеждност и безопасност.
 
Фирма Викиват ЕООД е търговец на едро и дребно и предлага широка гама от каталога на TP-LINK. При нас можете да намерите складови наличности и гъвкави ценови условия на мрежови комутатори, различни безжични рутери, интернет адаптери за електрическата мрежа, USD адаптер за усилване на безжичен интернет сигнал, мрежови карти, WI-FI адаптери за усилване на безжичен сигнал и други аксесоари.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

20

продукти

TRIFA

TRIFA

TRIFA е немска фирма за автомобилно осветление, основана през 1929 година, която се налoжи на европейския и световен пазар с безупречното си качеството и конкурентноспособността на своите продукти. Целта на компанията е да отговоря на различните нужди на своите клиенти в автомобилната промишленост, спазвайки всички законово изисквани стандарти и предлагайки единствено висококачествени изделия с гаранция за безопасност и надеждност.

В подкрепа на тази цел, TRIFA е сертифицирана по ISO 9001: 2000 - Система за качествен контрол, разполага със собствена лаборатория за фотометрично изпитване и измерване, за да бъде сигурна, че всички параметри на стандарта ECE и други съответни стандарти могат да бъдат измерени и контролирани на място, преди да бъдат пуснати на пазара.

TRIFA е гаранция за немска прецизност и висок стандарт.

 

Фирма Викиват ЕООД е оторизиран дистрибутор на богата гама от продуктите с марка TRIFA. При нас можете да намерите огромно разнообразие и складови наличности на автомобилни лампи с нажежаема жичка, халогенни автокрушки, автомобилни крушки за табла и други продукти с атрактивни цени и бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

65

продукти

TUNGSRAM

TUNGSRAM

TUNGSRAM е патентована марка за битови и авто осветителни тела на световноизвестната компания GENERAL ELECTRIC. Тя предлага решения за осветлението за дома и индустрията, автомобилни лампи и крушки, кварцови лампи и др. TUNGSRAM е синоним на качество и сигурност.

34

продукти

TVM ACOUSTICS

TVM ACOUSTICS

Фирма TVM Acoustics е чешка фирма, основана през 1993 г., която е специализирана в производството на дизайнерски говорители и части за озвучителни системи, които са строго специфични и с изключително качество. Дизайнът и изпълнението са авторски и абсолютно индивидуални. Фирмата е сред водещите износители на озвучителни тела и части за тях в Европейския съюз, с дългогодишна репутация и утвърдени позиции на международните пазари.

 

TVM Acoustics предлага широк спектър от специфични говорители и системи за професионално и любителско озвучаване, високомощни озвучителни тела за киносалони, театрални помещения и оперни зали. Също така разполагат с качествена серия автомобилни говорители с модерен дизайн и конкурентни цени.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е търговец на едро и дребно на широка гама домашно, професионално и автомобилно озвучаване. Ние предлагаме редки колекционерски издания на висококачествени дизайнерски говорители на TVM Acoustics, предназначени за специалисти и ценители. При нас можете да намерите складови наличности, гъвкави ценови условия и бърза доставка на разнообразие от гамата на TVM Acoustics като автомобилни говорители, средночестотни, нискочестотни и високочестотни говорители, както и HI-FI говорители, микрофони, кутии за тонколони, миксери, рупори, сигнални процесори, части за говорители, усилватели, автомобилни баскаси, субуфери и други от водещи производители в бранша.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

14

продукти

TYCO

TYCO

TE Connectivity, известна още под старото си име - TYCO Electronics, е световен лидер, занимаващ се с дизайна и производството на високоефективни инженерни решения, които се прилагат в преноса и защитата на информация и енергия. Днес, технологичната фирмата разполага с близо 80 000 служители в световен мащаб и обслужва клиенти в над 150 държави чрез разнообразие около 500 000 продукта и услуги, които докосват почти всеки аспект от живота на хората, включително информационни комуникационни системи, потребителска електроника, телекомуникации, медицинска техника, осветление, космически технологии и др.

 

TE Connectivity оперира дейността си чрез четири отчетни сегменти: Транспортни решения като предлага различни продукти, включително терминални и съединителни системи, и компоненти, релета, устройства за защита на мрежата, датчици и приложение за инструментална екипировка; Индустриални решения, които включват термопластична тръби, релета, жици и кабели; Мрежови решения, които предлагат оптични влакна, кабели, стойки, панели и Потребителски решения, които включват устройства за защита на мрежата, антени, релета и други.TE Connectivity е ангажирана към иновациите и инженерните постижения като помага на своите клиенти да решат необходимостта от повече енергийна ефективност, по-добри комуникации и все по-голяма производителност.

 

Фирма Викиват ЕООД предлага на своите клиенти разнообразие от продуктовата гама на TE Connectivity. При нас можете на намерите различни влагозащитени конектори, резистори и релета на достъпни цени с бърза доставка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

 

С уважение,

Екипът на Викиват ЕООД

7

продукти

ULTRA FIRE

ULTRA FIRE

ULTRA FIRE е наложена на световния пазар фирма, известна с производството си на батерии, LED фенери и др.

1

продукти

V-TAC

V-TAC

"V-TAC" е популярен производител и регистрирана търговска марка на всички видове LED(ЛЕД) осветителни тела като: LED крушки, LED луни, LED прожектори, LED пури, LED панели, LED модули, LED камбани, LED фасадни осветители, LED мебелно осветление, LED плафониери със сензор, LED кабинетно осветление, LED осветление за басейни и др., както и разнообразие от енергоспестяващи крушки. Основната цел на компанията е да разработва, произвежда и дистрибутира всички видове осветителни решения, като акцентира върху енергоспестяването и опазването на околната среда. С нарастващата осведемост за ЛЕД технологията е световен мащаб, V-TAC се стреми да бъде актуален и да предлага на своите клиенти иновативни и модерни изделия в крак с времето.

 

Продуктите под марка V-TAC са сертифицирани по CE, ROHS, Dekra и TÜV, и това гарантира най-високо качество на вложените в изделията LED диоди, както и надеждност и безопасност при употреба. V-TAC е сред световните лидери в LED технологията, а продуктите им се отличават с практичност, идеално съотношение цена-качество, високо ниво на енергоспестяване и дълъг живот.

 

Фирма ВИКИВАТ ЕООД е дистрибутор на широка гама от продуктовия каталог на V-TAC. При нас можете да намерите складови наличности на разнообразие от алуминиеви профили за LED лента; топло бели, неутрални и студено бели LED крушки и много други на добри цени с бърза доставка.
 
Желаем Ви приятно пазаруване!
 
С уважение,
Екипът на Викиват ЕООД

10

продукти

VALUELINE